Ttnet filitre var yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
    Konu Sahibi
Ttnet filitre var yardımmm
ARKADAŞLAR BENİM ABİM PC DE ÇOK OYUN OYNADIĞIMDAN İP Yİ FİLİTRELETTİRDİ O YÜZDEN OYUNLARI,MUHTESÇEN İÇERİK FİLAN İŞTE ENGELLİYOR YHAW YETİŞKİN İÇERİKLERİ BOŞVERİNDE ARKADAŞLAR OYUNLARDAN ENGELİ KALDIRMAK LASIM Bİ FOTO UPLOAD EDİYORUM BİRİ YARDIM ETSİN ŞU FİLİTREYİ KALDIRALIM...
URL(1):
URL(2):

--------------- Ekleme ---------------

Yardımlarınızı Bekliyorum...

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
    Konu Sahibi
anlamadı bişi ordan belli bir bölümü söylermisin

franklinda

franklinda

Üye
internet ayarları bölümünde engelemeler falan var en kolayı dns ve ıp değiştir oluyorsa olur.

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
    Konu Sahibi
internet ayarları bölümünde engelemeler falan var en kolayı dns ve ıp değiştir oluyorsa olur.
İyide o ayarlar nerde kardeş bitek mesajda anlatsan :S

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Lütfen gereksiz ve yanlış yönlendirmeler yapmayalım...

Fatih kardeşim...TTNET Filtre uygulaması yönetici onaylı parola ile korunduğu için devre dışı bırakamazsınız...Yazılımı kaldırma veya engellemeye çalışırsanız , sisteminiz zarar görüp hata verecektir...Ayrıntılı bilgi için aşağıya gözatın...

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Ya şu yanlış yönlendirme yapan arkadaşları nerden şikayet edebiliriz ?

he bide ben annemin ttnet üyeliğini ve şifresini biliyorum bunları girip kaldırabilceğim bi yer var mı ?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Forum kurallarına aykırı mesaj ve içerikleri , mesajın bulunduğu panelin sağ üst köşesinde bulunan "Şikayet Et" butonunu kullanarak konuyu veya mesajı yöneticilere şikayet edebilirsiniz...

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
    Konu Sahibi
soruma yanıt alamadım halaaa

ttnet üyeliğini ve koduni biliyorum bunları girip kaldırabilceğim bi yer var mı ?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bununla ilgili herhangi bir bilgi sitesinde mevcut değil...Yardım için 444 0 375 nolu telefonu aramanız gerekiyor...

Godfather

Godfather

Üye
prox bozucumu ne var o işi çözüyor ;)

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
    Konu Sahibi
onu nerden indiririm ???

Ya arkadaşlar şu var bu var demeyin bu var buradan indirebilirsin falan deyin pfff

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
    Konu Sahibi
TeşekkürLer.

onur 55555

Üye
en kolayı var arkadaş u 95 indir aynı derten ben muzdaribim :d

kerim ker

Üye
kardeş halledebildin mi filtre işini bende de aynı sorun çıktıda yardım edersen çok iyi olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt