Tüm s60v5 9.4 ler için sorunsuz CFW(Birkaç aya hazır süper ve sorunsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Tüm s60v5 9.4 ler için sorunsuz CFW(Birkaç aya hazır süper ve sorunsuz)
Lütfen hepsini okuyun!
Arkadaşlar size çoook mutlu bir haber vericem.Tüm s60v5 9.4 ler için CFW.Bu güne kadar yapılmış en iyi CFW.Birkaç aya hazır.Konuyu şimdi açmamın sebebi ise sizin tavsiyelerinizi de alarak CFW ye katkıda bulunmak.CFW c5-03/5800/x6.... gibi telefonlar için ayrı ayrı yapılıyor.Ve her telefon için ayrı konu açıcam ve linki bu konuya koyacağım.Tam 6 aydır 8 kişi bunun için uğraşıyoruz.Bunların üçü bilgisayar mühendisi.Not:CFW atmak için kullanılan programlarda bizler tarafından özenle hazırlanmıştır.Linler yakında burda.Not2:C5-03 için biraz daha uzun sürebilir.Ve bazı özellikler:

CFW ile ilgili bilgiler:
1-CFW de iki dil seçeneği bulunuyor.İngilizce ve Türkçe bu diller tamamen sorunsuz.
2-CFW de hafızanız artacak.Örneğin c5-03 te ilk geldiğinde 40 mb boş hafıza varsa 60-65 mb olur.
3-Ram kullanımı süperr.Ram blow ile 70-90 mb gördük.
4-Hız ve dönüşlerde büyük düzeltmeler.Dönüşlerde ekran kaybolmuyor.Aynı Symbian^3 gibi.
5-Yeni kilit ekranı.Kayar kilit c6 gibi.
6-N97 ev ekranı isterseniz 90 mb ram/Symbian 3 ev ekranı isterseniz 70 mb ram.Bunlar ikisi farklı cfw.
7-Symbian Belle web browser.
8-Symbian anna simgeleri.
9-Yatay konumdaki seçenekler-iptal gibi şeyler alt tarafa iniyor Symbian annadaki gibi.
10-Hiçbir sorun yok ve gayet kullanışlı sanki OFW.
11-Yeni ajanda kaydı şekli.
12-Yeni Quick office ve üstelik metin oluşturulabilen tam sürümü.
13-Dik qwerty klavye ve tam ekran olmayan qwerty klavye çalışmaları devam ediyor.

Not3:CFW nin bir kısmı cihazınızdaki D: adlı gizli belleğe bir kısmı da tel. hafızasına yüklenecek.Testler devam ediyor.Biz hiçbir soruna rastlamadık.
Sizlerde olabilecek tavsiyelerinizi yazın ve hep birlikte cfw oluşturalım.

Symbian^Mesauz v1.00.06 for c5-03 bu da güncellemenin adı yakında bunun linki.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869, fLuke!, Cihanî Sultan ve 1 kişi daha

kadolak31

kadolak31

Üye
aslında cfwler symbian belle gibi olursa süper olur

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
kardeş onun için biraz daha ram lazım ve hafıza çünkü altı ev ekranını yapmak zor

----------Eklendi @ 16:28:51 ---------- Yazıldı @ 16:11:26 ----------

Lütfen tavsiye sunun.

kadolak31

kadolak31

Üye
peki symbian^3 ne kadar benzeyebilir mesela ev ekranı filan

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
[/COLOR]aynısı.symbian3 ev ekranını aldım kopyaladım.yani flas içeriği gdesk gibi değil n8 de nasılsa öyle

cem720

cem720

Üye
C5-03'e nasıl yapılıyor?

mozart96

Üye
Nokia C5-03 CFW'sinde gameapi bileşeni de bulunacak mı yani polarbit oyunları oynama imkanımız olucak mı?
Eğer yoksa bunu da eklemenizi öneririm, çünkü birçok kullanıcının böyle bir sıkıntısı var bunu eklemeniz sizin CFW'nizi daha da kaliteli yapar.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Kardeş benim Nokia c5-03 V21 bu cfw v20 mi

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 CFW'sinde gameapi bileşeni de bulunacak mı yani polarbit oyunları oynama imkanımız olucak mı?
Eğer yoksa bunu da eklemenizi öneririm, çünkü birçok kullanıcının böyle bir sıkıntısı var bunu eklemeniz sizin CFW'nizi daha da kaliteli yapar.

Game Apı bileşeni yok.Ama eklemeye çalışacaz.Oyun konusunda asphalt 4 cok rahatca oynanıyor özellikle de c5-03te.Eğer oyun isterseniz cfw den sonra ASPHALT 5 i uyarlıyacak arkadaşlarım.Tavsiye için de sağol.

----------Eklendi @ 17:44:50 ---------- Yazıldı @ 17:42:58 ----------

Kardeş benim Nokia c5-03 V21 bu cfw v20 mi

RM 697 için v11 v12 v20 v21 için var.

----------Eklendi @ 17:49:12 ---------- Yazıldı @ 17:44:50 ----------

Tüm sorularınızı sorun ben bir konu açıp onu bırakmam daima göz atarım

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
O Değilde şu polarbitler çalışsa çok iyi olur

Bekliyoruz...

Başarılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
oha.peki 3 ev ekranı ile 70 mb ram nasıl görülecek? cfwnin içinde neler olacak?hem gizli hafıza diye bahsettiğiniz yer ram hafızasıdır.yani açıp kapatınca silinen elektriksel güçle çalışan hafızadır.orada cfwyi nasıl tutacaksınız? daha da önemlisi ne yapıyosunuz da bu kadar ram görüyosunuz? çok soru sorduğumun farkındayım ama son 2 soru daha sorucam.ofwye dönüş olacak mı? ve cfw v60 üzerine mi kurulu olacak?

