tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

futbol123

futbol123

Üye
emegine saglık saol

Ricochet

Ricochet

Üye
kotukoylu,pin girerken yeşil ışığın sönmesini engelleyen mod u verebilirmisin acba ?

ahmet meço

ahmet meço

Üye
kötü köylü kardeşim modfiyen gayat güzel ben total recorder kullanıyorum fakat patches dosyanda remove rocort ton yok ben daha önceki fw lerinden alıp patches dosyasının içine atıp işi çözdüm v6 ya kadar tahminen başka flaş atmam (yinede söz veremem)senin fw lerinin takipçisiyim bu ndrive yın harita vs dosyalarını nerden bulabiliriz?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu,pin girerken yeşil ışığın sönmesini engelleyen mod u verebilirmisin acba ?
şu an bu fw de böyle bir sorun olmamakla beraber dediğin modsyasına buradan ulaşabilirsin....
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html
kötü köylü kardeşim modfiyen gayat güzel ben total recorder kullanıyorum fakat patches dosyanda remove rocort ton yok ben daha önceki fw lerinden alıp patches dosyasının içine atıp işi çözdüm v6 ya kadar tahminen başka flaş atmam (yinede söz veremem)senin fw lerinin takipçisiyim bu ndrive yın harita vs dosyalarını nerden bulabiliriz?
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-309864.html
harita dosyasına buradan ulaşabilirsin...
fw konusundada yarının ne getireceğini kim bilebilirki?

tylol_26

Üye
herşeyi sırasıyla yapıyorum enson güç düğmesine bastığımda Searching for phone...Not found!!! diye bi yazı çıkıp bağlanmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz neyi eksik yapıyorum...

Ricochet

Ricochet

Üye
tylol_26

nokia ovi suite yükle

--------------- Ekleme ---------------

şu an bu fw de böyle bir sorun olmamakla beraber dediğin modsyasına buradan ulaşabilirsin....
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html

üstad oradakilerden hangisidir bu mod.şarj olurken yeşil ışığın yanmasını engelleyen mod ile mi oluyor pin girerken yeşil ışık sönmesini engelleyen ? ikisi bir arada modmu yani :ehe kendi çapımda cfw denemesi yapıyorumda profesyonel desteğe ihtiyacım var :ehe

tylol_26

Üye
ricochet arkadaş usb yi ovisuit olmadığı içinmi görmüyor diyosun

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

üstad oradakilerden hangisidir bu mod.şarj olurken yeşil ışığın yanmasını engelleyen mod ile mi oluyor pin girerken yeşil ışık sönmesini engelleyen ? ikisi bir arada modmu yani :ehe kendi çapımda cfw denemesi yapıyorumda profesyonel desteğe ihtiyacım var :ehe
Evet ikiside aynı zaten...
ricochet arkadaş usb yi ovisuit olmadığı içinmi görmüyor diyosun
Nokia PC Suite le dene

mahonii1987

Üye
arkadaşlar bu fw kurdum ama orjinal hacksiz telefonun uyduya bağlanması daha hızlı oluyor ama benim bu fv çok geç buluyor bi bağlantı olabilirmi yardım istiyorum

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

devrimcim

Kapalı Hesap
arkadaslar kaçtır hacklı versiyonlar yükledim ama aynı hataları alıyorum....Uygulama kapandı: S60SMSDETAİLSPLUGİNWORKERTHREAD_00407854 KERN-EXEC 3 ve böyle 2 tane daha benzeri hata bana yardımcı olurmusunuz nerde eksik var...emeğine sağlık kardeş yine süper iş yapmışsın...

lord_keles

lord_keles

Üye
Arkadas uydu derken navgasyon programini kastediyor.bence fw ile alakasi yok bu nokianin cikardigi son ovi maps cok guzelde baglanma suresi igrenc oyuzden programla alkali biraz hatta ben bile eski ovi maps a donmeyi dusunuyorum...kisacasi fw ile alakali degil nokianin beceriksizligi gerci bete 3.6 normal.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas uydu derken navgasyon programini kastediyor.bence fw ile alakasi yok bu nokianin cikardigi son ovi maps cok guzelde baglanma suresi igrenc oyuzden programla alkali biraz hatta ben bile eski ovi maps a donmeyi dusunuyorum...kisacasi fw ile alakali degil nokianin beceriksizligi gerci bete 3.6 normal.
bulunduğunuz konumda önemli neticede....
sonuçta bu programın bütün uyduları görebilmesi lazım....

tylol_26

Üye
sonunda başardım harika oldu doğrusu sanırım bundan sonra 5800 dan daha fazla keyif alıcam emeğe saygı herkese çok teşekkürler....

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
teşekkürler kuruyorum hemen :)

lord_keles

lord_keles

Üye
bulunduğunuz konumda önemli neticede.... derken abim anlayamadim??????????

Ricochet

Ricochet

Üye
usta tepki hızları çok iyi gerçekten ama rehbere girerken biraz zorlanıyor,onu dahada hızlandırabilirmiyiz ?

tylol_26

Üye
peki internet oviye yedeklediğimiz rehberi tekrar nasıl yükleyebiliriz acaba...

Üst Alt