| Tüm Güncel Romlar | Kerneller | Modlar | Anlatımları | DEV KONU | GT-I9000 Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

YsoK19

Üye
eyw kardesim bende CODE_I9000XXJVU_CL851880_REV03_user_low_ship.tar vardi bunu yükledim 2.3.6 bunu kullaniyordum zaten ama su cm9 u kullanmak istiyorum , bunu nsl kullanacaz ime iyle o lazim : )

- - - Eklendi - - -

Şuraya bir bakin derim ;

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
pc ye gecince bunu not olarak cözümü ile konuya ekleyeceğim.bende bu sorun olmadı ama olabiliyormus demekki

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yaaa tam da gidip Turkcell romunu bulmuşum yükleyecek :S kaç oldu deniyorum rootlayaadım bir türlü :S

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Galaxy S için turkcell rom'u mu varmış :allalla:

Evet, daha önce arkadaşımda görüp uyuz olduğum bir romdu gittim ilk denememde elimle upload etmiş gibi buldum :)
Açılışında "Turkcell le bağlan hayata" diye yazıyor direk :S

şimdi
[h=2]GT-I9000 - Open Europe[/h] PDA: I9000XXJVU ##
CSC: I9000OXAJVU
Version: 2.3.6
Date: 2011-12-01
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
bunu yükledim bakalım. Bu normal, imei düzeldi. Şimdi root yapmam lazım.

Türe

Türe

Üye
:ehe Devil kernel yukle abi linaro gelistirmeleri var :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

YsoK19

Üye
benim adını verdiğim o rom varya onu yükle stabil fazla dokunulmamis CODE_I9000XXJVU_CL851880_REV03_user_low_ship.tar arattir google dan bulursun birader gerek yok samfrmden dan yüklemeye , ha bu arada imei olayini o programla çözdüm QPTS configurator bi bakin derim.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
benim adını verdiğim o rom varya onu yükle stabil fazla dokunulmamis CODE_I9000XXJVU_CL851880_REV03_user_low_ship.tar arattir google dan bulursun birader gerek yok samfrmden dan yüklemeye , ha bu arada imei olayini o programla çözdüm QPTS configurator bi bakin derim.

söylediğin yazılım I9000 Open Europe yazılımı

GT-I9000 - Open Europe

PDA: I9000XXJVU ##
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
Ben de onu yükledim zaten de root işlemi nasıl oluyor bunun?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

GT-I9000 - Open Europe

biraz bekle herşeyi anlatacağım şimdi yanlış yapıp cihazı brick etme :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

GT-I9000 - Open Europe

Bu kerneli odin ile yükledim ve artık root :))
Root explorer ile efs klasörüne girdim birsürü şey var. hepsinin yedeğini almam gerekiyor mu? veya en kolay nasıl yedek alırız?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Bu kerneli odin ile yükledim ve artık root :))
Root explorer ile efs klasörüne girdim birsürü şey var. hepsinin yedeğini almam gerekiyor mu? veya en kolay nasıl yedek alırız?
efs klasörüne girme direkt efs klasörünü hafıza kartına kopyala tamamdır :)

- - - Eklendi - - -

ardından sende katıl CM kervanına :eller::ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

efs klasörüne girme direkt efs klasörünü hafıza kartına kopyala tamamdır :)

- - - Eklendi - - -

ardından sende katıl CM kervanına :eller::ehe

CM9 u birkaç saat kullandım zaten hatsız şekilde :D Peki her rom yüklemeden sonra efs klasörünü geri yerine mi kopyalamam gerekiyor? Yoksa farklı bir yedekleme/geri yükleme mi yapıyorsunuz?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

