tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

ces5

ces5

Üye
Böyle bir hata bildirimi almadım ama bu güncellemede sorunu yaşayacağını düşünmüyorum....
:oke:

Zaten Hata da dememek lazım ufak bir durum diyellim ;) Güzelim fw ywe kulp takmak istemem

astroerol

astroerol

Üye
ben 5800 yeni güncellemesini kurmustum 5800 v52.0.007 ama su an bunu kurmak istiyorum olmuyor sonunda doluyor ve evet hayır die birşey geliyor ben bu fw kuramazmıyım telefona ?

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde bu arda çiğ köfte yoğurma modu istiyom ....:D
bide bu yeni güncellediqin fw den 1 yada 2 dk lık videoda koysan tmmdır

alper0642

Üye
kardeş eline sağlık v1.2 yükledim, güzel olmuş, hataların giderilmesi değere değer katmış. ne diyelim. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.
--------------------------------------------------------
peynirli makarna modunu mutlaka bekliyorum ama bilesin. unuttu sanma:d:

olcay.bozdemir

Üye
galeride 800 tane resim var fakat hiçbirini gösteremiyor, galeride kilitleniyor. yani cihazı kilitlemiyor galeri kilitleniyor.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
galeride 800 tane resim var fakat hiçbirini gösteremiyor, galeride kilitleniyor. yani cihazı kilitlemiyor galeri kilitleniyor.

Hafıza kartını temizlemediysen bunda yazılımın ne suçu var :D
Şakası bi yana hafıza kartındaki private sys resource klasörlerini sil teli yeniden başlat!

kemal_gs

Üye
4X3 Moduda eklermisiniz hocam sadece yada biz atabilirmiyiz bende programlar var..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkurler bide yazı fontunu değiştirebilirsiniz demişsin onu nerden yapacaz bulamadımda..
Yazı fontunu
Ayarlar>>Telefon>>Ekran kısmından değiştirebilirsiniz

Normal seçili iken:
4x5

Geniş Seçili İken
4x4

Menü modu uygulanmakatadır....
Yani yeniden yazılım yüklemeye gerek yok bu iki mod için!

kemal_gs

Üye
Yazı fontunu
Ayarlar>>Telefon>>Ekran kısmından değiştirebilirsiniz

Normal seçili iken:
4x5

Geniş Seçili İken
4x4

Menü modu uygulanmakatadır....
Yani yeniden yazılım yüklemeye gerek yok bu iki mod için!

Tamam anladım bende fon anladım yazı şekli javayadı test ettim oke dir gusel yazılım bide bataryayı deniyim işşşallah 2 gun yada 3 gun idare eder diğerlerinde gunde takıyodum..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Tamam anladım bende fon anladım yazı şekli javayadı test ettim oke dir gusel yazılım bide bataryayı deniyim işşşallah 2 gun yada 3 gun idare eder diğerlerinde gunde takıyodum..
Benim ya da bir başkasının yazılımı farketmez:
Bu kısma dikkat!!!!
Yazılım yükledikten sonra en az 3 dolum yaptıktan sonra Sistemin batarya rejimi düzene girecektir...
Günde 2-3 fw deneyip batarya çabuk bitiyor demektense Yazılım yükledikten sonra En az 3 kez şarj olup bitmesini bekledikten sonra batarya süresine bakmak!

nereharme

nereharme

Üye
ben bu yeni güncellemyi kurdum.fotoğraf silinmiyor yeniden başlattığım halde galeride ufak halde yine görünüyor eskisinde bu yoktu

blomberg

blomberg

Üye
tam ekran 4*4 yokmu usta

MANOWAR16

Üye
Belki herkez kullanmıyodur ama şöyle bir sorun var. Foto çekerken ayarlardan yer işaretleyici devreye alındığında bir kere konumlama yapıp bırakması gerekirken sürekli olarak konumlama için internete bağlanıyor.Diğer yönleriyle çok güzel teşekkürler

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
vala ustam daha yeni gördüm bu fwni daha doğru düzgün bile bakmadan indiirdim hemen yüklüyorum ya :D şimdiden eline koluna sağlık eminimki mükemmel olmuştur ;) tek merak ettiğim opera sorun çıkartır mı acaba??

ibalaban83

Üye
kardeş emeğine sağlık birşey sormak istiyorum normal use ini kullanrak flash yapmadım hiç ekstra bir program kurmam gereklimi yada diğer türlü kurlum yapabilirmiym menuel olarak 3 ayrı dosyayı seçerek

nereharme

nereharme

Üye
Çekilen görüntünün silinememesi hatası almamak için telefona cfwyi yükledikten hemen sonra kamera/ayarlar/kullanılan hafıza:Hafıza kartınızı seçin
yeniden fw yüklemeden telefona hard format atıp da deneyebilirsiniz

ASC33

ASC33

Üye
eline sağlık çok güzel CFW olmuş,yalnız şu müzik çalarda şarkı dinlerken,pause/play yaptıktan sonra ses azalmadan ve saniye atlamadan hızlı tepki veren mod hangisi biliyormusun,"""-Music Player response highly increased (Instantly pauses/plays on clicking the buttons)""""

olcay.bozdemir

Üye
Hafıza kartını temizlemediysen bunda yazılımın ne suçu var :D
Şakası bi yana hafıza kartındaki private sys resource klasörlerini sil teli yeniden başlat!

Hafıza kartını temizledim de şimdi tekrardan o silinmesi gereken dosyaları siliyorum. inş. düzelir :D

Üst Alt