tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

POLAT8124

POLAT8124

Üye
kotukoylu kardesim benim pc deki dosya yolu bu C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
senin kurulumda datapackage yerine phonix yazıyor bu nedenle kurulum yapamıyorum dosya yolu göstermeyide kapamıssın
kuramadım exe yi dagıtmaya calısıcam

C:\Program Files\Common Files\Nokia\phonix\Products\RM-356
exe bu yola çıkarma yapıyor buradan RM-356 klasörünü kopyala senin C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu yola yapıştır tabi RM-356 sildikten sonra

ha yok exe yi kuramıyorum diyorsan manuel olarak
C:\Program Files\Common Files\Nokia\phonix\Products\RM-356 yolu oluştur öyle dene yok gene exe çalışmadı diyorsan senin exe hatalıdır tekrar indirip deneye bilirsin

ben daha öncede JAFLA fw kurdugum için
C:\Program Files\Common Files\Nokia\phonix\Products\RM-356 yolu bende mevcuttu şahsen ben hata almadım exe yi açtıktan sonra JAFLA direk kurulum yaptım İYİ FORUMLAR

giray38

giray38

Üye
Kotukoylu kardeşim yorumlarda bi kişide daha gordum bu sorunu o yuzden soruyorum.. Silinen fotograflar galeride duruyor ya gitmiyor bi türlü :ehe Seçenekler-Sil dediğimde Genel: Sistem Hatası Diyor filebrowser la dosyanın konumuna baktıgımda bulamıyorum illa format mı atıyım :d:

medjai001

medjai001

Üye

C:\Program Files\Common Files\Nokia\phonix\Products\RM-356
exe bu yola çıkarma yapıyor buradan RM-356 klasörünü kopyala senin C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu yola yapıştır tabi RM-356 sildikten sonra

ha yok exe yi kuramıyorum diyorsan manuel olarak
C:\Program Files\Common Files\Nokia\phonix\Products\RM-356 yolu oluştur öyle dene yok gene exe çalışmadı diyorsan senin exe hatalıdır tekrar indirip deneye bilirsin

ben daha öncede JAFLA fw kurdugum için
C:\Program Files\Common Files\Nokia\phonix\Products\RM-356 yolu bende mevcuttu şahsen ben hata almadım exe yi açtıktan sonra JAFLA direk kurulum yaptım İYİ FORUMLAR

dediklerinin hepsini yapmıştım olmadı exe yi bile parcaladım dosyalar cıkmadı içinden yeniden indircem olmazsa biri dosyaları ayrı upload ederse sevinirim

POLAT8124

POLAT8124

Üye
Kotukoylu kardeşim yorumlarda bi kişide daha gordum bu sorunu o yuzden soruyorum.. Silinen fotograflar galeride duruyor ya gitmiyor bi türlü :ehe Seçenekler-Sil dediğimde Genel: Sistem Hatası Diyor filebrowser la dosyanın konumuna baktıgımda bulamıyorum illa format mı atıyım :d:

ben şimdi denedim öyle bir hata almadım kardeş fotoyu siliyorum ne hata veriyor nede galeride duruyor
bencede sen bi format at :d: ama hard format olsun :aha:

--------------- Ekleme ---------------

dediklerinin hepsini yapmıştım olmadı exe yi bile parcaladım dosyalar cıkmadı içinden yeniden indircem olmazsa biri dosyaları ayrı upload ederse sevinirim

tamam işte kardeş exe dosyası inerken hatalı inmiş sen ilk sayfadan tekrar download et düzelir arada oluyo böyle link saglam yani ben kullanıyorum çünki

ayrıca upload etmeye gerek yok yani sen indir tekrar İYİ FORUMLAR

fero44

Üye
kardes galeride görünmesini istemediğimiz videoların görünmesini engellemek için klasör olusturma isini nasıl yaparız

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraflar klasörü ilk açılışta bütün resimleri indeksler...Eğer resimler düzgün silinmemişse yapmanız gereken teli yeniden başlatmaktır....
Resimleri Dosya yöneticisinden ya da PC den silerseniz Elbette bunu sistem algılamaz....
kardes galeride görünmesini istemediğimiz videoların görünmesini engellemek için klasör olusturma isini nasıl yaparız

E:\Tsunami klasörü gizli klasördür....Oluşturacağın bu klasöre atacağın resimler gözükmez.....

