eh be ektin beni kötü

ne güzel test etmiştim ilk yaptığın beta aşamasındaki tusunamiyi. ben kurarken sen tusunamiyi vermişsin bile. keşke test sonuçlarımı değerlendirseydin de ondan sonra yayınlasaydın. anlaşma hatası oldu galiba. final verdiğin konuyu yüklediğimi sandın. neyse sağlık olsun.
yinede beta sürümü test sonuçlarımı görmek istersen burda :
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...m-cfw-n97-tabanli-4x4-4x5-menu-95-390454.html
birde bazı programları türkçeleştirmişsin. ben bu programlar iki tuşluk gerek yok dediğin için buna değinmemiştim ama iyi olmuş tabi. neyse artık bunuda deneyicem. hani sen bana vermiştin linki daha yayınlamadan ben onu indirip test ettim, 20 gün içinde yayınlarım deyince hemen yayınlamazsın diye sorma gereği bile duymamıştım. ama sen bunu yüklediğimi sandın galiba dün akşam resim koy kurduğunda dediğin zaman. benim bundan haberim bile yoktu yani

ama aklımada gelmedi değil ha. şimdi bunu yaparken final sürüm yayınlarsa boşa gider testim diye

neyse sağlık olsun.
ama sen yinede test sonucu ve tavsiylerimi değerlendirip bu bu final sürümde düzeltildi, şu olmuyor diye belirtsen iyi olur. çünkü tam bir test yapmıştımve güzel tavsiylerim vardı, ki yani millette tam aydınlanmış olur. bir daha soru sormazlar. yada sorduklarında bu postu gösterirsin. yinede sen bilirsin.
--------------- Ekleme ---------------
Richochet, şunlara bakıp sonucu söylermisin?
1.scren snapı hafızayı hafıza kartı gösterdiğinde scrren snap gidiyor demiştin bu ne oldu? varmı böyle bir sorun? gerçi dediğim gibi bende olmadı aynı şeyi yaptığımda?
2. açılış logosu resmi koyarmısın?
3.ikinci boş ev ekranında saat duruyormu? yoksa kaldırmışmı kötü?
4.kinetic scrolling yani menülerdeki kaydırma süreklimi? yoksa insiyatiflimi?
5. media bardaki video simgesine tıkladığında açılmayacakmış gibi sekme ikileme gibi bir göz kırpma yapıyormu? gerçi açılıyor biliyorum ama böyle bir fw kaynaklı sorun var. bazı cfe lerde tema effektleri açıkken yapmıyor galiba? bunda tema efektleri açık/kapalı durumlarında bu sorun nasıl? teşekkürler.