tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

estami

Üye
Ellerine sağlık kötü üstadım 4*4 menü olmasıda ayrıyeten güzel bir kaç sorum olacak..

İşçep çalışıyormu..?
Ses komutları ve XM tuşu çalışıyormu
Tuş ışıkları özelikle beklerken beyaz tuş ışığı yanıyormu yani ışık sorunları hallaoldumu..?
N drive kurabilirmiyiz senin verdiğin N drive'yı yüklemedi dahili hatası vermişti..

emr-erock

emr-erock

Üye
ellerine sağlık suphi abi...^^:oke:

Ricochet

Ricochet

Üye

wooww ses komutlarıda çalışıyor helal arkadaş.tekrar eline sağlık şimdi teste yeni başladım.Birşey daha var,c6 da pin girerken yeşil tuş ışığı sönüyordu telefon açılınca tekrar yanıyordu,bunda sönmüyor süper.

arfter

arfter

Üye
Ne bu HIz!! ;)
Birisini Deneyemeden Diğeri ÇIkıyor!.., :)))

Teşekkürler!.., :oke:

mutluadam

Üye
eh be ektin beni kötü :) ne güzel test etmiştim ilk yaptığın beta aşamasındaki tusunamiyi. ben kurarken sen tusunamiyi vermişsin bile. keşke test sonuçlarımı değerlendirseydin de ondan sonra yayınlasaydın. anlaşma hatası oldu galiba. final verdiğin konuyu yüklediğimi sandın. neyse sağlık olsun.

yinede beta sürümü test sonuçlarımı görmek istersen burda : http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...m-cfw-n97-tabanli-4x4-4x5-menu-95-390454.html

birde bazı programları türkçeleştirmişsin. ben bu programlar iki tuşluk gerek yok dediğin için buna değinmemiştim ama iyi olmuş tabi. neyse artık bunuda deneyicem. hani sen bana vermiştin linki daha yayınlamadan ben onu indirip test ettim, 20 gün içinde yayınlarım deyince hemen yayınlamazsın diye sorma gereği bile duymamıştım. ama sen bunu yüklediğimi sandın galiba dün akşam resim koy kurduğunda dediğin zaman. benim bundan haberim bile yoktu yani :) ama aklımada gelmedi değil ha. şimdi bunu yaparken final sürüm yayınlarsa boşa gider testim diye :) neyse sağlık olsun.

ama sen yinede test sonucu ve tavsiylerimi değerlendirip bu bu final sürümde düzeltildi, şu olmuyor diye belirtsen iyi olur. çünkü tam bir test yapmıştımve güzel tavsiylerim vardı, ki yani millette tam aydınlanmış olur. bir daha soru sormazlar. yada sorduklarında bu postu gösterirsin. yinede sen bilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

Richochet, şunlara bakıp sonucu söylermisin?

1.scren snapı hafızayı hafıza kartı gösterdiğinde scrren snap gidiyor demiştin bu ne oldu? varmı böyle bir sorun? gerçi dediğim gibi bende olmadı aynı şeyi yaptığımda?

2. açılış logosu resmi koyarmısın?

3.ikinci boş ev ekranında saat duruyormu? yoksa kaldırmışmı kötü?

4.kinetic scrolling yani menülerdeki kaydırma süreklimi? yoksa insiyatiflimi?

5. media bardaki video simgesine tıkladığında açılmayacakmış gibi sekme ikileme gibi bir göz kırpma yapıyormu? gerçi açılıyor biliyorum ama böyle bir fw kaynaklı sorun var. bazı cfe lerde tema effektleri açıkken yapmıyor galiba? bunda tema efektleri açık/kapalı durumlarında bu sorun nasıl? teşekkürler.

Ricochet

Ricochet

Üye
1-screen snap kapanınca orjinal ayarlara dönüyor.hata kotukoylu nün değil program entegre etmekten doğan bir olay.
2-açılış kapanış logolarını sildim direk açılıyor.
3- saat duruyor
4-kinetik kaydırma çok hızlandırılmış bence sorun yok.
5-videya basılınca yaptığı hareket hepsinde var şu an çaresi yok.

mutluadam

Üye
1-screen snap kapanınca orjinal ayarlara dönüyor.hata kotukoylu nün değil program entegre etmekten doğan bir olay.
3- saat duruyor

tamam saol kardeş.

henes_42

henes_42

Üye
3- saat duruyor

Açılış ve kapanış logları nasıl siliniyor paylaşırmısınız

mutluadam

Üye
ricochet veya diğer arkadaşlar. bu haritada geliştirme olmuştur yükseltildiğine göre. şunu sorucam benim il bilecik haritlarda ayrıntılı yoktu sadece bir kaç ana yolu gösteriyor. bu yeni sürümde ayrıntılı bilecik varmı bakarmısınz?

estami

Üye
Riccochet,Alper ve Mutlu adam üstadlarım sanırım Fw yüklü sizde bana eğer mümkünse cavap yazabilirmisiniz lütfen yada deneyibilirmisiniz..?

1-İşçep çalışıyormu..(kurabildinizmi)..?

2-Ses komutları ve XM tuşu çalışıyormu

3-Tuş ışıkları özelikle beklerken beyaz tuş ışığı yanıyormu yani ışık sorunları halloldumu..?

