tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Ne farkı oluyo ki bizim yüklediğimiz yazılımlardan ? Şu son çıkan yazılımı yüklesek artımız var mı ? v5.2 ye dönemiyomuşuz dogru mu ? Merakımdan soruyorum kardeş
dönemezsiniz diye bişey yok...
en azından c6 yazılımları için :D
binh24 ün anlatımına göre örneğin
favori c6 yazılımınızın Rofs2 dosya adını
RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 den
RM-356_52.0.101_prd.rofs2.V01

olarak değiştirin.... Kolayca halledebilirsiniz....

Orijinal içinse :D Maalesef yeni çıkacak bir sürümü beklemek durumundasınız...
Tekrar söylüyorum...Operatör yazılımıdır Şu an cihazınızdaki sürümden hiç bir artısı yoktur....

Öncelikle emeğin için teşekkür ederim.Fw yi yükledim ama benim bir sorunum var çektiğimiz fotoğraflar tam ekran görünmüyor ve birde orjinalinde tel yatık durumdayken soldan sağa kaydırma ile resimler hareket ediyordu bunda ise yukarıdan aşağı olarak hareket ediyor bu konuda bilgi verebilirsen sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sensör ayarlarından Otomatik ekran döndürmeyi aç farkı gör :D

giray38

giray38

Üye
dönemezsiniz diye bişey yok...
en azından c6 yazılımları için :D
binh24 ün anlatımına göre örneğin
favori c6 yazılımınızın Rofs2 dosya adını
RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 den
RM-356_52.0.101_prd.rofs2.V01

olarak değiştirin.... Kolayca halledebilirsiniz....

Orijinal içinse :D Maalesef yeni çıkacak bir sürümü beklemek durumundasınız...
Tekrar söylüyorum...Operatör yazılımıdır Şu an cihazınızdaki sürümden hiç bir artısı yoktur....

Sensör ayarlarından Otomatik ekran döndürmeyi aç farkı gör :D
Yeni yazılım ne zaman gelir bi fikrin/bilgin var mı (; Nokia 5800 a yazılım destegini kesecek diye bi yazı okudum ne kadar dogru bilmiyorum

yunus1936

Üye
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data..

hatası veriyor lütfen yardım

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

Yeni yazılım ne zaman gelir bi fikrin/bilgin var mı (; Nokia 5800 a yazılım destegini kesecek diye bi yazı okudum ne kadar dogru bilmiyorum

Teorik olarak:
Nokia yeni bir güncelleme çıkarmaz...

Pratik olarak:
Neden yeni bir güncelleme yayınlamasınlar?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dipnot:
Nokia eğer bu kadar sorunlu yazılımlar çıkartmasaydı bizim modifiye ile yama ile ne işimiz vardı???
Yani yeni sürüm çıkartsa ne olacak...
Yine ellerine yüzlerine bulaştıracaklar....

• Beğen
Tepkiler: trol67, receph, battlecry ve 3 diğerleri
giray38

giray38

Üye
Teorik olarak:
Nokia yeni bir güncelleme çıkarmaz...

Pratik olarak:
Neden yeni bir güncelleme yayınlamasınlar?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dipnot:
Nokia eğer bu kadar sorunlu yazılımlar çıkartmasaydı bizim modifiye ile yama ile ne işimiz vardı???
Yani yeni sürüm çıkartsa ne olacak...
Yine ellerine yüzlerine bulaştıracaklar....
:oke::oke: Bırakalım Nokia yı o zaman biz Sendeyiz (;:yuru:yuru

--------------- Ekleme ---------------

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data..

hatası veriyor lütfen yardım
Başka usb den dene Masaüstü pc ise kasanın arkasındaki usb girişlerini kullan :oke:

• Beğen
Tepkiler: -hasangun-

phaselis

Üye
kardeş yazılım güzel olmuş gerçekten ama ben gelen mesajlarda aşağı inerken ekran anlık beyazlıyor o neden olabilir

