tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
Sorun ne ben onu anlamadım pof (; Çekilen fotograf yine silinmiyo :hmmm

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
:D
Tuş ışıkları düzenlemesi sıkıntı çıkartıyordu...
O hata giderilecek....
Bu arada makul önerileriniz varsa buradan alabilirim....

giray38

giray38

Üye
Çekilen fotograf silinsin ya ona bi baksan fotografı çekiyorum çektikten sonra biraz bekleyip siliyorum fotograflara giriyorum orda duruyo hala silmeye çalıştıgımda genel:sistem hatası diyor. Telefon akıcı olsun başka da istegim yok :oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Çekilen fotograf silinsin ya ona bi baksan fotografı çekiyorum çektikten sonra biraz bekleyip siliyorum fotograflara giriyorum orda duruyo hala silmeye çalıştıgımda genel:sistem hatası diyor. Telefon akıcı olsun başka da istegim yok :oke:

Bu arada belirtmeyi unuttum...Bu hata neticesinde silinen fotoğraf yinede galeri uygulaması tarafından indeksleniyor.İndekslenen dosyanın sadece kısayolu kaldığı için silinemez...
Çok basit bir çözümü var :
Teli yeniden başlatmak :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Bu arada belirtmeyi unuttum...Bu hata neticesinde silinen fotoğraf yinede galeri uygulaması tarafından indeksleniyor.İndekslenen dosyanın sadece kısayolu kaldığı için silinemez...

düzeltemezmisin bunu :ah

--------------- Ekleme ---------------

şimdi fw nin hataları neler kaldı maddeler halinde biri açıklasın bana :ehe

giray38

giray38

Üye
Yeniden başlatmayı bende keşfettim fakat o zaman da fotogtaflar da kırık bi image simgesi oluyo. Sen bi düzen getiremez misin buna ?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Yeniden başlatmayı bende keşfettim fakat o zaman da fotogtaflar da kırık bi image simgesi oluyo. Sen bi düzen getiremez misin buna ?

dostum başka sorun var mı bildiğin iyi mi fw memnun musun sorunları listelermisin galeri dışında ? bi sorun var mı hala

kemal_gs

Üye
Hocam Q klavye orjinaldeki gibi olsun sensörü çevirdiğinde q klavye olsun java sorunsuz olsun tema efekti olarak yıldız yapabilirmisin bide ..

Link ne zmaan Yayınlanır hocam bekliyorum :

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
hocam bu kamera için odaklama modu nedir

alper0642

Üye
kotukoylu kardeş, güncelleyeceğin fw peynirli makarna da yapsın, yoksa yüklemem, o kadar güncelliyorsun, birde bunun modunu eklersen tam olur. bu saatte acıktımta, :d:

kandan

Üye
Mesaj saati düzgün olsun yeter herşeyden memnunum onun haricinde. Bi düzgün geliyor bi bir saat geç gelmiş görünüyor.

usta2525

Üye
hocam eline yüreğine saglık 2 gündür kullanıyorum çok güzel ama mesaj yazarken bazen tel donuyor ne yapmam gerekiyor ben pandorayı kullanıyordum ama tusunamide yok yok maşallah ALLAHIM nazarlardan saklasın

SilentOne

SilentOne

Üye
ya bnde sorun var yada linkte tıklıyom boş sayfa geliyor :D

POLAT8124

POLAT8124

Üye

kamerada resim cektiqim zaman bazen silemıorum resimleri hata veriıo. mesaj yazarken qonderdiqmde qondermıo bazen.

dediğiniz hata bende yok ön kameradan arka kameradan resimler çektim sildim direk çektikten sonrada sildim siliniyor dediğin gibi bir problemle karşılaşmadım

Mesaj saatide aynı öyle bir sorunda yok bende gelen yeni mesaj en üstte ve saatleride dogru mesaj göndermeme gibi bir sıkıntıda yok bende

Hocam Q klavye orjinaldeki gibi olsun sensörü çevirdiğinde q klavye olsun java sorunsuz olsun tema efekti olarak yıldız yapabilirmisin bide ..

Link ne zmaan Yayınlanır hocam bekliyorum :

Orjinaldeki gibi zaten sen sadece sensör ayarlarında ekranı döndürü sececeksin o kadar

deneyen biri söyleyebilirmi operadan atıyorumu fw de

fw şuan sorunsuzmu yarın erzuruma gitces değiştiremem pc olmıcak yükliyimmi yüklemiyimmi giray bi yardım et bi sen açıksın yükledinmi sorunu varmı ?

