tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Senin fw'lerini sürümlerine bakmadan kullanırken ayırt edebiliriz Dostum,sen takma kafana bu tür yorumları :box

onlar hep olacak kötü. yapacağın tek şeyse sakinleşip bildiğin sevdiğin yoldan devam etmek olmalı. şunu bilki kötülüğü yapan yapılandan daha fazla azaptadır. mevlanın çok sevdiğim bir sözü var onu forumlarda kullanırım hep. imzama ekleyeyim burda da. "Bak bilki domuzların önüne inciler serilmez. Mücevherden sarraflar anlar ancak başkası bilmez. Sana bakan bir körse zaten elmasda birdir camda. Ama sen kendini sakın camdan sanma." Hz. Mevlana.
teşekkürler arkadaşlar...
@mutluadam
abi ne güzel bi söz o öyle ...

o zaman bende diyorum ki:
Kul bilmezse bizi bilen Allah Var!

0XER0X

Üye
Hocam bu firmwaredede Opera Mobile sorunu var mı ?

C6 yazılımında Opera biraz internette gezindikten sonra ram dolu olsun , olmasın tek sekmede bile bir anda atıyor, bundada o sorun var mı ?

blackhead

Üye
ben kullanıyorum. yok böyle bir sorun. hatta 2-3 sekme açılırken bile gayet iyi. sadece şarj konusundan henüz tatmin olmadım. o da yeni kurup şarj ettim. bir iki gün içinde belli olacak. bunun haricinde birde şöyle sorun yaşadım: telefonun kendi müzik çalarında müzik dinlerken gizlediğimde tek şarkı çalıp duruyor. kapanmadan çalışmıyor. ama gizlemeden dinleyince normal olarak arka arkaya çalmaya devam ediyor. gerçi ben powermp3 kullandığımdan pek büyütmedim ama bilgi olsun diye söylüyorum.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

C6 yazılımında Opera biraz internette gezindikten sonra ram dolu olsun , olmasın tek sekmede bile bir anda atıyor, bundada o sorun var mı ?
dostum opera ile ilgili açıklama yapayım...
Operanın bildiğin gibi kurulum dosyaları bile 10 mb yer kaplıyor.
Ram kullanımı ise akla zarar 25 mb bile geçtiği zaman oluyor...
Böyle bir durumda hangi fw olursa olsun elbette sıkıntı çıkaracaktır.

Benim size tavsiyem ki kendimde kullanıyorum:
Uc Web Browser.
İngilizcedir.Yerleşik download managerı tema desteği kararlı ve hzılı yapısı sekmeleri cep görünümü desteği daha sayamacağım bir sürü özellik gerçekten mükemmel...
Download:

0XER0X

Üye
dostum opera ile ilgili açıklama yapayım...
Operanın bildiğin gibi kurulum dosyaları bile 10 mb yer kaplıyor.
Ram kullanımı ise akla zarar 25 mb bile geçtiği zaman oluyor...
Böyle bir durumda hangi fw olursa olsun elbette sıkıntı çıkaracaktır.

Benim size tavsiyem ki kendimde kullanıyorum:
Uc Web Browser.
İngilizcedir.Yerleşik download managerı tema desteği kararlı ve hzılı yapısı sekmeleri cep görünümü desteği daha sayamacağım bir sürü özellik gerçekten mükemmel...
Download:

Yok hocam ben ram kullanımından bahsetmiyorum

Örneğin 5800 hackli firmware kullanırken Operada 3-4 sekme ile gayet rahat gezinebiliyorum. Ram dolmadığı sürece kapanmak gibi bir sorun yok.

Fakat C6 yazılımında Opera Mobile ram dolu olsun, olmasın tek sekme bile olsa bir anda kapanıyor, Programdan atıyor.:allalla:

mutluadam

Üye

kötü rame bağlamışta. galiba ram den değil çünkü ben daha önceki c6 tabanlılarda sayfa içeriğinde ayarı tümü olarak ayarladığımda hemen hepsinden atıyordu. gerçi bunu da kötüden öğrendik. flash olmayan görüntülere alındığında ise atmıyordu. yani bence ramle değilde flash la bir ilgisi var. çünkü aynı web sayfaları n97 tabanına geçtikten sonra hiç o sorunu çıkarmadı. ve bu da n97 olduğuna göre o sorun yok demektir.:oke:

