önerilerinizi dikkate alacağım.üstad benim isteğim açılışta ne birleşen eller,nede başka resim olmayıp orjinal nokia splashscreen ardından telefon açılsın,aynı şekilde kapanışta orjinal kalsın,(genelde resimli isteyenler varsa sorun değil ben silerim kendiminkini)ana menüdeki oyunlar,tercihler,temalar olmasada olur zaten ayarlarda var.Bilmem senin elindemi de tel kapalıyken şarj durumunda xm,yes ve no tuşlarının ışıklarının kapatılması mümkünmü,bu güne kadar hiç kapatabilen olmadı ama olmuyosada sorun değil.screen snap ve ram blow u kendimiz kuralım,xpress music tuşundaki videoya basınca çıkan bir kerelik göz kırpmadan sonra video açılmasıda düzelebilirmi, biliyorum yazılımın kendi hatası bu olmasada alıştık.mesaj okuyucuda aylin olsun,hız ve stabilite olarak çok güzel bir cfw.
ciddiye alıncak şeyse pc suitte adobe flash lite buluyor bunu c6 veya n97 olarak mı görüp veriyor yüklesek sorun olurmu pc suit ile? ve bu browserin flash larını oynatırmıki? gerçi sürümünün kaç olduğunu göremedim. nokianın yayınladığı en son flassh lite sürüm nosu kaçki? ve bunu yükleyeyim mi faydası yada zararı olurmu?abi testini okudum.notumu aldım.kötü kaçıncı oldu. şu beta sürümü testimi ve önerilerimi okudunmu? orda çok güzel tavsiylerde bulundum. mesela şu bazı butonlara tıklayınca parlama yapması betada yoktu bunda yine ortaya çıkmış. hızı arttırıncamı oluyor bu bilmiyorum . gerçi çok önemli değil ama yani dediğim gibi bu konuya bile değinmiştim o testimde.
--------------- Ekleme ---------------
beyler v60 geliyormu diye güncellemleri kontrol ediyorumda. pc suitte güncellemeleri telefonu n97 olarak görüp veriyor galiba telefonun kendisinde ise 5800 mi görüyor nedir..? mesela sürüm olarak pc suitte v12 gösteriyor ve yazılım güncellemesi yok ama telefonun kendisinde denediğimde v31 buluyor ve yükleyin diyor ama bnence saçamlıyorciddiye alıncak şeyse pc suitte adobe flash lite buluyor bunu c6 veya n97 olarak mı görüp veriyor yüklesek sorun olurmu pc suit ile? ve bu browserin flash larını oynatırmıki? gerçi sürümünün kaç olduğunu göremedim. nokianın yayınladığı en son flassh lite sürüm nosu kaçki? ve bunu yükleyeyim mi faydası yada zararı olurmu?
dostum mediabar la ilgili ufak bi açıklama yapayım.ilgine teşekkür ederim kotukoylu ustad.aklıma şimdi geldi xpress media bar daki simgelerin üzerine basılı tutulduğunda (resimler,videolar vs.)ismleri ingilizce çıkıyor onlarda türkçeleşirse tam olur![]()
ciddiye alıncak şeyse pc suitte adobe flash lite buluyor bunu c6 veya n97 olarak mı görüp veriyor yüklesek sorun olurmu pc suit ile? ve bu browserin flash larını oynatırmıki? gerçi sürümünün kaç olduğunu göremedim. nokianın yayınladığı en son flassh lite sürüm nosu kaçki? ve bunu yükleyeyim mi faydası yada zararı olurmu? işin açıkcası yazılıma yakışacak açık renkli bir tema arıyorum.görsel oalrak hiçbir öneri gelmedi beklemedeyimoki.bu akşama çıkarmı tazesi ne zaman çıkar fazla bekletme bizi![]()
.diğer konular çok uzun iş değil