Samsung Galaxy S4 Oyunları Hd

Sponsorlu Bağlantılar

o2hrea

o2hrea

Üye
The dark knight rises ekleyebilir misin

ravenas

ravenas

Üye
Bu Dungeon Hunter 4 indirdim de google play'dan ama açılmıyo introyu geç diyorum takılıyo öyle kapamak zorunda kalıyorum.Neden böyle oluyor?

nojedrio

Üye
eywallah

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
teseşşkürler ama real racing 3 oyunu markette uyumsuz olarak gösteriyor telefon.

hykcpkn

Üye
güzel konu olymuş eline sağlık :) bir s4 kullanıcısı olarak uygun oyun bulmakta zorlanıyorum işime yaradı :) modern combat 4 ü de bulursan çok sevinirim :) en son sürüm olanı ve çalışanı

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
yakında listeyi güncelliğeceğim

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
++++++++

LeanbLack

LeanbLack

Üye
gta vice city nin kasmayan versiyonu varsa lütfen ayrıca joyistik ve tuşlar biraz büyük olacak şekilde :D

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
++++++++++++++++++

LeanbLack

LeanbLack

Üye
senin amacın konuyu yukarda tutmak oyun falan ekleyeceginden degil neyse yakında gereken cezayı uygularlar

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
senin amacın konuyu yukarda tutmak oyun falan ekleyeceginden degil neyse yakında gereken cezayı uygularlar

tmm da ben bilmiyordum cezası olduğunu :/ peki ustte tutmak icin alternatif bir yol var mı cunki cogu kisiden ben boyle gordum

• Beğen
Tepkiler: eyghon
MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
ganstar vegas cok yakında gelicek

LeanbLack

LeanbLack

Üye
sen soylediğin gibi istenilen oyunlari ekle konuyu üst konu olarak sabitlerler bile

huseyinwolf

huseyinwolf

Üye
:tşk:

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
Tüm gameloft oyunları geldi en çok indirilen apklar geldi ve bunlar tüm tellerde çalışıyor isteyen deneyebilir :)

Mexelina

Mexelina

Üye
KARDEŞ EMEĞİNE SAĞLIK, Bi sorum olacaktı APK + DATA var bu data ne oluyor onuda indirmemizmi lazım???

• Beğen
Tepkiler: eyghon
MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ EMEĞİNE SAĞLIK, Bi sorum olacaktı APK + DATA var bu data ne oluyor onuda indirmemizmi lazım???
Evet soyle anlatiyim bilgisayardaki setup buradaki apk datada onun ic dosyalari datalarin icinde bulunur bazi oyunlar datasizdir genelde kucuk oyunlardir eger siz marketten satin aldiysaniz apk yi kurduktan sonra otomatik onu indirir ama belese aliyorsaniz o zaman datasinida sizin ayrica aktarmaniz gerek cunki oyun marketten alinmamissa indirme yapmiyor

anilari35

anilari35

Üye
saolasın

Mexelina

Mexelina

Üye
Starfront Collision HD oyununu bulup paylaşırsan çok sevinirim. Saygılar...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
gangster vegasın datasını tam kopyalayacekken hata veriyor ne yapıcam usb bağlantısı kesilmiş diyor halbuki pcdede teldede bağlı gösteriyor

Üst Alt