4-N drive kurabilirmiyiz Kötü üstadın verdiğin N drive'yı yüklemedi dahili hatası vermişti..

mutluadam

Üye
Riccochet,Alper ve Mutlu adam üstadlarım sanırım Fw yüklü sizde bana eğer mümkünse cavap yazabilirmisiniz lütfen yada deneyibilirmisiniz..?

1-İşçep çalışıyormu..(kurabildinizmi)..?

2-Ses komutları ve XM tuşu çalışıyormu

3-Tuş ışıkları özelikle beklerken beyaz tuş ışığı yanıyormu yani ışık sorunları halloldumu..?

4-N drive kurabilirmiyiz Kötü üstadın verdiğin N drive'yı yüklemedi dahili hatası vermişti..

1. işcep cfw artık n97 tabanlı olduğu için sorunsuz kuruluyor. bu sorun c6 tabanlıfw de vardı.
2. ses komutları beta sürümde çalışmıyordu ama bunda çalışıyormuş ricochret arkadaş öyle dedi ben bu son sürümü şimdi kurcam daha kurmadım. xm tuşu ise çalışıyor.
3. beklemede ışığı her cfw yanar kapatmazsan. telefon ayarlarından kapatacaksın yanmasını istemiyorsan. diğer ışıklarlar normal. şarj ederkende yanmıyor galiba. dikkat etmedim demin şarjdan aldım ama.
4. ndrive yı bilmiyorum çünkü bu cfw de hiç kurmadım.

Ricochet

Ricochet

Üye
alper_42 nokia firmware editör indirip rofs2 yi açıp,resource apps klasöründen startup.gif,startup.mbm,startup.mif,startup.r01 dosyalarını silin,kapanışı orjinale çevirmek için orjinal rofs dosyasından alıp,aynı klasörden sysap.mif dosyasıyla değiştirin.
mutluadam bozüyük e zoom yapınca bilecik bozuyuk yazıyor.
estami işcep kullanmıyorum,xm tuşu çalışıyor,ses komutu çalışıyor,ndrive in pipslisini kurdum çalışıyor,tuş ışığının yanması zaten 5800 orjinal yazılımında bile olan beklemede ışığı yahu ....ayarlardan bekleme ışığını kapatacaksınız.

mutluadam

Üye
alper_42 nokia firmware editör indirip rofs2 yi açıp,resource apps klasöründen startup.gif,startup.mbm,startup.mif,startup.r01 dosyalarını silin,kapanışı orjinale çevirmek için orjinal rofs dosyasından alıp,aynı klasörden sysap.mif dosyasıyla değiştirin.
mutluadam bozüyük e zoom yapınca bilecik bozuyuk yazıyor.
estami işcep kullanmıyorum,xm tuşu çalışıyor,ses komutu çalışıyor,ndrive in pipslisini kurdum çalışıyor,tuş ışığının yanması zaten 5800 orjinal yazılımında bile olan beklemede ışığı yahu ....ayarlardan bekleme ışığını kapatacaksınız.

:) demek yeni ovi maps ta da yok bilecik. osmanlının kuruluş şehri ama kimse memleketten saymıyor zaten :D ndrive deva mama onda da uydu görnümü yok.

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm kötü köylü son iki yayınladıgin iki versiyonuda yükledim ikiside hızlı fakat yeni tercih yapıp istediğin şarkıyı koyunca istediğin sesi çalmıyor ve arayanın adını söyleniyor mesaj okuyucuyu kaldırmış olmanla alakalı olabilirmi ben yine senin yaptığın xspeed basic e döndüm t9 u harika c6 lardan sıkıldım maxicep te sadece senin yaptığın işleri takip ediyorum başarılarının devamını diliyorum ahmet meço

estami

Üye
Cevaplar için Teşekkürler Mutluadam Ve Ricochet üstadlar...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

mutluadam

Üye
ricochet ses komutları çalışıyor demiştin. bende kurdum şimdi bunu çalışmıyor ya. yeişl tuşa basıp bip senini duyunca ismi söylüyorum hiç bir tepki yok açmıyor yani.

Ricochet

Ricochet

Üye
kotukoylu usta yukarıda demişki arkadaş arayanın ismini söyle çalışmıyor demiş,sen bize mesaj okuyucuyu entegre etmeyi anlatsanda isteyen mesaj okuyuculu yapsa iyi olmazmı ?

mutluadam evet ses komutunun kendisi var ama söyleyince eşleşme bulunamadı diyor.zaten hiçbir cfw de bu çalışmıyor.

mutluadam

Üye
kotukoylu usta yukarıda demişki arkadaş arayanın ismini söyle çalışmıyor demiş,sen bize mesaj okuyucuyu entegre etmeyi anlatsanda isteyen mesaj okuyuculu yapsa iyi olmazmı ?

mutluadam evet ses komutunun kendisi var ama söyleyince eşleşme bulunamadı diyor.zaten hiçbir cfw de bu çalışmıyor.

son olarak bir arkadaşın cfw si yüklyüdü bende. onda çalışıyordu ses komutları ama o da yavaştı biraz. bu çok stabil ve hızıda iyi ama çalışmıyor ses komutları.

--------------- Ekleme ---------------

hard format attım yine çalışmıyor ses komutları.

Ricochet

Ricochet

Üye
mesaj okuyucunun kaldırılmasındanmı oldu acaba bu olay bilmiyorum.

Üst Alt