CanKartaL
Emekli Yönetici
bende ne Viber var ne de skype
- - - Eklendi - - -
Twitter ve Instagram varIG ne alakaysa artık
Abi işine karışmak gibi olmasın da Paranoid her ne kadar yeni bir rom olsa da sağlamdır hayli. Kaynak kodlarına ve yazılımın içeriğine baktığımda sağlamlığını teyit ettim kendimce.Ali Paranoid Android+devil kernel kurayım ben en iyisi. Multitasking de var dedin. Yedeklemeyi tarif edebilirsen iyi olur, tekrar uğraşmayayım yüklemeler için.
Abi işine karışmak gibi olmasın da Paranoid her ne kadar yeni bir rom olsa da sağlamdır hayli. Kaynak kodlarına ve yazılımın içeriğine baktığımda sağlamlığını teyit ettim kendimce.
Instagram ın resim altı yorumlarıyla açıklarsın artık
Ali yedek işini bi tarif etse en iyi en basit nasıl oluyor diye yükleyeceğim zaten de işte ilgilenmiyor benimle :S
Bilgi için de sağolAcemi sayılırım bu rom işlerinde.
ya abiuğraştırma lütfen ya
yazayımmı?
ha birde SS lerle anlatacam
Bence sen ilk mesaja "yedekleme" diye bölüm de aç oraya yazHem konu zenginleşir, hem de ilk mesajı okuyanlar ona göre tedbirini alır. Bana da ayrıyetten ssler ile anlatırsın artık olmaz mı
ha birde SS lerle anlatacamrecovery menüsünde nasıl ss alacam acaba?
özcan abi şuan çok uykum var
Recovery menüsünden mi yapılıyoranlatmıyorsun ki şöyle rahat rahat yapabileceğim şekilde
bi biskrem versem anlatır mısın
özcan abi şuan çok uykum varyarın pm den hatırlat anlatayım unutmayayım yine
attım pm yiYine de yarın pm den anlamadığım yerleri sorarım
attım pm yi
evet.
Zaten benim önceki yaptığım yöntemmiş. Ben de rehberi ayrı mesajları ayrı istediğim uygulamaları ayrı yedekleyebileceğim bir yöntem var sanıyordum, resmen hayallerim suya düştü suyu da inek içti
- - - Eklendi - - -
mesajlar çokmu önemli?
Evet, uydu koordinatları, yörünge yerleşim zaman bilgileri ve kullanıcı giriş, komut logları mesajla geliyormesajlarımın el altında durması gerek
Şşşt çaktırma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?