| Tüm Güncel Romlar | Kerneller | Modlar | Anlatımları | DEV KONU | GT-I9000 Galaxy S

Türe

Üye
Ben şu ana kadar 100'e yakın flaş attım sıkıntı olmadı

Türe

Üye
Sana göre az tabi olm ben senden sonra aldım bir de i9000 de daha çok rom var

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Sana göre az tabi olm ben senden sonra aldım bir de i9000 de daha çok rom var
sadece popüler olan romları ekliyorum yoksa bu liste hayatta bitmez XDA I9000 o kadar fazla rom varki kayboluyorum bazen

Türe

Üye
Tabii Valla Galaxy S2 den cok desteginiz var sukret

Türe

Üye
İnş. karekter yetmez çok pis beddua ederim nananananaaa naa

Türe

Üye
Ben de duzenliyim 2 mizinki de olur

CanKartaL

Emekli Yönetici
Süleyman ın konuyu üst konu yapmam :P Odinden nasıl orjinali yükleyeceğim ki? orjinal rom u nerden bulucam hem?

Türe

Üye
Yapma abi bunu Samfirmware.com a gir abi orda arama bolumune GT-I9000 yaz orada cikan yazilimlari gorursun zaten indirdigin rar da tek dosya varsa odin i acip pda kismina yerlestireceksin degilse pda ya code la baslayan dosyayi , altina modem le baslayan dosyayi , onun altina da csc yazan yere de csc yi yerlestireceksin yalniz abi indirdigin dosyayi rar dan cikarmayi unutma

Tepkiler: CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bunu indiriyorum ama
[h=2]GT-I9000 - Turkey[/h] PDA: I9000JVJV9 ##
CSC: I9000TRCJV5
Version: 2.3.3
Date: 2011-05-01
Regions: Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia,South Africa, Syria, Tunisia, Turkey

umarım doğrudur

YsoK19

Üye
birader ugrasmissin eline sağlıkta , romu yükledim imei gitti bu romu denemek istiorum ama imei nsl geri getirecez bu romu kullanarak?

CanKartaL

Emekli Yönetici
o romu odinle yükledim tel reset atmaya başlayınca cmw den wipe yapayım dedim "e:format_volume...... /dev/block/stl10" hatası aldım. baya denemeden sonra
bu dosyayı buldum. Odin ile pda kısmından dosyayı yükledim. Şimdi açıldı,imei de normale döndü

kurcalamaya devam

- - - Eklendi - - -

birader ugrasmissin eline sağlıkta , romu yükledim imei gitti bu romu denemek istiorum ama imei nsl geri getirecez bu romu kullanarak?

aynı sorunu ben de yaşadım

GT-I9000 - Turkey

PDA: I9000JVJV9 ##
CSC: I9000TRCJV5
Version: 2.3.3
Date: 2011-05-01
Regions: Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia,South Africa, Syria, Tunisia, Turkey

bu romu indirip rar içinden "JV9_JV5_JV6.tar" dosyasını bir klasöre al. ses kısma+home tuşu+güç tuşuyla download moda girip telefonu pc ye tak. odinle pda kısmına bu
"JV9_JV5_JV6.tar" romunu göster ve yükle. Sonra da http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=536163&d=1299530452 bunu aynı şekilde yükle. bende şuan imei normal.