Faturasız / Faturalı Türk Telekom Tarife Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Türk Telekom Tarife Paketleri

Prime Tarifeler – Faturalı​




Türk Telekom’un en çok tercih edilen tarifeleri arasında bulunan Prime Tarifeler ile siz de kesintisiz internet keyfini yaşayabilirsiniz. 15 GB İnternet, her yöne 1000 dakika, her yöne 250 SMS ve WhatsApp’da sınırsız mesajlaşma özelliklerine sahip Prime 15 tarifesine sahip olarak ayda sadece 49 TL ödeyeceksiniz. Eğer bana 15 GB internet yetmez diyorsanız ayda 40 GB internet, Her yöne 2000 dakika, her yöne 250 SMS ve WhatsApp üzerinden sınırsız mesajlaşma özelliklerine sahip Prime 40 Tarifesine ayda 109 TL ödeyebilirsiniz.

Tam Senlik Tarifeler – Faturalı​



Türk Telekom’un Yeni Tarifesi Tam Senlik Tarifeler ile siz de istediklerinizle sınırlama olmadan konuşabilirsiniz. Eğer bana ayda 1000 Dakika, 250 SMS ve 3 GB internet yetiyor diyorsanız ayda 28 TL ödeyerek bu tarifeye sahip olabilirsiniz. Eğer onlar bana yetmez diyorsanız ayda 30 GB internet, 1500 dakika, 250 SMS, 25 GB Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube’da kullanacağınız internet, Türk Telekomlularla sınırsız konuşmaya sahip olmak için ise ayda 59 TL ödemeniz yeterli olacaktır.



Festival Paketleri – Faturasız​



Ben faturalı hat istemiyorum, hem faturasız kullanayım hem de internetim fazla olsun diyorsanız ayda 750 dakika, 250 SMS ve20 GB internete sadece 55 TL gibi bir ücret ödeyebilirsiniz. Ücret ödeyeceksiniz derken yani telefonunuza TL yükleyip istediğiniz paketi satın alabilirsiniz. Karar sizin.

Türk Telekom Tarife Değişikliği Nasıl Yapılır?​

Türk Telekom Tarife Değişikliği Nasıl Yapılır? diye soranlar için öncelikle tarifenizi öğrenmeniz gerektiğini belirtmek istiyoruz. Tarifenizi sorgulamak için TARİFEM yazıp 5555’e mesaj atabilirsiniz.

Tarife değişikliği yapmak için:

  • 444 1 444’ten Türk Telekom Müşteri Hizmetleri
  • Türk Telekom Mağazaları
  • SMS ile kısa mesaj gönderimi
  • Online İşlem Merkezi’nde Tarife ve Taahhüt İşlemleri kısmına giriş yapabilirsiniz.
Eğer son tarife değişikliği yaptığınız günün üzerinden 31 gün geçmiş ise, ya da yeni hat aldıysanız hattınızın açılış tarihinden itibaren 31 gün geçtiyse tarife değişikliği yapabilirsiniz. Eğer 31 gün geçmediyse kesinlikle tarife değişikliği yapamazsınız.

 




Üst Alt