Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanblack

kaptanblack

Üye
Bir kaç kez denedim ama becerememiştim :( teşekkürler yine de.

cix31

cix31

Üye
N-gage Modülü bende açılıyo n-gage açılıs logosu gelıyor ve sonra açılmıyo ole kalıo nedeni ne olabilir.

Telefon:N73 ME
sürüm:V 4.0839.42.2.1 RM-133

yemi Formatladım denedim olmuyo sizde çalısan N-gage modülü varsa link vermeniz yeterli : D

99problems

Üye
N-gage Modülü bende açılıyo n-gage açılıs logosu gelıyor ve sonra açılmıyo ole kalıo nedeni ne olabilir.

Telefon:N73 ME
sürüm:V 4.0839.42.2.1 RM-133

yemi Formatladım denedim olmuyo sizde çalısan N-gage modülü varsa link vermeniz yeterli : D

Aynen kardeşim bende de öyle oluyor.. Telefon N73 (02) V 4.0839.42.0.1 RM-133 n-gage yazısı geliyor sonra boş ekranda takılıyor.. Ben sistem dosyalarının gizlenemediğinden oluyor diye düşünüyorum ama gizleyemiyorum da.. Caps on off'lu hack ile hacklemiştim ben caps on yapınca gizlemiyor sistem dosyalarını secman indirdim onunla gizle dedim yine gizlenmedi hala aynı hata oluyor yardım bekliyorum teşekkürler..

casusrobot

casusrobot

Üye
arkadasım güzel anlatmışsın emeğine sağlık ama ben yaptım oyunu acmak istedim ekrar karardı 5 saniye gibi bi süre bekledikten sonra eror dşe hata verdi

halil74

Üye
arkadaşlar telefonum N82 birtürlü oyunları çalıştıramadım patch dosyasında uyumsuz sağlayıcı diye yazı cıkıyor ondamı bilmiyorum ama sonuc olarak beceremedik galiba yardımcı olursanız sevinirim

isso_seal

Üye
yüklenemiyo diyo nasıl yuklıycem ben bu ana modul programını.??????

mrt_mrt_mrt

mrt_mrt_mrt

Üye
arkadaşım güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık ben N70 kullanıyorum benim telefonda çalışır mı bu oyunlar???

man_27

Üye
bunlar e 66'da çalışır mı?

rasim26

Üye
Ya paylasım çok güzel de, n-gage installer'i kurdum, bi luncher yok ortada acamiorm yani :s

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bu kurduğum programı açmanın başka yolu var mı ??? ? :nono:

Sanırıım N80'de çalişmiyo ... :hmmm

azmaniacs

Üye
Bazı N73 sahipleri çalışıyor demiş bazıları çalışmıyor demiş. Durum tam olarak nedir bende de çalışmıyor da. Yardımcı olursanız sevinirim. Hatta rehbere not olarak eklenebilir.

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah :D

azmaniacs

Üye
N73'e yüklemeyi başardım ama asıl linkteki sürüm desteklemiyor. N-Gage_1.10_Build_1318 cihazınızı "hacklerseniz" çalışıyor!

ßaaDu

Üye
n85 de the one'ı oynayabilen varmı?

GsBuyukavci92

GsBuyukavci92

Üye
kardeş çok sağol valla ne zamandır ngage yi çözmeyi arıyordum senin sayende yaptım allah razı olsun
bir de bişey soracam oyunları yükleyip patch işlemini yaptıktan sonra rompatcher i silsek ve sertifikayı iptal etsek oyunlar yine de açılır mı yoksa bunlardan hangisinin kalması gerek

selam orhan

selam orhan

Üye
eyvallah abi pixofun diye bir oyun sitesi varmış sakın üye olmayın çünkü kotolerinzi alıyorlar ben real footbal manager 2010 oyunu aldım benim kontörlerimi aldılar

bana öyle dedi çocuk bi,lmem doğrumu

abi çok sağolun yaaaa

hey yukarıdakis bir şakadı ger çejk yok alın ouynayın sizin olsun

● aLuvi ●

Üye
Evet güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık ... daha fazla paylaşım dileğiyle

cihanfatih

cihanfatih

Üye
slm n-gage.rar dosyasını indirdim ama n-gage ana modülde dosya bozuk diyor telefonun hackli n79 yardım edermisin

dedimki dur bide n-gage sitesinden 1.40.1557 ana modülü indiriyim dedim ve dediklerinizi sırayla yaptım oyunu kurarken corrupet dedi

|-)m

cihanfatih

cihanfatih

Üye
birileri yardımcı olabilirmi bana n-gage konusunda teşekkürler

cihanfatih

cihanfatih

Üye
|-)n yardııım

westlain61

Üye
arkadaslar bende n95 var daha öncede kullanmıstım ona yüklemiştim hiç bir sorun olmamıstı ama buna yükleyemiyorum imzasız uygulamaları yüklemek için uğrasıyorum ama olmuyor helloyu kuruyorum ne derse yapıyorum ama xplorerda sys dosyaları acılmıyor gizli dosyalarıda göster diyorum olmuyor bir türlü göstermiyor üstelik hello yu kurdugum zaman menü1 yapıyorum direk kapanıyor soru bile sormuyor lütfen yardım edim
v 31.0.017 neden kaynaklanıyor ve ne yapmam gerekiyor yardım edebilecek arkadaslar lütfen bekliyorum msn adresim [email protected] lütfen

Üst Alt