• Beğen
Tepkiler: POLAT8124
POLAT8124

POLAT8124

Üye
kurulum dosyalarını exe olmadan upload edecek bir arkadas yok mu kendisine cok minnettar olucam şimdiden yapan olursa ona şimdiden allah razı olsun diyorum

ben upload edeyim senin için madem yapamadın

• Beğen
Tepkiler: nereharme

usta2525

Üye
hocam mükemmelsin çok tşkler başarıların devamını dilerim

• Beğen
Tepkiler: POLAT8124

kandan

Üye
Teşekkürler ilk kez yazılım yükledim çok güzel görünüyor. Ama içindeki programlar falan ne işe yarar bilmiyorum. Ayrıca hard format falan attım acaba yapmam gereken bişey var mı şimdi. Yükleme vs? Birde haritalar için ne yapmam lazım?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ilk kez yazılım yükledim çok güzel görünüyor. Ama içindeki programlar falan ne işe yarar bilmiyorum. Ayrıca hard format falan attım acaba yapmam gereken bişey var mı şimdi. Yükleme vs? Birde haritalar için ne yapmam lazım?

Hard formata gerek yok....
Programların tek tek ne olduğunu yazmam uzun zaman alır
eski konumdan çalıntı yapayım :D
Kod:
 Rom Patcher+ TR(Hack Programı)
- Ramblow 1.0 TÜRKÇE (RAM TEMİZLEME PROGRAMI)
- AppUidViewer (Programların UID değerlerinin gösterir)
- Nokia File Browser TR(Nokia nın bir diğer dosya gezgini)
- PhoneTorch (Flash ışığını el fenerigibi kullanmanızı sağlar)
- AutoInstaller TR(oto program kurucu)
- Conversation TR(sohbet şeklnde mesajlaşma)
- Facebook (internet menüsüne facebook kısayolu)
- Btswitch (tek dokunuşla bluetoothu aç/kapa)
- Killme TR (istenmeyen programları manuel olarak sonlandırabileceğiniz Ramblow tarzı program)
- winRAR TR (anlatmaya gerek varmı?)

Haritalar için ovi maps ı aç wifi den bağlantı sağla
oradan güncelleyi seçersen haritayı kendisi indirmeyi başlatır ....:oke:

• Beğen
Tepkiler: lord_keles

kandan

Üye
Teşekkürler dostum gece 4 gibi kurdum devamlı kurcalıyorum. Gayet hızlı çalışıyor. Yalnızca arada slide unlock çalışmıyor. Birde sabah gelen sadece bir mesajda saat yanlış geldi. Daha sonra gelen mesajlarda problem olmadı. Dikkat ettiğim bişey olursa yazarım. Eline sağlık ilgin için de teşekkürler.

yasin054

yasin054

Üye
Sevgili Arkadaşım Kötüköylü Öncelikle bu FW ile birlikte avatarını da değişmişsin .Hayırlı olsun ben bugüne kadar Blackstar olsun Xpeed olsun Tsunami olsun hepsini denedim Fakat.En son Tsunami de bazı aksaklıklarla karşılaştım.
1-spb mobile shell kullanıyorum ondan olabilir senin FW nin hakkını da yemek istemem spb mobile shell açıkken tema değiştirdiğim anda telefon kendi kendine kapanıp acılıyor pin kodu sormadan.
2-Opera Mobil kurdum Opera açıkken başka bir program açmama izin vermiyor yeterli hafıza yok diyor.
3-eBuddy kurdum eBuddy açıkken menüye atıp face e geçeyim diyorum hangisini arka plan a attıysam onu kapatıyor hemen.
4-Rehber de mesela kartvizit e resim eklerken tüm galeriyi gösteriyor dosya dosya resimleri göstermiyor .Rehber de numaraların Etiket lerini düzenleme yok.
Benin anladığım kadarı ile FW ye çok program kurmuşsun.Bence hızlı ve stabil bir fw hazırlayıp sade halde bıraksa idin ve kurulacak programları Paket halinde sunsa idin kim ne kullanmak isterse onu kursa idi daha sağlıklı olurdu.
Mesela ben hiç oyun oynamam telefon görüşmem azdır.Daha çok internet ve görsellik özelliklerini kullanıyorum.
Daha önceki FW lerinde bu sorunları yaşamamıştım.
Yinede sizler olmasa idiniz bizler sadece Nokia ne verirse ona razı olurduk Ellerinize zamanını za sağlık.
Dip not :Ses kayıt programlarında pip diye öten uyarı sesini fw hazırlarken boş bir ses olarak kaydetseniz kimbilir kaç kişiden dua alırsınız.Sonuçda modifiye FW kuran kişiye uyarısesi lazım olmaz zaten neyin ne oldugunu bilir. Uyarı sesi varsın olmasın.

