Cadillac34
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben bir sorun göremedim şimdiye kadar, günlük hediyeleri hep ertesi gün 23:59 a kadar kullandım, sms gelmiyor mu ? Şu saatten şu saatte kadar geçerli diyeSosyal medya interneti çekmiyor. Çok yavaş görüntüleri çok geç yüklüyor kesik kesik hep. Zaman kaybı gerçekten. Gece 02:02 bitecek zaten. 20 dakika gibi zaman kalmış.
Mesaj birleştirildi:
Yok ya gerçekten bitti. Aynı saatte başlayıp aynı saatte bitiyor. Dakika şaşmıyor. "Yeter bu kadar. Kullanmadıkların bize kalsın" diyorlar resmen. Acıma yok, merhamet yok, insaf yok, vicdan yok, yok da yok. Say say bitmiyor.
Geliyor tabi ki. Ama hediyeyi hangi saatte aldıysan o saatte bitiriyor. Bende hep öyle oluyor. 24 saatlik ise hediye; Bugün 03:10'da aldıysam yarın o yine aynı saatte bitiriyor.Ben bir sorun göremedim şimdiye kadar, günlük hediyeleri hep ertesi gün 23:59 a kadar kullandım, sms gelmiyor mu ? Şu saatten şu saatte kadar geçerli diye
TT uygulamadan da bitiş tarihini görüyorsundur, o zaman diliminde hediye varken ana paketten mi yiyor ? Bu durumu yetkililere bildirmelisiniz. Onlarda 24 saat kullanmışsın işte derler muhtemelen.Geliyor tabi ki. Ama hediyeyi hangi saatte aldıysan o saatte bitiriyor. Bende hep öyle oluyor. 24 saatlik ise hediye; Bugün 03:10'da aldıysam yarın o yine aynı saatte bitiriyor.
Demekki sana farklı tarife uyguluyorlarUygulamada kampanya tarihi görünüyor zaten. Dediğim gibi dakika şaşmadan anında bitiriyorlar. 17:59 de mi aldın yarın aynı saatte bittiyor.
Müşteri hizmetleri arasan da operatörlere ulaşılamıyor. Telesekreter dönüp dolaşıp başa sarıyor. Olan dakikalara oluyor. Boşa zaman kaybı. Btk nın da GSM operatörlerinin de Allah belasını versin.
Yine kağıt çıktı, hemde saman kağıdı, haftalık 100 dkBakalım haftaya ne hediye verecek, yine mi 250 dk ?
Yine altın ararken, kağıt mı çıkacak ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Turkcell 2 hediyeden birini seçtiriyor, kampanya olmazsa gidelim.Günlük 250 mb internet verdi. Bunlar bizimle dalga geçiyorlar.
Yine işe yarar bişey vermiş, artık internet çabuk bitiyor ne hikmetseGünlük 1 GB internet verdi. Bilerek kasıtlı yapıyorlar.
1 saatte zor dayanıyor. O da hiç video izlemezsem.Yine işe yarar bişey vermiş, artık internet çabuk bitiyor ne hikmetse
Telefon ağ ayarlarından 4.5G kapat, Turk telekom uygulamasından da 3.5G aç 4.5G kapat az da olsa fark eder ama senin cep delinmiş dökülüyor ne varsa1 saatte zor dayanıyor. O da hiç video izlemezsem.
Ayarlardan 4.5G kapatılmıyor. Çok uğraştım ama bana mısın demiyor. 3G'yi anca şebeke modundan aktif edebiliyorum. Bu sefer de internet yavaşlıyor.Telefon ağ ayarlarından 4.5G kapat, Turk telekom uygulamasından da 3.5G aç 4.5G kapat az da olsa fark eder ama senin cep delinmiş dökülüyor ne varsa
Yine kağıt çıktıBakalım haftaya ne hediye verecek, yine mi 250 dk ?
Yine altın ararken, kağıt mı çıkacak ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kağıt derken neyi kastettiğini anlayamadım?Yine kağıt çıktı
Kağıt bile daha çok işe yarıyor, 250 dk verdiKağıt derken neyi kastettiğini anlayamadım?
Bana da Günlük 1 GB sosyal medya interneti verdi. Sosyal medya interneti hiç işe yaramıyor, çok yavaş çok hantal görüntüleri çok geç yüklüyor, saatlerce bekletiyor. Çok kısıtlı ve sürekli böyle saçma sapan hediye vermekten sıkıldım artık.
Yine kağıt çıktı, hemde 100 kağıtKağıt bile daha çok işe yarıyor, 250 dk verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?