Apk editoruygulamanın adı ne
Sadece strings bolumunu cevirdimiyaptığın düzenlemelerle ilgili o, dokunmaman gereken yerler var
Sadece strings bolumunu cevirdimi
Orasi cevrilmeyecekmiydi?

Proğramı doğru kullandığından eminmisin?Krdesim apk editorle bazi turkcelestirmeler yapiorum programi sorunlu hale gelio yok cokertio yukluo programi acmio yada paket ayristirma hatasi verio kullandigin baska program varmı turkce yaparken
Orda anlatilanlari yaptim strings bolu sadece baska yer deil resour.arc deki stringsAynen belki de yanlış yeri çevirmeye calısıyorsundur
Uygulamayı gönder bakayım bir..Orda anlatilanlari yaptim strings bolu sadece baska yer deil resour.arc deki strings
Classes.dex i dene bir de
doğruona dokunmıycan iyice uzmanlaşmadan![]()
Uygulamayı gönder bakayım bir..
Benm attigim istek deil [emoji1] [emoji1]İstekleri alalım![]()
Benm attigim istek deil [emoji1] [emoji1]

Tmm [emoji1] [emoji1]Sana demedim zaten![]()
Şimdi sen bunun çevirisinimi yaptın??Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu cevirisiz sen ceviriliyimi istemistin ?Şimdi sen bunun çevirisinimi yaptın??
Resources.arsc baktığımda halen ingilizce (zaten normalde Türkçe değilmiydi bu)
Classes.dex dosyası ise imkanı yok açılamaz (nedeni ise dosya boyutunun çok büyük olmasından kaynaklanıyor)
Sen (Krdesim apk editorle bazi turkcelestirmeler yapiorum programi sorunlu hale gelio yok cokertio yukluo programi acmio yada paket ayristirma hatasi verio kullandigin baska program varmı turkce yaparken) demişsin ya bende nerde sorun var, ''gönder bakayım bi'' demişim-ki çeviride sorun göremedim resources.arsc içinden çeviri yapılıyor, sadece dosyanın boyutu çok büyük olduğundan imzalama/kayıt işleminde bekletiyor (bende 2.53dk bekletti-benim telefonun işlemcisi az olduğu için ama işlemcisi güçlü olan bir telefon/tablette bu süre kısalır), 15-20MBlik bir dosya içinde bu normal yani.Bu cevirisiz sen ceviriliyimi istemistin ?