Tüm s60v5 9.4 ler için sorunsuz CFW(Birkaç aya hazır süper ve sorunsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

alim6563

alim6563

Üye
Hocam ya 2 ay çok uzun bi süre daha hızlı çıksa süper özellikler var :D valla sabırsızlanıyorum c5-03'e tekrar bağlancam :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Operada ikiden fazla sekme açmadığın sürece pek sorun olmaz.
Tarayıcı olara Belle

tamm hacım anladım.. Cfw nin adını ne yaptınız peki :)

----------Eklendi @ 19:59:58 ---------- Yazıldı @ 19:58:57 ----------

Hocam ya 2 ay çok uzun bi süre daha hızlı çıksa süper özellikler var :D valla sabırsızlanıyorum c5-03'e tekrar bağlancam :)

C5-03 ne kadar çokmuş yaa :D inş. Size de çıkar

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Daha hızlı olmaya çalışacağız.

Adı Symbian^Mesauz v1.00.06

senolmaxi

senolmaxi

Üye
hocam pico brothers youtube downloader calısırmı..benimki 5800 x6 yuklu acmıyorda

IVI-Elia

Üye
Merhaba benim bir hesabım vardı ama şifre unuttuğumdan yeni hesap açtım.Ama ben 14 yaşındayım CFW atmayı Bahattin5887 bir video koyarsan sevinirim bu arada bu CFW manyak

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar size bir şey dicem ama beni affedin.Ben benim kuzene çok ağır bir şaka yapmıştım.O da ben girerken şifremi öğrenmiş.Forumda böyle bimir konı açmoş benim hiç haberiö haberim yoktu gerçekten hepinizden çook özür dilerim keşke CFW gerçek olsaydı ama benim kuzi böyle bir eşşek şakası yapmış.Ben Bahattin5887 hesabına bir daha hiç uğramıcam hesabı kapatçam HERKESTEN ÇOOK ÖZÜR DİLİYORUM BENİ AFFEDİN GÜLE GÜLE :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konu ile ilgilenen arkadaş kendince sebeplerden dolayı ilgilenemediği için konu kapatılmıştır
:locked:

Üst Alt