edit: ha bu arada benim dediğim kendi browserinde. operayı bilmiyorum. :) çünkü opera kullanmıyorum sayfaları bence iyi göstermiyor. hareketli içerikleri oynatmıyor. hatta yazı tipini büyüttüğüm zaman bazı web sayfalarını eksik bile gösteriyordu.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum. yok böyle bir sorun. hatta 2-3 sekme açılırken bile gayet iyi. sadece şarj konusundan henüz tatmin olmadım. o da yeni kurup şarj ettim. bir iki gün içinde belli olacak. bunun haricinde birde şöyle sorun yaşadım: telefonun kendi müzik çalarında müzik dinlerken gizlediğimde tek şarkı çalıp duruyor. kapanmadan çalışmıyor. ama gizlemeden dinleyince normal olarak arka arkaya çalmaya devam ediyor. gerçi ben powermp3 kullandığımdan pek büyütmedim ama bilgi olsun diye söylüyorum.
dostum en son yayınladığım fw yi kullanıyorum.
dediklerinin ardından müzik çaları açıp ferhat göçerden dön diyemedim parçasını açtım.
gizledim.parça bitti şimdide ferhat göçerden isyan parçası ile devam ediyor.bence ayarlırını kontrol et....:bilmm

Ricochet

Ricochet

Üye
kotukoylu arkadaş,sen iyi bir moddersin,bilirim bu iş çok zahmetlidir,diğer forumlarda emeğini çalanlara lak diye lafı sok,hiç öyle öbür dünyaya falan bırakma,bu dünyanın işi bu dünyada halledilir.eğerki başka bir forumda falan görürsem hemen dandikmail.com dan mail alıp üye olup neden çalıpta bir alıntıdır bile yazmadın diyecem.Emek hırsızlığının değil,hiçbir hırsızlık karşısında tevazu gösterilmez.Yahu adam senin yaptığın işle şov yapıyor o nasıl bir iş öyle ?????????

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu arkadaş,sen iyi bir moddersin,bilirim bu iş çok zahmetlidir,diğer forumlarda emeğini çalanlara lak diye lafı sok,hiç öyle öbür dünyaya falan bırakma,bu dünyanın işi bu dünyada halledilir.eğerki başka bir forumda falan görürsem hemen dandikmail.com dan mail alıp üye olup neden çalıpta bir alıntıdır bile yazmadın diyecem.Emek hırsızlığının değil,hiçbir hırsızlık karşısında tevazu gösterilmez.Yahu adam senin yaptığın işle şov yapıyor o nasıl bir iş öyle ?????????
dostum gereken cevabı verdim inan...
ama yüz olmuş 45 numara kösele!
ne anlatacaksın böylelerine

mutluadam

Üye

kötü bu ilk tema yani paradise, senin bundan önceki cfw lerden birinde kullandığın tema değilmi? paralı bunlar ya. :) yoksa sen o temayamı benzetmek istemiştin orjinali değildi de :) galiba böyle değilmi? :) orjinal iyokmu? :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

kötü bu ilk tema yani paradise, senin bundan önceki cfw lerden birinde kullandığın tema değilmi? paralı bunlar ya. :) yoksa sen o temayamı benzetmek istemiştin orjinali değildi de :) galiba böyle değilmi? :) orjinal iyokmu? :)
evet abi paralı bi tema ama ben duvar kağıdını bulmuştum.dediğin gibi benzettim.hatta tema yapmıştım.ama sildim galiba dosyasını...

henes_42

henes_42

Üye
dün akşam işim vardı açamadım forumu. kendi fw.mi yükledim geri kalanlar naparsa yapsın banane mantığı ile hareket edemiyorum, çünkü buradan istifade ediyorum, ediyoruz. Kotukoylu arkadaşımız, kardeşimizden de Allah razı olsunki, emek harcayıp bizler için paylaşıyor, bununla yetinmeyip öneri ve isteklerimizi galeye alıp uygulayıp yine bizlere dönebiliyor. Kendisine Teşekkür ediyorum. Ancak her zaman olacağı gibi yine illaki kendi rumuzunda kötü geçmesine karşılık bu sadece bir nick, fakat her zaman mutlaka gerçek manada kötüler, kadir kıymet bilmeyen, emek hırsızları olacaktır, o yüzden güneş balçıkla sıvanmaz, dinsize kızıpta oruç bozulmaz. bunu da sayın kotukoylu kardeş bildiği için bakın hala aramızda.