• Beğen
Tepkiler: FLUXTR, giray38 ve cadde66
-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili Arkadaşım Kötüköylü Öncelikle bu FW ile birlikte avatarını da değişmişsin .Hayırlı olsun ben bugüne kadar Blackstar olsun Xpeed olsun Tsunami olsun hepsini denedim Fakat.En son Tsunami de bazı aksaklıklarla karşılaştım.
1-spb mobile shell kullanıyorum ondan olabilir senin FW nin hakkını da yemek istemem spb mobile shell açıkken tema değiştirdiğim anda telefon kendi kendine kapanıp acılıyor pin kodu sormadan.
2-Opera Mobil kurdum Opera açıkken başka bir program açmama izin vermiyor yeterli hafıza yok diyor.
3-eBuddy kurdum eBuddy açıkken menüye atıp face e geçeyim diyorum hangisini arka plan a attıysam onu kapatıyor hemen.
4-Rehber de mesela kartvizit e resim eklerken tüm galeriyi gösteriyor dosya dosya resimleri göstermiyor .Rehber de numaraların Etiket lerini düzenleme yok.
Benin anladığım kadarı ile FW ye çok program kurmuşsun.Bence hızlı ve stabil bir fw hazırlayıp sade halde bıraksa idin ve kurulacak programları Paket halinde sunsa idin kim ne kullanmak isterse onu kursa idi daha sağlıklı olurdu.
Mesela ben hiç oyun oynamam telefon görüşmem azdır.Daha çok internet ve görsellik özelliklerini kullanıyorum.
Daha önceki FW lerinde bu sorunları yaşamamıştım.
Yinede sizler olmasa idiniz bizler sadece Nokia ne verirse ona razı olurduk Ellerinize zamanını za sağlık.
Dip not :Ses kayıt programlarında pip diye öten uyarı sesini fw hazırlarken boş bir ses olarak kaydetseniz kimbilir kaç kişiden dua alırsınız.Sonuçda modifiye FW kuran kişiye uyarısesi lazım olmaz zaten neyin ne oldugunu bilir. Uyarı sesi varsın olmasın.
1-2-3)Kullandığın programlardan kaynaklanan sorunları Fw ye bağlamazsan memnun kalırım....
4)Dikkat edersen bu yazılım C6 yazılımı doğal olarak sistemi Orijinal yazılımla aynı olmayacaktır...

Programlar konusunda haklı olabilirsin...Evet biraz fazla gibi...Kurulum ardından dur şu programı kurayım dur bunu kuayım derdinden kurtarmak istedim sadece...
Kullanmadığın Z: deki programlar hiç bir yük getirmez telefona...Yani Z de program az olmuş çok olmuş bunun Ram + Cpu kullanımını etkileyecek bir yönü yoktur....
Dipnot: Ses kayıt esnasında çıkan bip sesini kapattığım zaman bu sefer tele kulaklık şarj cihazı takınca uyarı vermiyo diye sesler yükselecek cemaatten :D

yasin054

yasin054

Üye
Kötüköylü Arkadaşım Jet hızı ile cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ederim FW ye bu kadar sahip çıkılır işte diğer FW yapımcılarına duyurulur.İlk başta ayrıca yazmıştım:Kullandıgım programlardan olabilir .Diye sende teyit etmişsin sağol sorun anlaşıldı .Ama bence sade ve hızlı bir FW bunun yanında bib sesi kapalı olsa tadından yenmezdi .Tekrar teşekkür ler .

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Değerli Dostlar Sizinle bir ekran alıntısı paylaşmak istiyorum.Bu resim bir Rus siteden alınmıştır...
Elemanlar örneğin X6 yazılımlarını bir başlık altında toplamışlar...
Düzen tertiplerine gerçekten hayran kaldım :D
Maşallah bizim maxiye girdiğim zaman kendi konumu bulana kadar canım çıkıyor :D

Lütfen inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız...

