Tüm s60v5 9.4 ler için sorunsuz CFW(Birkaç aya hazır süper ve sorunsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
gizli hafıza dediğim kısım ram deil farklı bir bellek kullanıcı izni yok.

Zaten cihazlarda 128 mb ram var benim dediğim ram boyutu ev ekranına hiçbir şey eklemeden ve ram blow ile temizlenmiş hali max. Ram telefonu yeniden kapat aç kendiliginden açılan saat takvim vb ve de ev ekranına birkaç bir şey ekle 50 mb boş ram
5800 v52 var v60 bu hafta bitecek ve teste başlanacak
gizli bellek derken rom mu? yoksa hafıza kartında ayrı bir yer ayırıp ona mı yüklenecek? bayağı başarılı bi cfw olacak gibi.

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Bekleme konusu sorun değil üstad, nokia firmware güncelleme konusunda tüm symbiancıları beklemeye alıştırdı çünkü :)
Etoptimized konusunda bilgilendirmen için sağol dostum, programın gerekli dosya-programlarıda kaldırdığını bilmiyordum.

Ben daha lise 3teyim bunun %90 ını İTÜ de okuyn bilgisayar mühendisleri yaptı çünkü 2 si benim kuzen ben de bir şeyler kaptım ama asıl üstad onlar ben sadece paylaştım ve onlara ne eklemelerini söyledim

----------Eklendi @ 18:59:54 ---------- Yazıldı @ 18:54:50 ----------

gizli bellek derken rom mu? yoksa hafıza kartında ayrı bir yer ayırıp ona mı yüklenecek? bayağı başarılı bi cfw olacak gibi.

Hayır arkadaşım bu rom da değil aslında farklı bir bellekte değil bildiğimiz telefon hafızasının bir kısmı ama o ne bilgisayarda gözükür nede toplam hafızada ora işletim siteminin yüklendiği 15 mb lık bir kısım biz oradaki dosyaları silip oraya cfw yi atıyoruz bu sayede daha fazla hafıza kalıyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
e iyiymiş.kolay gelsin mini-üstad:D

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
mini üstad güzel isim

FPlayer

FPlayer

Üye
Kardeş 58oo'a el atmışken 523o'da el atın benim arkadaşlar genellikle 523o RM-588 kullanıyor.Bilginize

fLuke!

fLuke!

Üye
Büyük bir merakla bekliyorum.Arayüz olarak falan s 3'e benzeyecekse mükemmel olur.

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Yapanlar İTÜ bilgisayar mühendisi olunca güzel ve sorunsuz olur

bthn1

Üye
c6 ev ekranı olursa güzel olur görsellikten cok stabilite yeterli.

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 58oo'a el atmışken 523o'da el atın benim arkadaşlar genellikle 523o RM-588 kullanıyor.Bilginize

Tüm s60v5 9.4ler için var 5230 için de var..zaten hepsi donanım olarak aynı 434 mhz 128 mb ram sadece c5-03 600 mhz

----------Eklendi @ 19:35:40 ---------- Yazıldı @ 19:30:41 ----------

c6 ev ekranı olursa güzel olur görsellikten cok stabilite yeterli.

Zaten ben konunun başında belirttim n97 ev ekranı ve symbian3 ev ekranı diye n97=c6 zaten sen onu yap daha fazla ramin olsun(ram ile ilgili bilgi edinmek isteyen diğer mesajlarda bilgi verdim onları okusun)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
galiba olayı ben anladım.arkadaşım sanırım sen port yapmayacaksın.ve bu cfw c6 tabanlı olmayacak.bu cfw ofw tabanlı olacak ve samsung un touchwiz ev ekranının üzerine swf yazdınız.yani hem ofw olarak ramde yüksek bir değer elde ettiniz,hemde swf ev ekranı yazarak S^3 ya da c6 ev ekranını kullanmayı sağladınız.doğru mu düşündüm?

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Doğru anlamışsın %95 ini

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
samsung touchwiz tabanı da var ama symbian 3 ile birleştirdik ve ev ekranı olarak symbian3 tabanı da mevcut görünüm olarak n8 den farkı yok widgetler bile aynı.widget ekleyince ram azalıyor.en cok e mail ve facebook widgeti yiyor bunların her biri 2 mb yer.ama diğerleri bu kadar yemiyor. Ev ekranını doldurun başta açılan uyg. Da dahil 45 mb ram.ama uygulamalar çok az yiyor tarayıcıda iki sekme aç tık demez ama üçüncüde biraz kasar onun içinde ev ekranından birkaç widget kaldır o zaman üç sekme açarsın yani 45 mb ram ile ofw de açtığınızın 2 3 katı uyg. Aynı anda açarsınız

fLuke!

fLuke!

Üye
samsung touchwiz tabanı da var ama symbian 3 ile birleştirdik ve ev ekranı olarak symbian3 tabanı da mevcut görünüm olarak n8 den farkı yok widgetler bile aynı.widget ekleyince ram azalıyor.en cok e mail ve facebook widgeti yiyor bunların her biri 2 mb yer.ama diğerleri bu kadar yemiyor. Ev ekranını doldurun başta açılan uyg. Da dahil 45 mb ram.ama uygulamalar çok az yiyor tarayıcıda iki sekme aç tık demez ama üçüncüde biraz kasar onun içinde ev ekranından birkaç widget kaldır o zaman üç sekme açarsın yani 45 mb ram ile ofw de açtığınızın 2 3 katı uyg. Aynı anda açarsınız
Bu CFW dediğin gibiyse forum birbirine girer.:d:

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Yani S^3 ev ekranı flash mı olucak?

Haayır flash deil gdesk deil spshell deil diğer ev ekranları kaldırıldı bu getirildi telefonu açınca bir uyg. Tıklamanız gerekmiyor n8 c7 nasılsa bu da öyle.ram blowda adıda Ev ekranı diye geçiyor. Yani bir yama gibi deilde orijinal bir ev ekranı gibi.N8 deki ev ekranı bileşenlerini s60 v5 deki ile değiştirdik ve o da uyum sağladı

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşım phonex ile atılmıcakmk bu siz kendinizin yazdığı bir program ile olucak yani C5-03 te har formatı çakınca 65mb i görülüyor hafızası cfw ile 80 mb mi olcak

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Eee az emek çekmedik uzmanlara teşekkürler.Biraz daha bekleyin sabır.Sonra bunların hepsine kavuşacaksınız.Hepsi Made in İTÜ ve Made in TURKEY

fLuke!

fLuke!

Üye
Tammamm:oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sanırım anladım.yani flaş ev ekranı sayesinde ramden daha az yiyecek ama aynı zamanda bu flaş ev ekranına c6 widgetleri falan da eklenecek.gördüğüm kadarıyla süper birşey olucaga benziyor.artık c6 portları ve onun hatalarına bağlı kalmayacağız.

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım phonex ile atılmıcakmk bu siz kendinizin yazdığı bir program ile olucak yani C5-03 te har formatı çakınca 65mb i görülüyor hafızası cfw ile 80 mb mi olcak

Hayır ama 70 olur.çünkü hard formatta bazı uyg. Gidiyor bunlar geri geleceğinden 80 olmaz

----------Eklendi @ 20:16:55 ---------- Yazıldı @ 20:13:41 ----------

sanırım anladım.yani flaş ev ekranı sayesinde ramden daha az yiyecek ama aynı zamanda bu flaş ev ekranına c6 widgetleri falan da eklenecek.gördüğüm kadarıyla süper birşey olucaga benziyor.artık c6 portları ve onun hatalarına bağlı kalmayacağız.

İnşallah başarıcaz biz bir sorunla karşılaşmadık zaten *#0000# yaptığınızda her şey eskisi gibi yani model 5800sa c6 yazmayacak

----------Eklendi @ 20:21:07 ---------- Yazıldı @ 20:16:55 ----------

Benim amcam n8 kullanıyor o bunlardan pek anlamaz benim c5-03 gösterdiim.kendisininkinin işletim sistemi sandı.zaten sadce e-mail felan gibi bazı uyg. Deişmiyor.müzik çalar da deişmiyor ama müzik çalar yatat dönünce seçenekler iptal şeyleri sağda deil altta oluyor.

Üst Alt