dün akşam işim vardı açamadım forumu. kendi fw.mi yükledim geri kalanlar naparsa yapsın banane mantığı ile hareket edemiyorum, çünkü buradan istifade ediyorum, ediyoruz. Kotukoylu arkadaşımız, kardeşimizden de Allah razı olsunki, emek harcayıp bizler için paylaşıyor, bununla yetinmeyip öneri ve isteklerimizi galeye alıp uygulayıp yine bizlere dönebiliyor. Kendisine Teşekkür ediyorum. Ancak her zaman olacağı gibi yine illaki kendi rumuzunda kötü geçmesine karşılık bu sadece bir nick, fakat her zaman mutlaka gerçek manada kötüler, kadir kıymet bilmeyen, emek hırsızları olacaktır, o yüzden güneş balçıkla sıvanmaz, dinsize kızıpta oruç bozulmaz. bunu da sayın kotukoylu kardeş bildiği için bakın hala aramızda.
Mutluadam nickli arkadaşımız çok güzel bir sözü cuk diye yerli yerinde kullanmış :
Bak bilki domuzların önüne inciler serilmez. Mücevherden sarraflar anlar ancak. Başkası bilmez. Sana bakan bir körse elmasda birdir camda. Sen kendini sakın camdan sanma. Hz. Mevlana.
Kotukoylu kardeşim bizler seni biliyoruz, merak etme onlarınki de onlara kalmaz, o forumlara bakılırsa bir kaç soru sorulmuş ve o zatı muhterem hırsızlar cevap bile veremeyip tıkanıp kalıyorlar, sayfayı açıp kayıplara karışıyorlar.
Bende sayın kotukoylu kardeşim gibi iyiki maxicep forumundayım diyebiliyorum. çünkü burayı gerçekten seviyorum.
''Dil tencerenin kapağına benzer.Kıpırdadı da kokusu duyuldu mu (kalpte, gönülde) ne pişiyor anlarsın.'' Hz.MEVLANA.