Operadan atma yok ram 7 mb kalacak şekilde denendi kapatmadı hafıza yokta demedi hem kendi web tarayıcısı ucweb ve opera acıktı sıkıntı yok

KOTUKOYLU DEMİŞKİ
Tuş ışıkları düzenlemesi sıkıntı çıkartıyordu...
O hata giderilecek....

Bende tuş ışıklarındada sıkıntı yok

Bu arada makul önerileriniz varsa buradan alabilirim....

Bendeki tek sıkıntı var oda T9 kelimelerin çogunu tanıtmamız gerekiyor bu güncellemede T9 problemi giderilirse memnun olucam en çok kullandığım T9 mesaj çok yazıyorum devamlı kelime tanıtmak canımı sıkıyor

--------------- Ekleme ---------------

Bir arkadaş daha aynı sıkıntıyı yaşamış bu hackli cfw lerin çogu aynı sanırım arkadaş yazmış şikayetini...

Arkadaşlar iki tane cfw denedim ikisinin de T9 ları birbirinden zafıytı. Halen bi cfw var ve mesaj yazarken telefonu yere çarpıveresim geliyor kafayı yiyorum :(

5800 ın orjinal T9 u cfw lere göre oldukça başarılı. Bu işlerden pek anlamıyorum ama sorum şu acaba orjinal fw deki T9 u ve veri tabanını cfw e aktaramıyor muyuz?

Şimdiye kadar yapabilen çıkmadı

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Güncelleme Yayında
Neler Yeni?
+Kamera hataları giderildi.Kamera Kullanılıyor hatasına yönelik düzenlemeler yapılmıştır...Bazı kamera Geliştirmeleri(Video Sabitleme) yapıldı
+4x4 ve 4x5 Menü modları eklendi(Yazı Fontunuzun boyutunu değiştirirseniz Menü Moduda değişecektir...)
+USB ve PC bağlantınızda artık telefonunuz 5800 olarak gözükecektir...İsim ve ikon dosyları düzeltilmiştir....
+PhotoBrowser Türkçe Uygulaması Yazılıma Eklenmiştir...
+Menü Alanı Genişletildi...
+Tuş ışıkları 5800 Orijinal yazılımına en yakın hale getirildi...
+E-Mail Uygulamasındaki takılmalar giderilmiştir
+CPU ve Önbellek ayarları optimize edildi.
+Açılış grafiği ve varsayılan tarih güncellendi.
+Sistem performansında bazı geliştirmeler yapıldı...
+Müzik çalardaki dosya boyut sınırı 15 MB dan 30 MB a çekildi...
+Symbian^3 Teması Eklendi.
+Autoinstaller programı güncellendi...

Dipnot:
Bu yazılım nihayetinde C6 TABANLIDIR....
5800 ün orijinalindeki T9 u kullanmak mümkün değildir....
Kamera Kullanılıyor hatası MİNİMUMA İNDİRGENMİŞTİR....

++++++++++++++
alper abi dediğin peynirli makarna modunu eklemeyi unutmuşum artık bi daha ki güncellemeye :D

• Beğen
Tepkiler: alper0642, olcay.bozdemir, arfter ve 1 kişi daha

-_yusuf_-

Üye
3*4 menü warsa ekleyebilirmsn

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ces5

ces5

Üye
Teşekkürler fw için gerçekten hoş ve zahmetli işler çıkartıyorsun uğraşların için gerçekten çok sağol , Fwnden gayet memunun sadece bir durum var onu söylemek istiyorum pek sorun da denemez, yeni fwde de devam ediyormu onu merak ediyorum çağrı geldiğinde bazen ekran tuş kilidi aktif olmuyor.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler fw için gerçekten hoş ve zahmetli işler çıkartıyorsun uğraşların için gerçekten çok sağol , Fwnden gayet memunun sadece bir durum var onu söylemek istiyorum pek sorun da denemez, yeni fwde de devam ediyormu onu merak ediyorum çağrı geldiğinde bazen ekran tuş kilidi aktif olmuyor.

Böyle bir hata bildirimi almadım ama bu güncellemede sorunu yaşayacağını düşünmüyorum....
:oke:

Üst Alt