Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uygulamayı başka biri çevirebilir mi iki saattir uğraşıyorum çeviriyorum ülkeleri geçince hata veriyor 4 kere baştan çevirdim simdi kaydediyorum ama oraya gelince yine hata veriyor deli oldum
mzksrc91
Üye
Bu benim verdiğim launcher çevirisi için mi babacan
uygulamayı başka biri çevirebilir mi iki saattir uğraşıyorum çeviriyorum ülkeleri geçince hata veriyor 4 kere baştan çevirdim simdi kaydediyorum ama oraya gelince yine hata veriyor deli oldum
Uğraşlarınız için teşekkür ederim üstadlar onun dışında elimden bişey gelmiyor [emoji52]
007wolverine
Üye
30.sayfadan sonra apk editör kapanıyor kardeşim üzgünüm.
mzksrc91
Üye
Olmayacak yani
sasdncr
Üye
Tasker için @adelikan hocam epey uğraştı zamanında ama olmadı . hatta yapımcısı ile irtibata bile geçti sonuç malesef olumsuz. Yani bu program türkçe olmaz unut gitsin
mürteza16
Üye
Konu Sahibi
Taskerin eski sürümleri türkçeleştirilemiyor mu? @AKDELİKAN
İki farklı sürümüde Türkçeleştirmiştim zamanında hatta sanada göndermiştim. Sorun Türkçeleştirmeden kaynaklanmıyor yani Türkçeleştiriliyor ama telefona yükleyince yine ingilizce gözüküyor, sebebini anlayamadığım nokta da bu yane