tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

Ricochet

Ricochet

Üye
yeni sürüm harika olmuş,eline koluna sağlık.:oke:

gececi_78

Üye
süper bir fw ofis var nokia browser var işcep sorunsuz fw sorunsuz en önemlisi "aylin" var :)))

kaptanedi

kaptanedi

Üye
müzikler neden gözükmüyor

kaptanedi

kaptanedi

Üye
kartı bicimlendirdim musıc klasörü oluşmadı sound klasörü var ondada gözükmüyo

mutluadam

Üye
henes_42

henes_42

Üye
kartı bicimlendirdim musıc klasörü oluşmadı sound klasörü var ondada gözükmüyo
kartı biçimlendirmenize gerek yok, Kartta Music isimli yeni bi klasör oluşturun ve müziklerinizden bir ikisini ona bi atıp müzikçalarda bakın görecekmi görmeyecekmi diye. ilk sayfada açıklamada vardı zaten. müzikçalar sadece Music klasörünü görür diye. elinizle oluşturabilirsiniz music klasörünü

ahmet meço

ahmet meço

Üye
eline saglık işte bunu bekliyorduk seni tek geçiyorum kötü köylü (neden böyle bir nick kullanıyorsun merak ettim kardeş)

Ricochet

Ricochet

Üye
eline saglık işte bunu bekliyorduk seni tek geçiyorum kötü köylü (neden böyle bir nick kullanıyorsun merak ettim kardeş)

ben merak ettim araştırdım hem sivasta hem kahramanmaraşta kötüköy diye bir yerler var,herhalde oralardan kendisi.:ehe şahane custom firmware yapıyor kendisi,dikkatimi çekti C6 yerine daha stabil,hızlı ve hataları giderilmiş N97 mini üzerine kurmuş son cfw yi.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ben merak ettim araştırdım hem sivasta hem kahramanmaraşta kötüköy diye bir yerler var,herhalde oralardan kendisi.:ehe şahane custom firmware yapıyor kendisi,dikkatimi çekti C6 yerine daha stabil,hızlı ve hataları giderilmiş N97 mini üzerine kurmuş son cfw yi.
aksaray :D

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Şuan CFW kurulumu bitti testlerimde bitti oldukça güzel olmuş. Sanırım sorunsuz diyebilirim...

Eline koluna sağlık. Sabit başlığa alınmalı konun...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ordadamı varmış :D aksaray kötüköy yani white house/Bad village :ehe üstadım bir sonraki sürümde neler olacak kimbilir.emeklerin için teşekkür ederiz.
yerel ismi kötüköy die geçer...
ben o köyden değilim ama seviyorum bu ismi :D

mutluadam

Üye
kötüköy ismine resmi olarak izin nasıl veriliyor ? :) insan ismin de böyle resmi bir kural var değilmi?

mutluadam

Üye
resmiyetteki değil abi :bilmm

ee lakabımı? ve eğer lakabı ise kötü olan hikayesi ne? ve kötüyse sen kendine niye bunu nick yaptın? :ehe neyse konu sapıyor ister cevap ver son kez ister verme.

Bosnalı86

Üye
Suphi kardeş,şarj olayında bayaa bi gelişme olmuş,eline sağlık,normal şartlarda diğer fw'ler ile şu an 2-3 çubuk inmesi gereken şarj göstergem halaa tam dolu olarak göstermekte,eğer 3 günü bulursa artık bu fw'de kalma kararımı kesin onaylayacağım :naughty:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buradan bir şey belirtmek isterim...Malum Fw düzenleme işi yapıyorum.
Çeşitli sürümler yayınlıyorum...Bunlardan bazıları diğer forumlarda paylaşılıyor...
Kimisi ismimi belirtiyor kimisi belirtmiyor...Canları sağolsun...
Ama dudu-wap isimli bir sitede Xpeed premium paylaşılmış.Bundan hiçbir biçimde rahatsızlığım olamaz..
Ama gel gelelim Yorumlardan bazılarında

"Kardeşim butun internet forumlarında bu konu var tmm mı? Onlarıdamı sen yaptın.Bu Fwleri yaptıysan bari yazılım bilgin var.Neden bi tesileyici bi nick bile yazmadın.Hea bu arada resime yazı yazmak mesele ise evellallah Photoshop kullanmasını biliyoruz.O yazıyı siler ***** YAZARIM VEDE SENIN GIBI BUGUN ÇIKARIM DERİM Kİ BU FWYİ BEN YAPTIM."

tarzında yaklaşımlarla karşılaştım.
Hep mütevazi olmaya çalıştım.

Ama insanların emeğini saygısızca yok sayan bu tür karaktersiz "YAVUZ HIRSIZLARDAN" bıktım

Bütün bu olanlara bakınca Allahtan ilk Mobil İçerikli sitelere üye olurken maxicepi tercih etmişim
Bir kez daha Maxicep üyesi olmaktan bu ortamı paylaşmaktan hem mutlu oldum hem GURUR DUYDUM

Bosnalı86

Üye
Senin fw'lerini sürümlerine bakmadan kullanırken ayırt edebiliriz Dostum,sen takma kafana bu tür yorumları :box

mutluadam

Üye
Arkadaşlar buradan bir şey belirtmek isterim...Malum Fw düzenleme işi yapıyorum.
Çeşitli sürümler yayınlıyorum...Bunlardan bazıları diğer forumlarda paylaşılıyor...
Kimisi ismimi belirtiyor kimisi belirtmiyor...Canları sağolsun...
Ama dudu-wap isimli bir sitede Xpeed premium paylaşılmış.Bundan hiçbir biçimde rahatsızlığım olamaz..
Ama gel gelelim Yorumlardan bazılarında

"Kardeşim butun internet forumlarında bu konu var tmm mı? Onlarıdamı sen yaptın.Bu Fwleri yaptıysan bari yazılım bilgin var.Neden bi tesileyici bi nick bile yazmadın.Hea bu arada resime yazı yazmak mesele ise evellallah Photoshop kullanmasını biliyoruz.O yazıyı siler ***** YAZARIM VEDE SENIN GIBI BUGUN ÇIKARIM DERİM Kİ BU FWYİ BEN YAPTIM."

tarzında yaklaşımlarla karşılaştım.
Hep mütevazi olmaya çalıştım.

Ama insanların emeğini saygısızca yok sayan bu tür karaktersiz "YAVUZ HIRSIZLARDAN" bıktım

Bütün bu olanlara bakınca Allahtan ilk Mobil İçerikli sitelere üye olurken maxicepi tercih etmişim
Bir kez daha Maxicep üyesi olmaktan bu ortamı paylaşmaktan hem mutlu oldum hem GURUR DUYDUM

onlar hep olacak kötü. yapacağın tek şeyse sakinleşip bildiğin sevdiğin yoldan devam etmek olmalı. şunu bilki kötülüğü yapan yapılandan daha fazla azaptadır. mevlanın çok sevdiğim bir sözü var onu forumlarda kullanırım hep. imzama ekleyeyim burda da. "Bak bilki domuzların önüne inciler serilmez. Mücevherden sarraflar anlar ancak başkası bilmez. Sana bakan bir körse zaten elmasda birdir camda. Ama sen kendini sakın camdan sanma." Hz. Mevlana.

Üst Alt