Mutluadam nickli arkadaşımız çok güzel bir sözü cuk diye yerli yerinde kullanmış :
Bak bilki domuzların önüne inciler serilmez. Mücevherden sarraflar anlar ancak. Başkası bilmez. Sana bakan bir körse elmasda birdir camda. Sen kendini sakın camdan sanma. Hz. Mevlana.

Kotukoylu kardeşim bizler seni biliyoruz, merak etme onlarınki de onlara kalmaz, o forumlara bakılırsa bir kaç soru sorulmuş ve o zatı muhterem hırsızlar cevap bile veremeyip tıkanıp kalıyorlar, sayfayı açıp kayıplara karışıyorlar.

Bende sayın kotukoylu kardeşim gibi iyiki maxicep forumundayım diyebiliyorum. çünkü burayı gerçekten seviyorum.

''Dil tencerenin kapağına benzer.Kıpırdadı da kokusu duyuldu mu (kalpte, gönülde) ne pişiyor anlarsın.'' Hz.MEVLANA.

tylol_26

Üye
çok teşekkür ederi üstad ancak ben bütün aşamaları yapıyorum ancak power tuşuna basınca hiç birşey olmuyor neden acaba biraz acemiyim bu işte telefon kapalımı olucak açık ken mi birde usb modunu ne seçicem depolamamı yardımcı olursan sevinirim iyi çalışmalar.

henes_42

henes_42

Üye
çok teşekkür ederi üstad ancak ben bütün aşamaları yapıyorum ancak power tuşuna basınca hiç birşey olmuyor neden acaba biraz acemiyim bu işte telefon kapalımı olucak açık ken mi birde usb modunu ne seçicem depolamamı yardımcı olursan sevinirim iyi çalışmalar.
telefon kapalı olacak, açık iken bunu yapma. birinci sayfadaki yükleme aşamalarını dikkatli okursan hiç sorun olmadan en kötü ihtimalle üçüncü denemede atarsın arkadaşım. hayırlı olsun. bu fw ile kesinlikle iyi bir fw tercih ettiğini bil

tylol_26

Üye
Teşekkür ederim zaten üç kez denedim :) telefon v51 black bununla alakası olabilirmi bir de usb kutu içeriğinden çıkan kısa usb kablosu değil bilmiyorum alakası varmı.

--------------- Ekleme ---------------

Ha birde orjinal v51 dosyalarına ihtiyacım varmı....

henes_42

henes_42

Üye
Teşekkür ederim zaten üç kez denedim :) telefon v51 black bununla alakası olabilirmi bir de usb kutu içeriğinden çıkan kısa usb kablosu değil bilmiyorum alakası varmı.

Ha birde orjinal v51 dosyalarına ihtiyacım varmı....

telefonun black olması ile alakası yok. o kısa kablo evet usb kablosu onunla yapacaksın veya benim gibi gidip uzun orjinal alacaksın. orjinal v51 dosyalarına hiç ihtiyacın yok.

fw için :

ogm ve jaf için :

ovi maps son sürüm için haritalara ihtiyacın olacak, bunun için ise
(hafıza kartındaki cities klasörünü sil, bunu indirip cities klasörü olarak hafıza kartına atacaksın)

tylol_26

Üye
çok sağol akşam tekrar deneyeceğim inşallah bu sefer olur gerçektende çok güzel fw...

ozkan1979

ozkan1979

Üye
5800 xp için v60 sürümü haftaya çıkıyormuş duyduguma göre pazartesi diyorlar
hadi hayırllısı bakalım ne olacak

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
5800 xp için v60 sürümü haftaya çıkıyormuş duyduguma göre pazartesi diyorlar
hadi hayırllısı bakalım ne olacak
v60 tan ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama gelse gelse ancak rds düzeltmesiyle gelir....
yeni özellik beklemeyin....

tamamiyle kişisel görüşümdür....

ImRorschach

ImRorschach

Üye
24 saattir kullanıyorum bir sorun göremedim çok teşekkürler kotukoylu :)

Bu arada v60'ın getireceği yenilikler gerçekten merak konusu ama modifiyeli bir CFW'nin yerini yinede tutamaz diyorum. İstediğimiz gibi yönlendirebiliyoruz neden olsa telefonumuzu. Yaşasın sınırsız teknoloji özgürlüğü :)

Üst Alt