CM9 u birkaç saat kullandım zaten hatsız şekilde :D Peki her rom yüklemeden sonra efs klasörünü geri yerine mi kopyalamam gerekiyor? Yoksa farklı bir yedekleme/geri yükleme mi yapıyorsunuz?
her rom yükleme değil.efs klasörünün gitmesi tamamen tesadüf.aynı işlemleri yaparak cm yüklersin gitmez yine aynı işlemleri yaparken gidebilir.tamamen şansına bağlı.o yüzden custom romlara geçmeden önce efs klasörünü yedeklemek şart :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

her rom yükleme değil.efs klasörünün gitmesi tamamen tesadüf.aynı işlemleri yaparak cm yüklersin gitmez yine aynı işlemleri yaparken gidebilir.tamamen şansına bağlı.o yüzden custom romlara geçmeden önce efs klasörünü yedeklemek şart :)

peki diğer rehberi, oyunları falan nerden yedekliyorsunuz?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

peki diğer rehberi, oyunları falan nerden yedekliyorsunuz?
rehber deki bütün kişiler sim kartımda kayıtlı.yedeklememe gerek olmuyor :D

oyunları ise tekrar baştan yüklüyorum.biraz uzun sürüyor ama uğraştığıma değiyor :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Tablet yerine kullanıcaz artık :s Rehberi mesajları falan C6-01 de tutmaya devam edicez.
Oyun apklarını yükleyip sd dosyalarını kontrol ettirmem yeterli sanırım.

YsoK19

Üye
Üstat farketmez ya türkçe dil desteği var içinde ayrıca benm tlfnda AT den geldi avusturyadan viyanadan : ) burda birde vergi dairesinde uğraştım 100 tl filan bayildim : ) simdi biraz sacma olucak ama , bu cm9 romu yükledim bi sorun olmadi düzgün bi sekilde calisiyor su anda , sebekede geldi imei de sorun yok , çok fazla eski değilim bu rom , root , flash vs islerinde ama tlfn geldiginden beri uzerinde cesitli romlar vs denedim , simdi bu romu yükledim , kernel i kurmam gerekiyomu ? , kernel su kernel tam olarak ne ise yarar yüklemem gerekiyomu yoksa böle mi kullansam simdiden ewy..

- - - Eklendi - - -

1400 mhz :D iyimis inslh tlfn patlamaz :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Üstat farketmez ya türkçe dil desteği var içinde ayrıca benm tlfnda AT den geldi avusturyadan viyanadan : ) burda birde vergi dairesinde uğraştım 100 tl filan bayildim : ) simdi biraz sacma olucak ama , bu cm9 romu yükledim bi sorun olmadi düzgün bi sekilde calisiyor su anda , sebekede geldi imei de sorun yok , çok fazla eski değilim bu rom , root , flash vs islerinde ama tlfn geldiginden beri uzerinde cesitli romlar vs denedim , simdi bu romu yükledim , kernel i kurmam gerekiyomu ? , kernel su kernel tam olarak ne ise yarar yüklemem gerekiyomu yoksa böle mi kullansam simdiden ewy..

- - - Eklendi - - -

1400 mhz :D iyimis inslh tlfn patlamaz :D

Aynen ben de az önce tekrar yükledim. Imei sorunu olmadı. Kernel i de odin ile yükledim. 1400 mhz i gördüm :)
Şu program dosyasını atmayı unutmuşum onu atıcam şimdi de.

- - - Eklendi - - -

Sırf şu cyanogen mod9 un açılış animasyonu için bile geçilir cm ye :D:D

YsoK19

Üye

Aynen ben de az önce tekrar yükledim. Imei sorunu olmadı. Kernel i de odin ile yükledim. 1400 mhz i gördüm :)

- - - Eklendi - - -

ya dosya yöneticisi göremiyorum kafayı yicem :D program yüklicem ama yok gözükmüyor ya var mı gören beyler , dosyalarim yok ya galeri var ama dosyalar yok sd karta filan giricem yani giremiyorum acil cvp sizde nsl

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

evet cm nin yeni açılış ekranı çok güzel :) ama ben şimdilik PA romundayım :D:D

ya dosya yöneticisi göremiyorum kafayı yicem :D program yüklicem ama yok gözükmüyor ya var mı gören beyler , dosyalarim yok ya galeri var ama dosyalar yok sd karta filan giricem yani giremiyorum acil cvp sizde nsl
cm nin kendisinde dosya yöneticisi yok.nedeni telif hakları vsvs imiş :D hatta google uygulamalarıda olmayacaktı da google'dan zorla izin aldılar :D

Üst Alt