seyits
Üye
Olsun.birazdan indirecegim, ellerine sağlık.Root Toolbok pro paylaşıma verildi, indirebilirsiniz..
Not: ben çeviri yaptığım sırada yeni sürümü çıkmış, eğer istersen uygun bi zamanda sürümü güncellerim ama yeni bi özellik katılmamış güncellemede..
Root Toolbox çevirisi %80 bitti
Uc Browser de 9.7.5 versiyonuna baktığımda çevrilmeyecek bi durum yok, yani çoğu çeviri satırları clasess.dex içinde ama çevrilebilir.
Bunuda BURHAN2010 arkadaşımız iddialı konuştuğuna göre ve çeviri takımında olduğuna göre çevirsin diyelim.
Elimde diğer çeviriler olduğundan şu aşamada bu çeviri isteğiniz biraz bekleyecek, en azından diğer çeviri yapan arkadaşlar ilgilenebilir..Olsun.birazdan indirecegim, ellerine sağlık.
shake to do something pro v2.1-DTDSP bu uygulamayı da turkcelestirebilir misin iz. çok yönlü ve kullanışlı geniş kapsamlı çok güzel kilit açma kapama uygulaması.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu da en son Mürteza arkadaşımıza ileterek 3 ay öncesi projesine almıştı,bir hafta gibi sürecekti, sanırım.Lütfen..Elimde diğer çeviriler olduğundan şu aşamada bu çeviri isteğiniz biraz bekleyecek, en azından diğer çeviri yapan arkadaşlar ilgilenebilir..
Kardeş, ben çevrilmicek demiyorum elimdeki çeviriler bittiğinde bakabilirim diye söyledim..bunu da en son Mürteza arkadaşımıza ileterek 3 ay öncesi projesine almıştı,bir hafta gibi sürecekti, sanırım.Lütfen..
Kardeş buradanda mı istekte bulundunuzmyMail adlı uygulamayı türkçeleştirirmisiniz rica etsem.
Google play linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim, güle güle kullanın...RocketDial Dialer&Contacts Pro v3.7.0 Türkçe çeviri için eline sağlık, teşekürler.
Kardeş %80 Bitti, az sabır lütfen çeviri işi o kadar kolay değil, hem sadece sizin isteğinize bakılmıyor burda çeviri isteğinde bulunan pek çok arkadaşlara da ilgileniliyor.myMail ile lütfen bi arkadaş ilgilenebilir mi?
yardım lazımsa yardımcı olurum uzun zamandır bende çeviri yaptım pc format sonrası bıraktım hiç bir prg flan yok artkKardeş %80 Bitti, az sabır lütfen çeviri işi o kadar kolay değil, hem sadece sizin isteğinize bakılmıyor burda çeviri isteğinde bulunan pek çok arkadaşlara da ilgileniliyor.
Kardeş teşekkür ederum ilgin için.yardım lazımsa yardımcı olurum uzun zamandır bende çeviri yaptım pc format sonrası bıraktım hiç bir prg flan yok artk
Çeviri isteğine BURDAN>> myMail-2.0.1.6077-TÜRKÇE - MaxiCep ulaşabilirsin..myMail ile lütfen bi arkadaş ilgilenebilir mi?
ah tşk aygün dostum ilgin için.bekliyoruz.Burhan2010 Taskeri yapsın da görelim, Aygün dostum.Bana üç ay öncesi Tasker için söz verdiğini de,buradan, burhan arkadaşımıza hatırlatırım..
Root Toolbox çevirisi %80 bitti
Uc Browser de 9.7.5 versiyonuna baktığımda çevrilmeyecek bi durum yok, yani çoğu çeviri satırları clasess.dex içinde ama çevrilebilir.
Bunuda BURHAN2010 arkadaşımız iddialı konuştuğuna göre ve çeviri takımında olduğuna göre çevirsin diyelim.
Arkadaslar rica etsem anlayanlar bu uygulamayi turkcelestirebilirmi. Cok guzel bir muzik player uygulamasidir tavsiye ederim.( Stellio Music Player )
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cok tesekkur ederim basarilar dilerim.Çeviri ekibinde değilim ama, verdiğin dosyayı ben türkçeleştirmeye başlayacam bu akşam. inşallah en kısa ve sağlıklı bir şekilde paylaşırım.
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?