ces5
Üye
Böyle bir hata bildirimi almadım ama bu güncellemede sorunu yaşayacağını düşünmüyorum....
![]()
Zaten Hata da dememek lazım ufak bir durum diyellim
Böyle bir hata bildirimi almadım ama bu güncellemede sorunu yaşayacağını düşünmüyorum....
![]()
galeride 800 tane resim var fakat hiçbirini gösteremiyor, galeride kilitleniyor. yani cihazı kilitlemiyor galeri kilitleniyor.

Elbette yapılabilir.... Neden olmasın....4X3 Moduda eklermisiniz hocam sadece yada biz atabilirmiyiz bende programlar var..
Elbette yapılabilir.... Neden olmasın....
Bende 4x3 menü modunu düşünüyorum ama Setup dosyası hazırlaması ve Upload ı zaman alabilir...
Dosyaları buradan temin edebilirsiniz...
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/mod-c6-fw-3x4-4x4-5x4-menu-modlari-467835.html
Yazı fontunuTeşekkurler bide yazı fontunu değiştirebilirsiniz demişsin onu nerden yapacaz bulamadımda..
Yazı fontunu
Ayarlar>>Telefon>>Ekran kısmından değiştirebilirsiniz
Normal seçili iken:
4x5
Geniş Seçili İken
4x4
Menü modu uygulanmakatadır....
Yani yeniden yazılım yüklemeye gerek yok bu iki mod için!
Benim ya da bir başkasının yazılımı farketmez:Tamam anladım bende fon anladım yazı şekli javayadı test ettim oke dir gusel yazılım bide bataryayı deniyim işşşallah 2 gun yada 3 gun idare eder diğerlerinde gunde takıyodum..
Hafıza kartını temizlemediysen bunda yazılımın ne suçu var
Şakası bi yana hafıza kartındaki private sys resource klasörlerini sil teli yeniden başlat!