• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Tüm Java uyumlu telefonlara : Google Maps

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tüm Java uyumlu telefonlara : Google Maps
[imga=right]http://img86.imageshack.us/img86/7500/20071201225852po6.jpg[/imga]
Arama motoru sunucusu, harita hizmeti Google Maps'i şimdi tüm Java destekli cep telefonları için sunuyor. Hizmet cep telefonu tarayıcısı üzerinden adresine girilerek indirilebiliyor. böylece Java destekli cep telefonları 1700 metre kesinlik ile yer belirleme işlemi gerçekleştirebilecekler.

Bu hizmeti mümkün kılan ise cep telefonunun kayıtlı olduğu baz istasyonlarının yaydığı pozisyon değerlemesi. Sistem elbette GPS yer belirleme sisteminden çok daha zayıf ama buna karşın binalar arasında çalışabiliyor ve daha az güç tüketiyor. Yazılım, Java J2ME destekli tüm cep telefonlarında çalışıyor.

Chip Online' in Uygulamalı testinde Google Maps bir Nokia N73'te sorunsuzca çalışmış.
İşte Chip Online yorumu: Yazılım çabucak yüklüyor ve birkaç tık ile cep telefonunun yerini buluyor. Ufak bir daire Google Maps haritasındaki tahmini yeri işaretliyor. Bu pozisyon yine Google'ın sunduğu yol planlama hizmeti için kullanılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: alihan8, mfesliyen, mny4343 ve 3 diğerleri

maxiburak

maxiburak

Üye
saoll :!!!!!

ilkertaner

ilkertaner

Üye
kontörü olan varsa indirsin bu programı.bizlerlede paylaşsın.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Arkadaşlar Bende Opera İnternet Browserı Var Ve Cep Telefonundan Girilebilen Adreslere(WAP) Girebiliyor Sizede Tavsiye Ederim Linki--->

Bu Adresinde Çıkan Ekran Görüntüsü--->

Download the prc Yazan Yerdeki Program --->

Download the CAB Yazan Yerdeki Program --->

Bence Çok Güzel Bi Program Ama Bende W700i Var Ben Hangisini Yükliycem Onu Bilemiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim Saygılar:)

polat_ketur_76

Üye
samsung e 250 için de oluyor mu arkadaşlar bilgisi olan yazsın lütfen teşekkürler şimdiden

fatal19ty

fatal19ty

Üye
6230i ye uyarmı bunlar bilgi veriseniz iyi olur

mapazule

mapazule

Üye
java için hepsinde çalişiyo yani 6300 da çalışır ozman bi baksan

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
tesekürler negative

Silinen Üye 453145

Silinen Üye 453145

Kapalı Hesap
teşekkürler

canernaber

Üye
Evet

byilmazZ

byilmazZ

Üye
tesekkurler

aspıre

Üye
sağol emeğin için

qurbuz

qurbuz

Üye
sAoL

M3L!H

M3L!H

Üye
Ben bunu Samsung Star S5233A da kullanıyorum.:oke: gerçekten hoş ve güzel ama az tüketmiyor hemen 10 kontor gidiyor bi de vodafone...

sakkoast66

Üye
çok iyi

shennikov

Üye
arkadaşlar 6300 da çalışmıyor ben denedim

haso taso

Üye
arkadaşlar bu program kontür yiyormu

--------------- Ekleme ---------------

soruma yanıt buldum tşkler

ferfecir5858

Üye
Arkadaşlar google map ı sadece inidirirkenmi kontör gidiyor yoksa her kullanımdamı. Yardımcı olursanız sevinirim

akkus2

Üye
saol!!!!1

rufus5542

Üye
arkadaşlar 6630 tel için maps nasıl yüklenir bilen varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt