İşte Star, Corby, Corby2, Star2, Jet ve diğer java telefonlar için top 10 uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

taka78

Üye
    Konu Sahibi
İşte Star, Corby, Corby2, Star2, Jet ve diğer java telefonlar için top 10 uygulamalar
[h=2]A1-A adını klasik dokunmatik olan tarayıcı: "Opera Mini"[/h]Bu değerli mobil deneyimi iyi niyetli bir net browser. Bir mobil kullanıcı tarafından hayal edilebilir tüm programları, özellikleri ve zevkleri vardır. Bu seksi tarayıcı ile çok kolaylık ve rahatlık ile internette gezinebilirsiniz. Bu yüzden indirmek, keyif ve mutluluk açısından ödeyecek.



Opera Mini


[h=2]Opera Mini Önizleme[/h]



  • telefonlar için Opera. Bir cep telefonu mevcut en iyi web deneyimi için Opera Mini ve Opera Mobile, en son sürümünü edinin.



Google Maps Logosu



[h=2]A2-Sizin teknik yaklaşım eşler: "Google Maps"[/h]Cep `s bellek yongası bu hi-tech yazılımı indirdiyseniz, o zaman hiç şüphesiz bir teknik görüşlü kişi vardır.
Google Maps ve her koşulda doğru yolda kalmanızı sağlar iyi Java tabanlı programı biridir. Cebinizde bir haritası olan, bu son derece sırada servis yardımı ile Ay `ın yüzeyine ulaşabilirsiniz.
Bunun bir çok kullanılan java tabanlı yazılım yapmak, diğer bazı yegane araçlar ve özellikleri vardır. Burada açıklamak için gerekli olan tek şey, cep telefonu kadar bant genişliği kapsayacak yeteneğidir.



[h=2]Google Maps Önizleme[/h]



  • Mobil için Google Maps (Java) indir. Mobil cihazlar için İnceleme, ekran görüntülerini, test ve Google Maps ile ilgili öneriler (Java)
[h=2]Sevgili A3-Posta şimdi hiç bir iştir: "Gmail"[/h]O dedi dil biçimini destekleyen cep için başka bir java tabanlı yazılım uygulamasıdır.
Bu sizin günlük faaliyetlerinin posta basit ve kolay bir görev yapar. Bu, birden fazla hesap yapabilir ve / gönderme herhangi bir zorluk olmadan postaları almaya devam böylece ileri düzeydedir.
Ben kuvvetle cep `ın lütuf ve hizmet geliştirme için" Gmail "öneriyor.



Gmail Mobile üzerinde çalışan


[h=2]Mobil-İnceleme için Gmail[/h]





Google Takvim iPhone üzerinde çalışan



[h=2]"Google Takvim" ile A4-Google faaliyetleri[/h]Çok şaşırmıştım olmayın; Google gerçekten umursamıyor. Şimdi yükleyerek Google Takvim ile goggle etkinliklerinizi yapabilirsiniz.
Kendi takviminizi yapmak ve bir "yönetici" gibi eserler yönetmek, her altın olay sizi uyarır mobil güzel bir sekreter yapım olabilir.
Gerçek bir dost gibi hayatımı düzenleyen çünkü onu seviyorum. İyi organize edilmiş ve son derece disiplinli kişilikleri, kesinlikle onu beğenecek.


[h=2]Google Takvim-İnceleme[/h]


[h=2]A5-My Arkadaşları gibi: "eBuddies"[/h]"Ebuddies" Java destekli cep arkadaşlarınızla temas halinde olmanızı sağlayacak bir anlık mesajlaşma programıdır. MSN ve Yahoo Messenger hesabınız varsa, bu büyük ve geniş bir dünya yalnız hissedeceksiniz kendinizi asla. Bunu yapmak istediğiniz zaman arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve sohbet edebilirsiniz.
Ayrıca, bu Java uygulaması da hemen hemen tüm IM protokollerini saygılıdır. IM Instant Messenger sevgili arkadaşlarının açılımı!