leonidas19

leonidas19

Üye
AUTOİNSTALLER İ açıp yüklemeyi başat diyince tekrar araçlar menüsüne atıyor hocam ben yanlışmı yükledim acaba yardımcı olum musun thinkchange/e ye attım dosyaları ama yüklemeyi başlat diyince bunu yaptı birde cfw yüklediğim zamanlarda kilit kodu 12345 oluyordu bunda olmadı bu normal mi acemiyim biraz mazur görün

tugi136

Üye

kardeşim sen orjinal nokia yazılımına mı dönüş yapmak istiorsun orjinal yazıılım için burdan yazılım guncelleyici indir. olmadı navifrm programı ile 5800 euro2 turkey v52 için orjinal yazılım indir aynı cfw yükler gibi rm-356 dosyasını at yerine jaf ile flas la ben kaç kez denedim bu ikisi de oldu orjinale donüş için

herşeyi yapıyorum fakat son anda flasa basıyorum yklemesi için ardından hemen orda press pwr on dio basıoyrum 2 3 sn ya kapanıyor telefon olmuyor yada bir etki vermiyor anlıyamıyorum herşeyi düzgün yapıyorum son açma kapama tuşuna basarken olmuyor

giray38

giray38

Üye
Fotoğraflar klasörü ilk açılışta bütün resimleri indeksler...Eğer resimler düzgün silinmemişse yapmanız gereken teli yeniden başlatmaktır....
Resimleri Dosya yöneticisinden ya da PC den silerseniz Elbette bunu sistem algılamaz....
Hard format ı bastım işlem tamam (;

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
süpersin dostum emeğine eline sağlık teşekkürler.. arkadaşın telefonuna atalım güzel olduğu kesin çalışmalarının genelini beğenmişimdir.

leonidas19

leonidas19

Üye
herşeyi yapıyorum fakat son anda flasa basıyorum yklemesi için ardından hemen orda press pwr on dio basıoyrum 2 3 sn ya kapanıyor telefon olmuyor yada bir etki vermiyor anlıyamıyorum herşeyi düzgün yapıyorum son açma kapama tuşuna basarken olmuyor

canın arkadaşım önce telefonunu usb ile bağlayıp sonra telefonu kapatacaksın telefon kapalı halde iken jaf programını kullanacaksın ayarını yapıp flas ha basacaksın telefon acıkken değil böyle yapıyorsun değil mi

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Yeni Güncelleme
V52.0.101.502.0 Çıktı Sadece İtalyan Dili.

leonidas19

leonidas19

Üye
hocam autoinstaller yükle diyince menuye atıyor demiştim ama yardımcı olurmusunuz

Antikcep

Üye
4x3 olanı yokmu arkadaşlar.
4x4 icon hiç sarmıyor benide ;)

leonidas19

leonidas19

Üye
ben kendim yapmaya çalışacağım senden dene istersen

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim yapmaya çalışacağım senden dene istersen

Vallahi kardeş denemelerimde çalışmakta...Bu yüzden sana tavsiyem kurulum dosyalarını ve Klasör isimlerindeki büyük küçük harflere dikkat et...
Daha önceki sayfalarda belirtmiştim....:oke:

Yeni Güncelleme
V52.0.101.502.0 Çıktı Sadece İtalyan Dili.

Yeni çıktığı söylenen bu operatör yazılımını kullanmayın...
Eğer kullanır iseniz ORİJİNAL YAZILIMA DÖNEMEZSİNİZ...
Ve italyanca tel kullanmak zorunda kalırsınız....:off:

• Beğen
Tepkiler: giray38 ve leonidas19
leonidas19

leonidas19

Üye
benim thinkchange dosyam hep aynıydı her yuklediğim cfw de çalıştı :( bu sefer senin açtığın dosyaın içine atım yüklemeleri ama büyük küçük harf derken hepsini küçük mü yapayım büyük mü hocam

bu arada cwf süper olmuş ellerine
pc başında harcadığın gözlerine
acık acık anlatığın dillerine sağlık

battlecry

battlecry

Üye
bazen mesajlaşırken saat sapıtıyo en son gelen mesaj kendini geriye atıyo geliş saati daha erken göründüğü için.
edit: mesaj sayısı yükseldikçe acayip kasmaya başlıyo bi cevap vermek için bi sürü bekliyorum

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Vallahi kardeş denemelerimde çalışmakta...Bu yüzden sana tavsiyem kurulum dosyalarını ve Klasör isimlerindeki büyük küçük harflere dikkat et...
Daha önceki sayfalarda belirtmiştim....:oke:

Yeni çıktığı söylenen bu operatör yazılımını kullanmayın...
Eğer kullanır iseniz ORİJİNAL YAZILIMA DÖNEMEZSİNİZ...
Ve italyanca tel kullanmak zorunda kalırsınız....:off:

Operatör Nasıl Oluyor Ya :D

Üst Alt