AKDELİKAN
Üye
Buyur burdan yak>>Konunun yerı burası degıl ama ios için ucretsız flas player lı tarayıcı var mıdır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur burdan yak>>Konunun yerı burası degıl ama ios için ucretsız flas player lı tarayıcı var mıdır
Cok zahmet edıp ugraşmıssın teşekkür ederım ama ilk denedıgım bu oldu paralı surum olmadan flas player işe yaramıyor başka varsa paylaşırmısınızBuyur burdan yak>>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cok zahmet edıp ugraşmıssın teşekkür ederım ama ilk denedıgım bu oldu paralı surum olmadan flas player işe yaramıyor başka varsa paylaşırmısınız
Link ve açıklama?Camera 2 Son sürümü 3.1.1 Türkçeye cevirebilirseniz sevinirim...
programın full linkiCamera 2 Son sürüm 3.1.1 Türkçeye cevirebilirseniz sevinirim... LİNKLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Apk var mı elinde?timed toggle isimli bir uygulama var. bir çok uygulamayı zamanlayabiliyoruz. bu uygulamanın Türkçe çevirisini yapmanız mümkün mü acaba ?
programın fu ll linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
var. ama ekleyemedimyani buraya ekleyemedim. başka bir siteye upload edip link vereyim mi yoksa buraya eklemeyi ben mi beceremedim.
var. ama ekleyemedimyani buraya ekleyemedim. başka bir siteye upload edip link vereyim mi yoksa buraya eklemeyi ben mi beceremedim.
Tamam, ilgileniyorum.bu siteye ekledim.

Çeviri işine bir süre ara vericem. Sebebi telefonum garantiye gidiyor. Diğer arkadaşlar yardımcı olur.Çok teşekkür ederim ama Son sürün Camera 2 3.1.1 rica etsem onu çevir misiniz..
Tamam, ilgileniyorum.
Çeviri işine bir süre ara vericem. Sebebi telefonum garantiye gidiyor. Diğer arkadaşlar yardımcı olur.
İlgilenir Elbette.Tamam arkadasim çok saol tekrardan Forma yazmaya gerek var mı yoksa diğer arkadaşlar burdan bakıp ilgilenir mi
Çeviri isteğiniz olan Jet Audio 4.1.2'ye burdan>> https://www.maxicep.com/forum/konu/jetaudio-music-player-plus-4-1-2-turkce.910915/ ulaşabilirsiniz..Selamlar arkadaşlar. Jet Audio 4.1.2'yi türkçeleştirmek mümkün mü acaba? Ayarları karışık bayaBilgisayarımda da kullanıyorum, daha iyi bir program göremedim henüz..