Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
mesela n8 veya n9 . nokia yı geçtim ıphone olmaz mı ?

S^3'ün alt yapısı S^1'den çok farklı. O yüzden imkansız. Sadece ses dosyaları, grafikleri port edilebiliyor. Sistemin alt yapısı portlanamıyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya aslında nokıa yenı bı s60v5 telefonu çıkarsa c6 dan bıraz daha iyi yazılımı olsa, orta sevıye için olsa fıyat 450 tl olsa o zaman onunda portunu yaparlar belki :D

yanı nokıa telefon çıkar bı tane dıyom hadee :ehe

c6 ya bı daha guncelleme gelmez buyuk ıhtımal :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6 yı güncelleyecektir Nokia. O güncelledikçe biz uğraşıyoruz. Bizim adımıza güncellemese çok daha iyi olur. Her seferinde sıfırdan başlıyoruz.

anılbaran

anılbaran

Üye
nası ya c6- 00 a güncelleme gelcek mi ? :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SalihByk

SalihByk

Üye
Rambo ben girdiğim bi işte yamuk yapmam yanı yok o resmı yapamadım yok ısım wardı flan ben takımınıza gırmek ıstıyosam bunları goze alarak soyluyorum bılmedıgım veya yapamadıgım bı iş olsa zaten gırmek ıstemezdım ben sızlere hem yardımcı olup daha gorsel bırseyler cıksın hemde takımda ve yazılımda kucukte olsa bı katkım olsun ıstgım ıcın boyle bir rica da bulundum karar sızın

*-king-*

*-king-*

Üye
anladım teşekkürler :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
Rambo ben girdiğim bi işte yamuk yapmam yanı yok o resmı yapamadım yok ısım wardı flan ben takımınıza gırmek ıstıyosam bunları goze alarak soyluyorum bılmedıgım veya yapamadıgım bı iş olsa zaten gırmek ıstemezdım ben sızlere hem yardımcı olup daha gorsel bırseyler cıksın hemde takımda ve yazılımda kucukte olsa bı katkım olsun ıstgım ıcın boyle bir rica da bulundum karar sızın

:oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kardes o fw ile alakalı değil ekran hibritleri bozulmustr dananmsal bır arza yazılımla alakası yok servise götür flash ı yakan snra :D

Abi klavyenin tuşları yanlış yerdemi hiç bişey anlamadım :D Servise götürcemde daha önce cfw den ofw ye dönmeye çalıştım telefon açılmadı servise gönderdim fiziksel hasar dediler. yapılamamış yani.. sonradan yeni versiyonu (ofw) attım açıldı :P Ama ekran sorunu var. babam orda kayıtlar var göndersekte garantiye girmez diyor :ehe bir türlü anlatamıyorum o.O

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Abi klavyenin tuşları yanlış yerdemi hiç bişey anlamadım :D Servise götürcemde daha önce cfw den ofw ye dönmeye çalıştım telefon açılmadı servise gönderdim fiziksel hasar dediler. yapılamamış yani.. sonradan yeni versiyonu (ofw) attım açıldı :P Ama ekran sorunu var. babam orda kayıtlar var göndersekte garantiye girmez diyor :ehe bir türlü anlatamıyorum o.O

Bak abim benm demek ıstdgm sogukta ekran karsrsa o ekran hibritlerndendr yani beynden parca degısecek:) versynla alakası yk

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Tamam, ekibe alınacaksın. Ama test sürecin CFW çalışmalarımızla beraber başlayacak. Şuan gündelik hayatın yoğunluğu var üzerimizde. Yani sende kendinden eminsen mutlaka takıma alınırsın :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bak abim benm demek ıstdgm sogukta ekran karsrsa o ekran hibritlerndendr yani beynden parca degısecek:) versynla alakası yk

Anladım orayı :D o.O beyindenmi :O ekranın değişmesi gerekiyo diye biliyorum ben. sen nerden biliyooon ?

taylan08

Üye
Türkçe ve İngilizce dilin yanına Rusça, Fransızca ve Almanca dilleri eklenecek. Telefondaki tüm özelliklerin bu dillerle uyumlu olması sağlanacak.

lütfen burdaki fransizca yi çıkartın teşekkür ederim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Türkçe ve İngilizce dilin yanına Rusça, Fransızca ve Almanca dilleri eklenecek. Telefondaki tüm özelliklerin bu dillerle uyumlu olması sağlanacak.

Neden?

Symbian Modder

Üye

sanırım bunu demenin sebebi son günlerde yaşanan soykırım olayı ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sanırım bunu demenin sebebi son günlerde yaşanan soykırım olayı ?

Anladım duyarlı olduğun için Fransızcayı kaldırıyorum. Bana kalsa ingilizce bile eklemem ama amaç çok daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek.

fixana1

fixana1

Üye
Herkes kulansin da Fransizlar da kulanmayi versin biz Turklerin emek sarf ettigi FW yi, onlar hak etmiyo zaten. Ama Bulgarca dil ve klavye koyarsaniz, ben Bulgar forumunda buyuk onurla paylasirim, ve forumda sizlerin nasil Asker ordusu gibi toplanip ta FW yapiyor soyledigimde merak ve hayretler icinde kaldilar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Herkes kulansin da Fransizlar da kulanmayi versin biz Turklerin emek sarf ettigi FW yi, onlar hak etmiyo zaten. Ama Bulgarca dil ve klavye koyarsaniz, ben Bulgar forumunda buyuk onurla paylasirim, ve forumda sizlerin nasil Asker ordusu gibi toplanip ta FW yapiyor soyledigimde merak ve hayretler icinde kaldilar.

Oluşan dil boşluğuna Bulgarca'yı yerleştirdim :oke:

• Beğen
Tepkiler: fixana1
fixana1

fixana1

Üye
Furkan Abim Bugun benim Dogum gunum. Yemin ederim gercekten bu gune kadar bukadar sevincli bir haber almadim Allah gonlunde ne varsa versin Ustam, bu arada da Turk miletinin buyuk bir onurla neler yapabildiyini gostere bilirim Saol Abim.

Üst Alt