tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

Ricochet

Ricochet

Üye
hadi usta pişmedimi yau ..

mutluadam

Üye
yav demin beri sakarya fıratı izliyorum bir yandan da konuya bakıyorum. bir şeyler yazıcam ama sitenin adı maxi-cep ne cep telefonu modu var nede doğru dürüst mesaj yazılabiliyor. yazmak için telefonda klavye ye geçtiğinde yazılanlar görünmüyor. yada benmi beceremiyorum?

kötü bu websayfasında seçenekler ve geri butoınunun olduğu bar bunda da kaybolmaya başladı. :( gerçi bir müddet sonra düzeliyormuş. aslında bu önemli bir sorun ama benim gibi bu telefonda webde çok gezen yok galiba. kimse pek bu sorundan bahsetmiyor. bir kaç kişide sonra düzeliyor diyor.

tema demişsin ama varda şu da süper denecek tema yok güzel olanlarda buna uygun değil. 5800 in tipik temaları buna tam uymuyor zaten kurarken uyumlu değil diyor ona rağmen yüklüyoruz. mesela windows 7 temaları var dediiğin gibi mavi ve beyaz tonlar hakim. mesela şu çok hoş:

açılış logosu da aradım ama hiç bulamadım. test ne durumda bu akşam verebilecekmisin linki :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
mediabar üzerine çalışıyorum.çözümünü bulamadım.
diğer mesaj okuyucu ses komutları ve arayanın ismini söyleme +aylin ok
görsellikte tamam sayılır....

mutluadam

Üye
ha kötü şimdi aklıma geldi. şu kinetic kaydırmayı sürekli yapma bence kesinlikle. biraz hızlı ama insiyatifli yap. çünkü bazan gerçekten sinir bozucu oluyor. hasas yerde tıklaman gerektiğinde zırt pırt kayıyor.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
suphi arkadaşım fw ye efeck ekleyebilirmisin temalarda çok hoş şekiller oluyor geçişlerde dönerek geçiyor
süper oluyor.ben yaptım

modifiye oldumu tam olsun kasıyor diyorlar ama isteyen efecti kapatır öyle kullanır

olumu acaba böyle birşey
emegine sonsuz teşekkürler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

İlk sayfadaki link yenilenmiştir.
Aylin Ses dosyası mesaj okuyucuya ilave edilmiştir....

mutluadam

Üye
hadi gözümüz aydın usta :) gelsin bakalım :)

Bosnalı86

Üye
Suphi,dostum 1 saat önce kurdum bu fw'yi,şimdi eklediğin linkte sadece aylin hanım mı ekli değişiklik-extra olarak? tekrar flash atmak istemiyorum da,eğer tek değişiklik mesaj okuyucu we aylin ses dosyaları ise,ben onları kullanmadığım için flash atmayacağım:oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Suphi,dostum 1 saat önce kurdum bu fw'yi,şimdi eklediğin linkte sadece aylin hanım mı ekli değişiklik-extra olarak? tekrar flash atmak istemiyorum da,eğer tek değişiklik mesaj okuyucu we aylin ses dosyaları ise,ben onları kullanmadığım için flash atmayacağım:oke:
evet aylin eklendi
mesaj okuyucu kullanmayacakalr yüklemesinler...

Bosnalı86

Üye
teşekkür ederim,bu fw yüklerken kendi kendime artık yüklediğim son fw olacak demiştim :D telefonu sürekli fabrika ayarlarında kullanmaktan bıktım çünkü :ehe

ImRorschach

ImRorschach

Üye
kotukoylu bir sorum olacak sen hangi CFW kullanıyorsun. Bir süre önce sen ara verirken yaptığın CFW'yi kullandım düne kadar. Tema efektinde biraz sıkıntı vardı dün 4x4'ü indirdim kurdum pek hoşuma gitmedi şimdi bunu kurmayı düşünüyorum...

arfter

arfter

Üye

Bu Temanın İsmi Neydi???? ;)

webersin

webersin

Üye
Sadece Mesaj Okuyucu dosyalarını paylaşman mümkünmü hocam ? Bide hocam şarj ömrü için neler yaptınız acaba fw olarak bana özel söylebilirmisin dosya tutuyorum bizde öğrenelim :)

arfter

arfter

Üye
Sadece Mesaj Okuyucu dosyalarını paylaşman mümkünmü hocam ? Bide hocam şarj ömrü için neler yaptınız acaba fw olarak bana özel söylebilirmisin dosya tutuyorum bizde öğrenelim :)

Neden özel oluyor, biz de öğrenelim! :) :) :) :) :ehe :naughty::heyo:

mutluadam

Üye
kusursuz n97 için fixlenmiş bir windows 7 teması nihayet buldum. :)

aylin ablamız iş başında nihayet :D mesajları okuyor. ses komutlarıda çalışıyor. işcep kurulabiliyor.

teşekkürler kötü usta.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu bir sorum olacak sen hangi CFW kullanıyorsun. Bir süre önce sen ara verirken yaptığın CFW'yi kullandım düne kadar. Tema efektinde biraz sıkıntı vardı dün 4x4'ü indirdim kurdum pek hoşuma gitmedi şimdi bunu kurmayı düşünüyorum...
tercih meselesi.ben şu an elbette son upload ettiğimi kullanıyorum
Bu Temanın İsmi Neydi???? ;)
Stones blue by ind190

--------------- Ekleme ---------------

batarya mod dosyası bu benim kullandığım değil tabi ben bunu satır satır editledim.bu dosyayı pnht den aldığım gibi orijinal halinde paylaşıyorum.şimdi yazılımın içinden tutup tek tek çıkarmam mümkün değil....

henes_42

henes_42

Üye
kardeş hayırlı sabahlar, eline sağlık. yeni fw.yi indiriyorum. önceki de güzeldi, ama ses komutları vs. işte. yeniliklere açık olmak lazım dimi:d:. Teşekkürler.

ImRorschach

ImRorschach

Üye
kusursuz n97 için fixlenmiş bir windows 7 teması nihayet buldum. :)

aylin ablamız iş başında nihayet :D mesajları okuyor. ses komutlarıda çalışıyor. işcep kurulabiliyor.

teşekkürler kötü usta.

Bizede link versende bizde yararlansak Win7 temasından...

Üst Alt