POLAT8124
Üye
kotukoylu kardesim benim pc deki dosya yolu bu C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
senin kurulumda datapackage yerine phonix yazıyor bu nedenle kurulum yapamıyorum dosya yolu göstermeyide kapamıssın
kuramadım exe yi dagıtmaya calısıcam
C:\Program Files\Common Files\Nokia\phonix\Products\RM-356 exe bu yola çıkarma yapıyor buradan RM-356 klasörünü kopyala senin C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu yola yapıştır tabi RM-356 sildikten sonra
ha yok exe yi kuramıyorum diyorsan manuel olarak C:\Program Files\Common Files\Nokia\phonix\Products\RM-356 yolu oluştur öyle dene yok gene exe çalışmadı diyorsan senin exe hatalıdır tekrar indirip deneye bilirsin
ben daha öncede JAFLA fw kurdugum için C:\Program Files\Common Files\Nokia\phonix\Products\RM-356 yolu bende mevcuttu şahsen ben hata almadım exe yi açtıktan sonra JAFLA direk kurulum yaptım İYİ FORUMLAR
Seçenekler-Sil dediğimde Genel: Sistem Hatası Diyor filebrowser la dosyanın konumuna baktıgımda bulamıyorum illa format mı atıyım 

bu sefer senin açtığın dosyaın içine atım yüklemeleri ama büyük küçük harf derken hepsini küçük mü yapayım büyük mü hocam