[h=2]eBuddy-İnceleme[/h]



  • telefonunuza eBuddy Mobile Messenger indirmek için için mobil tarayıcı Noktası.






[h=2]Bir dakika App "Snaptu" A6-Büyük bir yardımcı program[/h]RSS okuyucu, Facebook, Twitter, Picasa, Live skoru, Film yorumları, Pub yorumları, Google Takvim, Sözlük, Journey planlayıcısı ve çok daha fazlası gibi tüm yararlı dizinler ve sosyal kulüp büyük bir yardımcı programdır bu dakikalarda Java uygulaması aracılığıyla gözaltında şimdi doğası gereği.
Bu şık cep yansıtan yüksek teknoloji zirvedir. Bu sizin mafya dönüştürür. Bir iPhone içine.
Bu yüzden acele edin! Tüm dünyanın karşı karşıya bulunduğu için bu silahı yükleyin.


[h=2]Snaptu-İnceleme[/h]





Skype Lite Teması



[h=2]A7-Sky sizin yaklaşım ise, "Skype Lite" indir[/h]
O mükemmel bir uygulama nedir! Bu sürüm cep kullanım için mevcuttur.
Bazı nominal ücretler olsa da, arama ya da bu uygulaması üzerinden aramaları almak için ödemek zorunda.
Bu deneyim için çekinmeyin. Onun ortamı masaüstü sürümü başına benzer. Bu İlginiz LÜTFEN hak ediyor!


[h=2]Sype Lite Arayüzü[/h]








[h=2]A8-Play sizin melodik müzik "KD Player" sizin için Serves[/h]MP3, WMA ve WAV ses dosyalarını destekleyen başka bir fantastik Java app. Tamamen ücretsiz olan ve seçim kriterleri itiraz derileri çok şey var. Bu OSEP ile cep telefonlarına üzerinde çalışır. Inanılmaz sizi çeken kalite açısından.






  • KD Player Java indir
[h=2]"TVGo" için A9-Go[/h]2tv.go Uygulama mobil küçük bir portatif Tv yapar neredeyse bir düzine kadar kaliteli kanalları izlemek yüklenir. Bu, aynı zamanda herhangi bir ücretsiz bir mevcuttur.
Bu Java uygulamasını indirin. ve eğlence açısından size öder teknolojinin keyfini çıkarın.








[h=2]"BT File Manager" ile dosyalarınızı A10-uyuz[/h]Son ama son değil Java uygulaması, tarama ve arkadaşınız `ın cep gereken içeriği kopyalama imkanı sunuyoruz" BT File Manager "dir. Bu uygulamak ve duygusuna hitap etmek, basit kullanımı kolaydır. Bu, 14 en popüler dilde nokta com piyasada mevcuttur.Bu uygulama Bluetooth üzerinden diğer cep telefonlarına sörf yapmak isteyenler için klasik bir Java uygulaması olduğunu.
Java ve bu uygulamalarda yansıtıyor "beyin" bize mübarek Allah'a en sayesinde teşekkürler.




  • Bluetooth üzerinden bağlanılan diğer telefonlardan tarama ve kopya dosyaları uygulama.






Kabul ediyorum alıntı ama en azından google çeviriden ben çevirdim.:):good:
he bu arada beğeni rica ederim
 


15097

15097

Üye
bi kac tanesi haric sacmalamissin.
 

taka78

Üye
    Konu Sahibi
hayır tamamını google çerviri çevirdi ben sadce çevir tuşuna bastım
 

taka78

Üye
    Konu Sahibi
eee hadi ama
 

Alpha9000

Üye
Emek vermissin ama bunlar bilindik programlar java browser bulabilirmisin saglam ama opera haric
 

taka78

Üye
    Konu Sahibi


uc web browser ın 2011 i ARE YOU OKEY ???
 


Üst Alt