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Allah'ın izniyle yapacağız tavsiyelerinizi bekliyoruz.

devil1903

devil1903

Üye
Bu alanda gördüğüm ikinci en güzel konu diyebilirim benim ve özellikle c5-03 kullanıcıları için, Symbian Turkiye üstadda c5-03 için cwf yapmaya uğraşmıştı fakat zaman ve imkan kısıtlığından bayaa bir sıkıntı yaşadı. Umarım başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz. Bu çalışmalarınız için teşekkür eder ve bu faslı geçtikten sonra öneri ve fikirlerime geçebilirim.

2. maddedeki boş hafıza artışını ibrahim arkadaşın sistem araçları bölümünde paylaştığı ETOptimized programıyla ben yakalamıştım. Tabi sürüm yükseltme veya flashlamadan sonra 40mb gibi bir boş alanı herkes görüyor. Formatla bu 50-55mb'lara geliyor. Ama bahsettiğim program benim telefonumda 72mb boş alan açtı. Gerçi şimdi c:'ye kurulması gereken programlarla 62mb'a kadar geriledi. Acaba sizin temizlik çalışmalarınızda bu programın yapmış olduğu temizliğimi içeriyor. Yoksa 60-65mb sizin cwf'nizle sağlanırken o programı kursam 80'leri görürmüyüm?

12. maddedeki Quick office sisteme gömülümü olacak yoksa kaldırabilme seçeneğimiz var mı? Smart Office programına alıştığım için o benim adıma bi gereksiz öğe olarak yer kaplayacak telefonda.

devamı gelecek :)

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
gizli hafıza dediğim kısım ram deil farklı bir bellek kullanıcı izni yok.

Zaten cihazlarda 128 mb ram var benim dediğim ram boyutu ev ekranına hiçbir şey eklemeden ve ram blow ile temizlenmiş hali max. Ram telefonu yeniden kapat aç kendiliginden açılan saat takvim vb ve de ev ekranına birkaç bir şey ekle 50 mb boş ram
5800 v52 var v60 bu hafta bitecek ve teste başlanacak

xxdama

xxdama

Üye
hadi hayirlisi. :):)

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Bu alanda gördüğüm ikinci en güzel konu diyebilirim benim ve özellikle c5-03 kullanıcıları için, Symbian Turkiye üstadda c5-03 için cwf yapmaya uğraşmıştı fakat zaman ve imkan kısıtlığından bayaa bir sıkıntı yaşadı. Umarım başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz. Bu çalışmalarınız için teşekkür eder ve bu faslı geçtikten sonra öneri ve fikirlerime geçebilirim.

2. maddedeki boş hafıza artışını ibrahim arkadaşın sistem araçları bölümünde paylaştığı ETOptimized programıyla ben yakalamıştım. Tabi sürüm yükseltme veya flashlamadan sonra 40mb gibi bir boş alanı herkes görüyor. Formatla bu 50-55mb'lara geliyor. Ama bahsettiğim program benim telefonumda 72mb boş alan açtı. Gerçi şimdi c:'ye kurulması gereken programlarla 62mb'a kadar geriledi. Acaba sizin temizlik çalışmalarınızda bu programın yapmış olduğu temizliğimi içeriyor. Yoksa 60-65mb sizin cwf'nizle sağlanırken o programı kursam 80'leri görürmüyüm?

12. maddedeki Quick office sisteme gömülümü olacak yoksa kaldırabilme seçeneğimiz var mı? Smart Office programına alıştığım için o benim adıma bi gereksiz öğe olarak yer kaplayacak telefonda.

devamı gelecek :)

O programla temizlemedim ama o programı yapma çünkü o bütün uygulamaları siliyor..65 mb yetmez mi?

Quick office kaldırılabilir

----------Eklendi @ 18:15:07 ---------- Yazıldı @ 18:11:19 ----------

Bu arada c5-03 çok zor oldu zaten notta belirttiğim gibi biraz daha fazla geçikecek

anılbaran

anılbaran

Üye
başarılar ama bişi diyicem 70-90 mb ram 5800 içinde mi öyle ? benim telefonu suan 73 mb ram gördü ama bu açılış ram i yani 3sn ligine gördüm kullanabilir degil kullanabilirlik ortalama 60 mb ondan dedim :hmmm

devil1903

devil1903

Üye
O programla temizlemedim ama o programı yapma çünkü o bütün uygulamaları siliyor..65 mb yetmez mi?

Quick office kaldırılabilir

----------Eklendi @ 18:15:07 ---------- Yazıldı @ 18:11:19 ----------

Bu arada c5-03 çok zor oldu zaten notta belirttiğim gibi biraz daha fazla geçikecek

Bekleme konusu sorun değil üstad, nokia firmware güncelleme konusunda tüm symbiancıları beklemeye alıştırdı çünkü :)
Etoptimized konusunda bilgilendirmen için sağol dostum, programın gerekli dosya-programlarıda kaldırdığını bilmiyordum.

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
bütün s60 v5 lerde toplam 128 mb ram olduğu için hemen hemen aynı ve de ben symbian 3 ev ekranı ile 70 mb ama telefonu kapa aç 50-58 felan görürsün ram blow programı ile temizle 70 mb boş ram.ev ekranına widget ekledikçe azalır.ama ram felan çok sorun değil kendi tarayıcısında iki sekme açtım tık demedi yani eskisine göre daha iyi hemde ev ekranı daha iyi

Üst Alt