Tüm s60v5 9.4 ler için sorunsuz CFW(Birkaç aya hazır süper ve sorunsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

kadolak31

kadolak31

Üye
dostum aslında qt bileşenleride cfw içinde hazır gelse iyi olur bazen yüklemek zor oluyo benim qt bozuk hala format atmama ragmen

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
kadolak31

kadolak31

Üye
peki cfw attıktan sonra yüklemede sorun oluyomu qt bileşenlerinin :hmmm

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Bu diğer CFW lerden farklı.İleride vercem video ve linki.Kısaca bahsedeyim:Önce CFW_Mesauz.exe dosyasını indiriyoruz. Her şey bunla bitiyor.İçinden telefon modelini RM ile işaretliyorsunuz. Sonra sağ tarafta sürümü seçiyon v20.0.04 gibi sonra CFW oluştur diyorsunuz.Orda iki tane dosya çıkar örn:
Symbian^Mesauz v1.00.06 for c5-03 wit one homescreen

Symbian^Mesauz v1.00.06 for c5-03 wit three homescreen

istediğinizi seçin ve bunu pc/ovi/nokia suite ile tele yükleyin.Sonra tel hafızasına girin Symbian^Mesauz diye dosya klasörü var.Ona girin.Artık bundan sonrası telde..Orada 8 tane sisx uzantılı dosya var onları uyg. Yükler gibi yükleyin.Sırasıyla.Sonuncuyu yüklerken telefonun sistem bilgileri çıkar ve altta uygulama yüklerken çıkan şey çıkar.Bu 8 dosya 10 dk sürer.Sonra telefon kapanır kendiliğinden.Sonra Ekranta İşletim Sistemi değiştiriliyor der.Bu 3 dk sürer.Sonra CFW Mesauz v1.00.06 diye bir yazı çıkar o da 20-25 dk sürer ve işte süper bir cihaz karşınızda.Sorunsuz ve süperr.Toplamda 45-50 dk. BİRAZ UZUN ama değer. Ayrıntılı video yakında.

----------Eklendi @ 20:49:37 ---------- Yazıldı @ 20:47:49 ----------

peki cfw attıktan sonra yüklemede sorun oluyomu qt bileşenlerinin :hmmm

Zaten benim telde OFW de ikende sorun yoktu.CFW de sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: kadolak31
By_Casparov

By_Casparov

Üye
X6 için v32 nin cfw si de yapılıyo mu?

fLuke!

fLuke!

Üye
İşletim sistemi değiştiriliyor derken?:hmmm

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Bu diğer CFW lerden farklı.İleride vercem video ve linki.Kısaca bahsedeyim:Önce CFW_Mesauz.exe dosyasını indiriyoruz. Her şey bunla bitiyor.İçinden telefon modelini RM ile işaretliyorsunuz. Sonra sağ tarafta sürümü seçiyon v20.0.04 gibi sonra CFW oluştur diyorsunuz.Orda iki tane dosya çıkar örn:
Symbian^Mesauz v1.00.06 for c5-03 wit one homescreen

Symbian^Mesauz v1.00.06 for c5-03 wit three homescreen

istediğinizi seçin ve bunu pc/ovi/nokia suite ile tele yükleyin.Sonra tel hafızasına girin Symbian^Mesauz diye dosya klasörü var.Ona girin.Artık bundan sonrası telde..Orada 8 tane sisx uzantılı dosya var onları uyg. Yükler gibi yükleyin.Sırasıyla.Sonuncuyu yüklerken telefonun sistem bilgileri çıkar ve altta uygulama yüklerken çıkan şey çıkar.Bu 8 dosya 10 dk sürer.Sonra telefon kapanır kendiliğinden.Sonra Ekranta İşletim Sistemi değiştiriliyor der.Bu 3 dk sürer.Sonra CFW Mesauz v1.00.06 diye bir yazı çıkar o da 20-25 dk sürer ve işte süper bir cihaz karşınızda.Sorunsuz ve süperr.Toplamda 45-50 dk. BİRAZ UZUN ama değer. Ayrıntılı video yakında.

----------Eklendi @ 20:49:37 ---------- Yazıldı @ 20:47:49 ----------

Zaten benim telde OFW de ikende sorun yoktu.CFW de sorun yok.
ilk başlarda anlatmak istediğinizi anlamadım.ama o uygulama yükleme kısmını anladım sanırım.galiba güncelleştirme yapar gibi cfw yükleyeceğiz.

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemi değiştiriliyor derken?:hmmm

CFW atarken telefonda öyle yazıyor.işletim sistemi değişmiyor aslında yazılım tabanı orjinal fw

----------Eklendi @ 21:07:28 ---------- Yazıldı @ 21:00:16 ----------

ilk başlarda anlatmak istediğinizi anlamadım.ama o uygulama yükleme kısmını anladım sanırım.galiba güncelleştirme yapar gibi cfw yükleyeceğiz.

Baştan anlatmamın sebebi aklınızda bir fikir oluşsun diye.zaten ayrıntılı videoyu cfw ler tam hazır olunca veririm

fLuke!

fLuke!

Üye
CFW ne zaman çıkar?Bide video?Çok heyecanlandım akşam akşam:aha:
Dik qwerty çok ilgimi çekti

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
X6 için v32 nin cfw si de yapılıyo mu?

X6 nın sanırsam bütün sürümleri var

----------Eklendi @ 21:14:34 ---------- Yazıldı @ 21:11:28 ----------

CFW ne zaman çıkar?Bide video?Çok heyecanlandım akşam akşam:aha:
Dik qwerty çok ilgimi çekti

Dik qwerty yapım aşamasında.CFWler bitti ama test aşamasında. Vede geliştirme.Siz de tavsiye de bulunun geliştirelim

kadolak31

kadolak31

Üye
peki ana ev ekranı yan dönebiliyomu n8 gibi vs

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Ayıp ettin elbette var.

• Beğen
Tepkiler: kadolak31
fLuke!

fLuke!

Üye
S 3 te mesaj yazarken klavye açıldığında arkaplan gözüküyor.''Metin satırları'' s60v5 te bu yok.bu güzel olurdu gerçekten

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
zaten başta demiştim tam ekran olmayan qwerty diye ama yapım aşamasında

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
CFW Yİ NASIL BULDUNUZ YANİ YAZDIKLARIMA GÖRE İYİYE Benziyor mu

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
kadolak31

kadolak31

Üye
dostum bu söylediklerin gerçekten olursa muthiş bi cfw a benziyo işallah en kısa zamanda halledersiniz şimdiden kolay gelsin c5-03 üm sabırsızlanıyo:oke:

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Bayağa emek çektik hala da çekiyoruz./Ben Nokia 701 alacam ve Symbian^3 Belle ye geçmeden bir kıyak

----------Eklendi @ 21:37:49 ---------- Yazıldı @ 21:36:05 ----------

Aslında bunun kadar iyi olmasa da Symbian 3 ev ekranlı cfw ler var yabancı forumlarda ama onlar c6 tabanlı bizimki ofw tabanlı

kadolak31

kadolak31

Üye
mühendis kardeşlerimize başarılar şimdiden heyecanla bekliyoruz:oke:

Üst Alt