tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
cahilliğimin kusurana bakmazsanız bir kaç sorum olacak.
5800 telefonum var ama sadece nokiadan güncelleyip kullanıyorum. yaptıklarınızdan ve bahsettiklerinizden kafam karıştı.
tusunami V52 kullanmak istiyorum. sırası ile neler yapmam gerekiyor.
JAF nedir önce onumu kurmalıyım.
Zahmet olmazsa bana yapacaklarımı özetlerseniz sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim

İstersen buradan başla imzamda da var özellikle imzama yerleştirdim ki faydalanasınız...:islik
http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html

xylem

Üye
JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM) ilk resim görüntülenemiyor.

kandan

Üye
Kardeşim üçüncü gün bugün. Gayet güzel görsellik olsun hız olsun çok başarılı. Fakat mesajlarda saat sorunu yaşıyorum bende. Bunun için bişey yapılamaz mı? Birde ilk çektiğim foto silindi fakat küçük resim olarak kaldı sistem hatası veriyor. Bunun bi önemi yok çünkü sadece ilk foto da yaptı. Ama bu mesaj saat olayı çok sinir bozucu. Bi düzeliyor bi değişiyor hangi mesaj ne zaman gelmiş belli olmuyor bazen.
Tekrar teşekkürlere çalışman için.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj hatası alan arkadaşlar Türkcell hat kullanmaktayım...
Saat ayarları kısmında Otomatik saat güncelleme açık durumda..
Ve böyle bir sorunla karşılaşmadım açıkçası...

Bir de böyle deneyin?

powercocuk15

powercocuk15

Üye
Kotukoylu . Yeni Bir Fw Bekliyorum 3x4 Menü Yaparsan Sevinirim :)

wettoo

wettoo

Üye
bir kaç hata buldum onları arz etmek istiyorum
-ön kamerayı açtıgım zaman düz görüntü vermiyor yan görüntü veriyor 90 derecelik bir sapma var
-resim çektikten sonra silmeye çalıştıgım zaman (erken yada geç fark etmiyor) zaten kullanılıyor diyor siliyor siliniyor ama görüntüsü fotoraflarda bozuk dosya olarak duruyor silmeye calıstıgım zaman genel:sistem hatası diyor
-telefonda kasmalar meydana geliyor dosyaya girerken beklemeler oluyor bir çok kişi çok hızlı diyor acaba benim telefonumda mı hata var acaba

tabiki güzelligi say say bitmez biz mükemmeli yakalamaya çalışıyoruz bu FW yi güncellerseniz çok güzel olur sorunsuz vs ... biraz daha hızlı olsa daha iyi olmaz mı :)
şimdiden teşekkür ederim

giray38

giray38

Üye
Mesaj hatası alan arkadaşlar Türkcell hat kullanmaktayım...
Saat ayarları kısmında Otomatik saat güncelleme açık durumda..
Ve böyle bir sorunla karşılaşmadım açıkçası...

Bir de böyle deneyin?
Hemen deniyorum ya bıktım gelen mesajı eskilerin arasında aramaktan (; bi saat kadarbi sapma oluyo bende ama genelde avea arkadaslarımdan gelen mesajlarda oluyo bende turkcell kullanıyorum:islik

--------------- Ekleme ---------------

Ha bu arada Ndrive kuramadım pips dosyasında dahili bileşen hatası alıyorum sorun fw den kaynaklı mı ne yapmalı ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

Hemen deniyorum ya bıktım gelen mesajı eskilerin arasında aramaktan (; bi saat kadarbi sapma oluyo bende ama genelde avea arkadaslarımdan gelen mesajlarda oluyo bende turkcell kullanıyorum:islik

Ha bu arada Ndrive kuramadım pips dosyasında dahili bileşen hatası alıyorum sorun fw den kaynaklı mı ne yapmalı ?

