tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

mutluadam

Üye
tuş kilit süresi ve ışık zaman aşımınıda iyi ayarlamışsın kötü ama keşke benim test sonuçlarına bakıp öyle yapsaydın finali :)

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeş rompatchers den disable log.rpm aktif edersek telefonun hızına katkısı olurmu, veya bu işlemi yapmanın telefona zararı olurmu? (diğer taraftan sana ulaşamadım :hmmm:ağlarım:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar madem mesajokuyucuya bu kadar istek var...
bi yeni versiyon daha ekleriz sizden ricam önerilerinizi belirtmeniz.özellikle açılış resimleri tema konusunda...

Ricochet

Ricochet

Üye
üstad benim isteğim açılışta ne birleşen eller,nede başka resim olmayıp orjinal nokia splashscreen ardından telefon açılsın,aynı şekilde kapanışta orjinal kalsın,(genelde resimli isteyenler varsa sorun değil ben silerim kendiminkini)ana menüdeki oyunlar,tercihler,temalar olmasada olur zaten ayarlarda var.Bilmem senin elindemi de tel kapalıyken şarj durumunda xm,yes ve no tuşlarının ışıklarının kapatılması mümkünmü,bu güne kadar hiç kapatabilen olmadı ama olmuyosada sorun değil.screen snap ve ram blow u kendimiz kuralım,xpress music tuşundaki videoya basınca çıkan bir kerelik göz kırpmadan sonra video açılmasıda düzelebilirmi, biliyorum yazılımın kendi hatası bu olmasada alıştık.mesaj okuyucuda aylin olsun,hız ve stabilite olarak çok güzel bir cfw.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
üstad benim isteğim açılışta ne birleşen eller,nede başka resim olmayıp orjinal nokia splashscreen ardından telefon açılsın,aynı şekilde kapanışta orjinal kalsın,(genelde resimli isteyenler varsa sorun değil ben silerim kendiminkini)ana menüdeki oyunlar,tercihler,temalar olmasada olur zaten ayarlarda var.Bilmem senin elindemi de tel kapalıyken şarj durumunda xm,yes ve no tuşlarının ışıklarının kapatılması mümkünmü,bu güne kadar hiç kapatabilen olmadı ama olmuyosada sorun değil.screen snap ve ram blow u kendimiz kuralım,xpress music tuşundaki videoya basınca çıkan bir kerelik göz kırpmadan sonra video açılmasıda düzelebilirmi, biliyorum yazılımın kendi hatası bu olmasada alıştık.mesaj okuyucuda aylin olsun,hız ve stabilite olarak çok güzel bir cfw.
önerilerinizi dikkate alacağım.
aylin mutlaka eklenecek....
xpress tuşu maalesef c6 dan gelen bi hata...
şarj esnasında iken tuş ışıkları konusunda ise maaelesef gördüğüm en iyi yama bu.o yüzden bunu kullanıyorum
en azından simetrik...

mutluadam

Üye
kötü kaçıncı oldu. şu beta sürümü testimi ve önerilerimi okudunmu? orda çok güzel tavsiylerde bulundum. mesela şu bazı butonlara tıklayınca parlama yapması betada yoktu bunda yine ortaya çıkmış. hızı arttırıncamı oluyor bu bilmiyorum . gerçi çok önemli değil ama yani dediğim gibi bu konuya bile değinmiştim o testimde.

--------------- Ekleme ---------------

beyler v60 geliyormu diye güncellemleri kontrol ediyorumda. pc suitte güncellemeleri telefonu n97 olarak görüp veriyor galiba telefonun kendisinde ise 5800 mi görüyor nedir..? mesela sürüm olarak pc suitte v12 gösteriyor ve yazılım güncellemesi yok ama telefonun kendisinde denediğimde v31 buluyor ve yükleyin diyor ama bnence saçamlıyor :) ciddiye alıncak şeyse pc suitte adobe flash lite buluyor bunu c6 veya n97 olarak mı görüp veriyor yüklesek sorun olurmu pc suit ile? ve bu browserin flash larını oynatırmıki? gerçi sürümünün kaç olduğunu göremedim. nokianın yayınladığı en son flassh lite sürüm nosu kaçki? ve bunu yükleyeyim mi faydası yada zararı olurmu?

webersin

webersin

Üye
Hocam mesaj okuyucu dosyaları yeni fw de entegre edeceksen dosyaları ayrı yüklersen çok sevinirim uğraştırmassa :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötü kaçıncı oldu. şu beta sürümü testimi ve önerilerimi okudunmu? orda çok güzel tavsiylerde bulundum. mesela şu bazı butonlara tıklayınca parlama yapması betada yoktu bunda yine ortaya çıkmış. hızı arttırıncamı oluyor bu bilmiyorum . gerçi çok önemli değil ama yani dediğim gibi bu konuya bile değinmiştim o testimde.

