Faturasız Cep Magnet Paketleri Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Faturasız Cep Magnet Paketleri Hakkında
Türk Telekom Faturasız Cep Magnet Paketleri hakkında sorum olacaktı. Cep Magnet Pakeki 6 Ay 50GB 145 TL diyor. Bu 50 GB sadece 1 ay için mi yoksa 50 GB komple 6 ay için mi?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
6/50 Diye Bİliyorum

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aya bölersen 50÷6=8. 33.. Yapar. O haftalık bile yetmez. Her yerde wifi olsa bile şifreyi de verecek değiller ya
sorarsın zor bişey değil kafe vs de de aynı şekilde. bugun bir çok noktada mevcut ha sürekli sosyal medyada gezersin edersin başka. veri tasarru moduna almakta fayda var. insta filan hd çözünürlükte yüklüyor kaldı kı telefondan bakıyorsunuz kaliteye gerek yok normalde

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
sorarsın zor bişey değil kafe vs de de aynı şekilde. bugun bir çok noktada mevcut ha sürekli sosyal medyada gezersin edersin başka. veri tasarru moduna almakta fayda var. insta filan hd çözünürlükte yüklüyor kaldı kı telefondan bakıyorsunuz kaliteye gerek yok normalde
Instagram, tiktok, youtube buna benzer siteler interneti çok yiyor zaten. Ben genelde tarayıcıdan internete girerim. Whatsapp kullanmam telegram kullanırım oda çok sık değil. Skype jabber nadir. Youtube, tiktok, spotify gibi şeyleri kullanmam. Bunlara internet harcayana anlam veremedim zaten. Şarkı dinleyeceksem indirip öyle dinlerim. İnternetten dinleyip kota harcamam.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve Silinen Üye 2625978
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Instagram, tiktok, youtube buna benzer siteler interneti çok yiyor zaten. Ben genelde tarayıcıdan internete girerim. Whatsapp kullanmam telegram kullanırım oda çok sık değil. Skype jabber nadir. Youtube, tiktok, spotify gibi şeyleri kullanmam. Bunlara internet harcayana anlam veremedim zaten. Şarkı dinleyeceksem indirip öyle dinlerim. İnternetten dinleyip kota harcamam.
E o zaman 50GB in size paşa paşa yetmesi lazım

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya yetmiyor. Genelde telefondan internet kullanıyorum. Canımı sıkan tek şey 3G'nin her yerde çekmemesi. Türk Telekom baz istasyonlarıyla hiç ilgilenmiyor, bakım yapmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978

Üst Alt