Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: phasan

phasan

phasan

Üye
Buyur burdan yak>>
Cok zahmet edıp ugraşmıssın teşekkür ederım ama ilk denedıgım bu oldu paralı surum olmadan flas player işe yaramıyor başka varsa paylaşırmısınız

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Cok zahmet edıp ugraşmıssın teşekkür ederım ama ilk denedıgım bu oldu paralı surum olmadan flas player işe yaramıyor başka varsa paylaşırmısınız
ücretsiz tarayıcılar var ,bakabilirsin..

Son düzenleme:
phasan

phasan

Üye
Teşekkür ederım bakıyorum

renkli1905

Üye
Camera 2 Son sürümü 3.1.1 Türkçeye cevirebilirseniz sevinirim...

renkli1905

Üye
LİNK nasıl alındığını bilmiyorum ama google Playde kamera 2 diye yazınca çıkıyor ücretli..

Sk.Safak

Üye
timed toggle isimli bir uygulama var. bir çok uygulamayı zamanlayabiliyoruz. bu uygulamanın Türkçe çevirisini yapmanız mümkün mü acaba ?

renkli1905

Üye
Camera 2 Son sürüm 3.1.1 Türkçeye cevirebilirseniz sevinirim... LİNK

Sk.Safak

Üye
Camera 2 Son sürüm 3.1.1 Türkçeye cevirebilirseniz sevinirim... LİNK
programın full linki

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
timed toggle isimli bir uygulama var. bir çok uygulamayı zamanlayabiliyoruz. bu uygulamanın Türkçe çevirisini yapmanız mümkün mü acaba ?

Apk var mı elinde?

Sk.Safak

Üye
var. ama ekleyemedim :) yani buraya ekleyemedim. başka bir siteye upload edip link vereyim mi yoksa buraya eklemeyi ben mi beceremedim.

Sk.Safak

Üye
var. ama ekleyemedim :) yani buraya ekleyemedim. başka bir siteye upload edip link vereyim mi yoksa buraya eklemeyi ben mi beceremedim.

bu siteye ekledim.

renkli1905

Üye

Camera 2 için yazmışsan fark etmez ister burdan ver ister Upload et

renkli1905

Üye
Tamam, ilgileniyorum. :)

Çeviri işine bir süre ara vericem. Sebebi telefonum garantiye gidiyor. Diğer arkadaşlar yardımcı olur.

Tamam arkadasim çok saol tekrardan Forma yazmaya gerek var mı yoksa diğer arkadaşlar burdan bakıp ilgilenir mi

renkli1905

Üye
Arkadaşlar bana Camera 2 Son sürümü olan 3.1.1 cevirebilirseniz sevinirim. LİNK

Üst Alt