--------------- Ekleme ---------------

beyler v60 geliyormu diye güncellemleri kontrol ediyorumda. pc suitte güncellemeleri telefonu n97 olarak görüp veriyor galiba telefonun kendisinde ise 5800 mi görüyor nedir..? mesela sürüm olarak pc suitte v12 gösteriyor ve yazılım güncellemesi yok ama telefonun kendisinde denediğimde v31 buluyor ve yükleyin diyor ama bnence saçamlıyor :) ciddiye alıncak şeyse pc suitte adobe flash lite buluyor bunu c6 veya n97 olarak mı görüp veriyor yüklesek sorun olurmu pc suit ile? ve bu browserin flash larını oynatırmıki? gerçi sürümünün kaç olduğunu göremedim. nokianın yayınladığı en son flassh lite sürüm nosu kaçki? ve bunu yükleyeyim mi faydası yada zararı olurmu?
abi testini okudum.notumu aldım.
düzeltmeler yaparak gidermeye çalışacağım

Ricochet

Ricochet

Üye
ilgine teşekkür ederim kotukoylu ustad.aklıma şimdi geldi xpress media bar daki simgelerin üzerine basılı tutulduğunda (resimler,videolar vs.)ismleri ingilizce çıkıyor onlarda türkçeleşirse tam olur :oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ilgine teşekkür ederim kotukoylu ustad.aklıma şimdi geldi xpress media bar daki simgelerin üzerine basılı tutulduğunda (resimler,videolar vs.)ismleri ingilizce çıkıyor onlarda türkçeleşirse tam olur :oke:
dostum mediabar la ilgili ufak bi açıklama yapayım.
biliyosun bu 5800 üzerine c6 yazılımı entegersidir.
dolayısıyla bunun gibi müzmin hatalar var.
mesela çekirdekte raging thunder oyunun dosyası var.(5800 ün orijinal oyunu)
bunu c6 yazılında kullanmaya kalsam hata veriyor dahili bileşen diye..
e çekirdekte olduğu içinde o dosyayı kaldıramıyorum...

Ricochet

Ricochet

Üye
oki.bu akşama çıkarmı tazesi ne zaman çıkar fazla bekletme bizi :ehe

ahmet meço

ahmet meço

Üye
kötü köylü kardeş mesaj okuyucuyu tekrar koy ve arayanın ismini söylesin şu bu versiyonunda arayın adını söylemiyor ve 5800 ın t9 buna eklemek çokmu zor buna hotmail bile yazamıyorsun bunda köklü degişiklikler lazım

Ricochet

Ricochet

Üye
ahmet meço buna T9 eklemek şu anda imkansız,çünkü bu bir n97 yazılımı,bunu bazı eksiklikleriyle kabul edeceksin.

mutluadam

Üye

beyler konuyla ilgisiz ama şu yukardaki satırıma cevap verecek yokmu? özellikle pc suitin bu cfw için bulduğu adobe flash liteyi yüklesek faydası yada zararı olurmu?

Ricochet

Ricochet

Üye
n97 v 12 ağustos 2009 da çıkmış zaten.sakın telefondan güncelleme yapma telefon gider.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
oki.bu akşama çıkarmı tazesi ne zaman çıkar fazla bekletme bizi :ehe
işin açıkcası yazılıma yakışacak açık renkli bir tema arıyorum.görsel oalrak hiçbir öneri gelmedi beklemedeyim:bilmm.diğer konular çok uzun iş değil :D

Ricochet

Ricochet

Üye
üstad salla temayı bea.atra çok güzel yada justblack.N97 Brown olsun.uzun iş değilse sen hazırlayıp upload ediver herkes temasını yükler :oke:

blackhead

Üye
hocam ben aslında hiç bir modifye ya da ilave program olmadan sade bir n97 romu arıyorum. hack mack olmasın orijinal tema orijinal menü falan. sadece n97 romu:) mümkün mertebe hafif telefonu yormayan ve sarj dostu bir rom. light bir sürüm yani. hatta mümkünse bir de lpg taktırırız makinaya tamam :)

ahmet meço

ahmet meço

Üye
bu akşam çıkarsa hemen atıcam bekliyoruz kötü köylü kardeş
:oke:

ekrem.kolu

Üye
bekleyen 2.kişi de benim kolay gele...:aha:

Üst Alt