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Üstad Seni Seviyorum Ya :D Usta bune böyle ya bende fw yapıyom zannediyomuşum meğersem kendimi kandırıyormuşum :D çok güzel stabil olmuş ve HERKESE TAVSİYE EDERİM Dipnot:Arkadaşlar telinde v52.0.101 olan arkadaşlar burdan indirdikleri V02 dosyasının adını deiştirip atarlarsa aynı şekilde kuruluyor ben kurdum ve sorun olmadı KOTUKOYLU:op:CQNSTANT!NE :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: -hasangun-

niqqer88

Üye
kardeşim öncelikle emegine saglıkta ben beceremedim bunu teli baglıorm depolama diyorum sonra jaf dosyasını acıorum ama hata veriyor öyle kalıyor nasıl kuracam jaf dosyasının ayrı bi linki mi var indirdim olmadı yardımcı olabilirmisin

nereharme

nereharme

Üye
depolama değil tel kapalıyken yap

--------------- Ekleme ---------------

1-2-3)Kullandığın programlardan kaynaklanan sorunları Fw ye bağlamazsan memnun kalırım....
4)Dikkat edersen bu yazılım C6 yazılımı doğal olarak sistemi Orijinal yazılımla aynı olmayacaktır...

Programlar konusunda haklı olabilirsin...Evet biraz fazla gibi...Kurulum ardından dur şu programı kurayım dur bunu kuayım derdinden kurtarmak istedim sadece...
Kullanmadığın Z: deki programlar hiç bir yük getirmez telefona...Yani Z de program az olmuş çok olmuş bunun Ram + Cpu kullanımını etkileyecek bir yönü yoktur....
Dipnot: Ses kayıt esnasında çıkan bip sesini kapattığım zaman bu sefer tele kulaklık şarj cihazı takınca uyarı vermiyo diye sesler yükselecek cemaatten :D

-> kotukoylu kardeş, cfw yi 1 haftadır kullanıyorum. Yükler yüklemez hemen "ooo süpermiş, harika, hiç sorun yok!" diye mesaj yazmamak için telefonu 1 hafta kendimce test ettim ve senin cfw konusunda yine 1 numara olduğunu yine kendimce tescillemiş oldum( tabi bu her zaman üyelerin takdiridir)
->bende diğer arkadaşlar gibi fwyi ilk yüklemede 58mb civarında ram elde ettim
-> yasin054 ün 1. maddesinde de belirttiği gibi tel normale göre biraz daha fazla reset atıyor.Ama bu saat başı-dakka başı anlamlarına gelmesin. Orjinal modsuz fwlerde ort. 4-5 günde bir kez karşılaşılan bu durum senin cfwnde 2-3 günde bir karşılaşıyorum. tabi bunu da sorun etmedim etmiyorum da. Keza ben telefonu yoğun bir süre kullandıktan hemen sonra restart atarım, ki tel biraz nefes alsın arka plandaki gizli ve ufak programcıklar kapansın diye.
-> eğer ki güncelleme yapacak olursan fazla diye düşündüğün programları kaldırabilirsin. Kalsa da bende senin fikrine katılıyorum sistemi yoracağını düşünmüyorum.
->son olarak eğer nacizane önerimi dikkate alırsan yeni bir 5800 güncellemesi çıktığında bizleri fikirlerinden ve modlarından uzun bir süre mahrum bırakma :) Yani nokianın ellerine yüzlerine bulaştırdığı fwlerle oyalanmamıza izin verme. Başarıların daim olsun.

xylem

Üye
cahilliğimin kusurana bakmazsanız bir kaç sorum olacak.
5800 telefonum var ama sadece nokiadan güncelleyip kullanıyorum. yaptıklarınızdan ve bahsettiklerinizden kafam karıştı.
tusunami V52 kullanmak istiyorum. sırası ile neler yapmam gerekiyor.
JAF nedir önce onumu kurmalıyım.
Zahmet olmazsa bana yapacaklarımı özetlerseniz sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim

Üst Alt