Ben NDRIVE 10.1 kullandığım için böyle bir hatayla karşılaşmadım :D
Sana da tavsiye ederim :naughty:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-15-s60v3-s-1-3-kirilmis-versiyon-443484.html

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
hocam şöyle bir problemle karşılaştım eposta araçıyla yarattığım posta kutumu silmek istedim ancak posta kutusunu kaldırıyor diyor ama kaldırmıyor sabaha kadar durdu hatta o yazı ama kaldırmıyor çözümü var mı yoksa hata sadece bende mi ?

alper0642

Üye
modem arızalandı başka modem test etmek için açtım ve öylesine bakarken aşağıdaki hatayı gördüm. ön kamera hatasını ve eveeeet. ön kamerada ilginç bir hata var. siz düz tutsanızda görüntü sürekli dönüyor. görüntüye göre siz telefonu çeviriyorsunuz, ama o da dönüyor. yön ayarlaması baya zor oluyor. (sanki arabada geri geri giderken yönlerin karıştırılması gibi olmuş:d:)

kotukoylu üstad bu konuda bir fikrin varmı. ???

bir kaç hata buldum onları arz etmek istiyorum
-ön kamerayı açtıgım zaman düz görüntü vermiyor yan görüntü veriyor 90 derecelik bir sapma var

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Konuya en kısa sürede çözüm bulunacaktır ve FW güncellenecektir...
Geçiçi Olarak Şunu Belirteyim:
Yazılım düzenlemeyi bilen arkadaşlar:
private\10202be9\2001b29b.txt dosyasını açıp
0x26 int 3 satırındaki 3 değerini 2 yaparak çözüm sağlayabilirler...

• Beğen
Tepkiler: giray38

fero44

Üye
yanlız telefonda böyle bir yer bulamadım cprivate\10202be9 dosyası var ama içinde 3 tane dosya var bur persists romversiyon adında 3 dosya persists ninn içindede 2001b29b.txt diye bir dosya yok diğer 2 side bos zaten . hafıza kartına da baktım 102o2be9 yok zaten ne yapmalıyım aynı sorunlar bendede varcıkaracağın yeni versiyonda flash atmadan cozmenin yolu yokmu

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
yanlız telefonda böyle bir yer bulamadım cprivate\10202be9 dosyası var ama içinde 3 tane dosya var bur persists romversiyon adında 3 dosya persists ninn içindede 2001b29b.txt diye bir dosya yok diğer 2 side bos zaten . hafıza kartına da baktım 102o2be9 yok zaten ne yapmalıyım aynı sorunlar bendede varcıkaracağın yeni versiyonda flash atmadan cozmenin yolu yokmu
o zaman bu dosyayı private\10202be9\ klasörüne kopyala teli yeniden başlat.....

Menü Alanı Genişletildi...
Tuş ışıkları 5800 Orijinal yazılımına en yakın hale getirildi...
Sistem performansında bazı geliştirmeler yapıldı...
Müzik çalardaki dosya boyut sınırı 15 MB dan 30 MB a çekildi...
Symbian^3 Teması Eklendi.
Autoinstaller programı güncellendi...

• Beğen
Tepkiler: giray38, CQNSTANT!NE ve alper0642
'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye

o zaman bu dosyayı private\10202be9\ klasörüne kopyala teli yeniden başlat.....

Menü Alanı Genişletildi...
Tuş ışıkları 5800 Orijinal yazılımına en yakın hale getirildi...
Sistem performansında bazı geliştirmeler yapıldı...
Müzik çalardaki dosya boyut sınırı 15 MB dan 30 MB a çekildi...
Symbian^3 Teması Eklendi.
Autoinstaller programı güncellendi...

hocam dediğim hataya baktın mı ?

POLAT8124

POLAT8124

Üye
şu t9 işinide bu yeni güncellemede yapsaydın hoş olacaktı yada t9 a hiç dokunmasaydın kotukoylu neredeyse her kelimeyi tanımlamamız gerekiyor birde dediğim gibi hotmail.com gibi kelimeler tek seferde yazılamıyor nasıl yapılacagınıda söylesen biz halletsek bari cfw de t9 u bulamadım orjinalini atayım

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
kamerada resim cektiqim zaman bazen silemıorum resimleri hata veriıo. mesaj yazarken qonderdiqmde qondermıo bazen.

giray38

giray38

Üye
kamerada resim cektiqim zaman bazen silemıorum resimleri hata veriıo. mesaj yazarken qonderdiqmde qondermıo bazen.
Yeni yazılımda değil dimi ? Kotukoylu yeni yazılımı indiriyorum inanıyorum mükemmeldir emeğine sağlık

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
deneyen biri söyleyebilirmi operadan atıyorumu fw de

fw şuan sorunsuzmu yarın erzuruma gitces değiştiremem pc olmıcak yükliyimmi yüklemiyimmi giray bi yardım et bi sen açıksın yükledinmi sorunu varmı ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lütfen bekleyin :D
Yüklemeyin....

Üst Alt