joker.lg
Üye
arkadaşım ben n 97 mini kullanıyorum buna göre hack çıkar değil mi eğer çıkacaksa ;bazı hataları düzeltebilir misin ve sms baloncuk şeklinde olursa ıyi olur ve ev ekranı sade saatli ve uygulamalı olursaram mass memorye taşınırsa bence daha ıyi olur ve gerisi sizde şimdiden saolun
kolay gelsin size
benden bu kadar arkadaşım
kolay gelsinZaten ev ekranı olarak n97 ve symbian 3ev ekranı var istediğini yap.
Zaten hangi temayı yüklersen simgeler oluyor.Anna simgeleri dememin sebebi içindeki üç tane gömülü temayı kaldırdım ve Black Anna ovi mağaza sürümünü yükledim.Bütün simgeler anna.ama temaya göre değişir.Zaten OFW de de hangi temayı yüklersen onun simgeleri olur.
X-PLORE RI BİR SORUYUM CEVAP VERİRİM
----------Eklendi @ 13:51:04 ---------- Yazıldı @ 12:49:16 ----------
Bugün secutriyapp diye bir şey yükledik bu uyg deil.Telefona bir şey indirirken devreye giriyor ve virüslere karşı koruyor arka planda. AMA AZ KALSIN CFW Yİ ÇÖKERTİYODUK EĞER ÖYLE BİŞEY OLSA ÇOOK UZUN SÜRERDİ
.Ama n8 private Symtouc bileşenlerini atıp deniyeceğiz bu bileşenlerle birlikte s60 touc twipe ile birleştirmeyi deneyeceğiz.Eğer olursa sıkarak yakınlaşma gelir
birkaç özellik daha söylemek istiyorum tuş kilidi için kayar kilit ekleyebilir misiniz ? Ve kamera sesi olmaması müzikçalar hatası öyle önerileri dikkata aldığın için saol

Önemli deil işimiz./x-plore eklemeye çalışacak
CFW YE MULTITOUC(ÇOKLU DOKUNUŞ) desteği eklemeye çalışıyoruz.Ama pek olumlu sonuç alamadık.Ama n8 private Symtouc bileşenlerini atıp deniyeceğiz bu bileşenlerle birlikte s60 touc twipe ile birleştirmeyi deneyeceğiz.Eğer olursa sıkarak yakınlaşma gelir
Multitouch hardware bir özellik değilmiydi bildiğim kadarıyla?
Tam multitouch olmaz elbette ama sadece zoom konusunda birşeyler yapmaya çalısıyoruz
Sağlık olsun sıkma canını ha multitouch ha onetouch, hem biz alıştık bu basınç duyarlı ekranları bastıra bastıra kullanmayasadece zoom için çalışıyoruz yani kesin bişey deil..web browser da olabilir.
----------Eklendi @ 16:31:26 ---------- Yazıldı @ 16:22:31 ----------
Maalesef olmuyor.![]()
![]()
![]()
tebrik ederim kardeşim Seni ve kuzenlerini. Yazdıkların çok güzel kolay gelsin umarım sorun çıkmaz. Ben de indireceğim. Ama bir sorum var bu cwf nin hiç olumsuz bi etkisi olmayacak mi ? Ve bunların geri dönüşü olacak mi garanti kapsam dışı kalması gibi mesela.