Puffin Web Browser v3.7.1.504 Türkçeye çevirdim ama imza hatası veriyor
sen imzalaya bilirmisin @mürteza16
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İçindeki apk'yı mı imzalama mı istiyorsun?Puffin Web Browser v3.7.1.504 Türkçeye çevirdim ama imza hatası veriyor
sen imzalaya bilirmisin @mürteza16
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Apk Editor ile imzalama onayı alıyor, iş telefona yükledikten sonra imza doğrulamasından geçemiyor, Lucky Patcher ile bir kere geçti ama 1 dakika sonra yine imza hatası verdi..İçindeki apk'yı mı imzalama mı istiyorsun?
Yinede TeşekkürlerApk Editor ile imzalama onayı alıyor, iş telefona yükledikten sonra imza doğrulamasından geçemiyor, Lucky Patcher ile bir kere geçti ama 1 dakika sonra yine imza hatası verdi..
krdeşim 1 saattir uraşıyorum ama uygulama yükleniyor açılıyor tamam diyorum kapanıyor k.b benden bu kadar![]()
SAGOL KARDESİM DUSUNUP DENEMEN ONEMLİKardeşim google ceviriye razı mısın çok fazla çevrilecek metin var.
Krdesim google playde o uygulama varsa bi de onu deneyeyim çünkü linkini attigin dosyada ***** falan diodu google playde varsa linkini atarmisin ?SAGOL KARDESİM DUSUNUP DENEMEN ONEMLİ
KARDESİM YAPARSAN İİ OLUR NE KADAR TURKCE OKADAR İYİDE BU TASKER BOZUKMU NE GALİBA WİFİYİ OTOMATİK KAPAT DİYORUM KAPATMİYOR
Yok Türkçe değil...O zaten türkçe olmalı![]()
kardeş senin programı turkcelestiriyordum dil dosyası içinde lisans kontrolü kelimesi var sonra lisans hatası vermesin!SAGOL KARDESİM DUSUNUP DENEMEN ONEMLİ
KARDESİM SENDE YAPARSAN İİ OLUR NE KADAR TURKCE OKADAR İYİDE BU TASKER BOZUKMU NE GALİBA WİFİYİ OTOMATİK KAPAT DİYORUM KAPATMİYOR
Yok Türkçe değil...
Şimdiden teşekkür ederim.Tamam indiriyorum, google playde açıklamaları türkçe görünce öyle sandım
BİŞEY OLMAZ LUCKY PATCHER NE GÜNE AYARLARIZrenkli isteğini en kısa zamanda çevirmeye çalışacağım.
kardeş senin programı turkcelestiriyordum dil dosyası içinde lisans kontrolü kelimesi var sonra lisans hatası vermesin!

Hani benim çeviri ne oldu...Tamam indiriyorum, google playde açıklamaları türkçe görünce öyle sandım
Hani benim çeviri ne oldu...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu launcher in Türkçesi ni istiyorum mümkğb mü
değerlendireceğim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu launcher in Türkçesi ni istiyorum mümkğb mü