-hasangun-
Üye
Operatör Nasıl Oluyor Ya![]()
Turkcell ya da diğer operatörlerin verdiği cihazları gördünmü
işte onlarda bu yazılımlar var...
Operatör Nasıl Oluyor Ya![]()
Turkcell ya da diğer operatörlerin verdiği cihazları gördünmü
,abi aynen şu auto installer da kuruluma basla değince programı kapatıyo kullanamıyorum
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
1. Bu işlemler orjinal v4.05 versiyonu yüklemiş kullanıcılar için değildir! Orjinalindede bu dosyalar görünmekte fakat silindiğinde telefon ne tepki vericek bilmiyorum, o yüzden lütfen bu konu dışında telefonunuza yeni v4.05 versiyonunu kurduysanız aşağıdaki işlemleri denemeyiniz!
Bu konudaki modifiyeli yazılımı yükleyenlere kurulumdan sonra telefonda işlevi olmuyan dosyaların neler olduğu ve önemli temizleme klasörlerinin hangileri olduğu, extra telefon hafızası nasıl rahatlatılır, bu gibi bilgiler bulunmakta.
Işlemlerin tam yapılabilmesi için x-plorer programının kurulu olup programın ayarlarındaki "sistem dosyaları, gizli dosyaları göster" seçeneklerinin akfitf olması gerekmektedir.birde rom parcher telefonunuzda aktif bir şekilde çalışıyor olması şart!
2. Rom patcher (rp lite+) programını açın ve aktifleştirin ınstall server rp+ & open 4 all rp+ yamalarını.
3. Bu klasörü güvenle silebilirsiniz c:\predic
4. Bu klasörün içeriğini güvenle silebilirsiniz c:\data (data klasörünü silmeyin! Içindeki alt klasörleri sadece!)
5. Güvenle silebilrisiniz c:\system\data\rpplus.dat (bu dosya her kapatıp açmadan sonra yeniden oluşturulabilir.)
6. Güvenle silebilirsiniz c:\system\data\filemover.cap (bu dosya her kapatıp açmadan sonra yeniden oluşturulabilir.)
7. Güvenle silebilirsiniz c:\system\data\devlist.dat (bu dosya her kapatıp açmadan sonra yeniden oluşturulabilir.)
8. Silmeyin! Dosyayı açın "c:\private\101f875a\startup" (klasörünü silmeyin! Içindeki alt klasörleri silin sadece!)
9. Silmeyin! Dosyayı açın "c:\private\101f875a\tasks" (klasörünü silmeyin! Içindeki alt klasörleri silin sadece!)
10. Silmeyin! Dosyayı açın "c:\private\101f6efa\" (klasörünü silmeyin! Içindeki alt klasörleri silin sadece!)
11. Silmeyin! Dosyayı açın "c:\private\102072c4\" reserved.bin 4mb (klasörünü silmeyin! Içindeki dosyayı silin sadece!)
12. Silmeyin! Dosyayı açın "c:\private\101f8857\cache\cdata\" (klasörünü silmeyin! Içindeki alt klasörleri silin sadece!)
13. Silmeyin! Dosyayı açın "memory card\private\101f8857\cache\cdata\" (klasörünü silmeyin! Içindeki alt klasörleri silin sadece!)
14. Hafıza kartına, sys klasörüne "cache" adında yeni klasör açın e:\sys\cache
15. Hafıza kartına, "received" adında yeni klasör açın e:\received
16. Bu önemli 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 12nci maddelerde sildiğiniz dosyalar telefonu açıp kapatınca yada telefona yeni program fotoğraf video müzik yüklemelerinde yeni öğeler oluşturacaktır. Telefonun ağırlaştığını ve telefon hafızasında günden güne düşme olduğunu gözlemlediğinizde bu maddelerdeki işlemleri yendein yapabilirsiniz!
Not: Yukarıdaki işlemler bitince, telefonu yeniden başlatmanız gerek, telefon artık yüksek performansına kavuştu ve optimize edildi!
Yukarıda bahsi geçen işlemlerin sadece belli bir kısmını pythom yazılımı olan nuldel ve g-force programları yapmaktadır.
[sıze=2]ben böyle bir yazı gördüm ama bu işler sizin yayınladığınız cfw için geçerlimi ve su auto installer programı kuruluma basla deyince kendini kapatıyor.[/sıze]
kardeş kurulum dosyalarının exe olmasının bi sakıncası yokki, exe indirmiş isen o ilgili klasörüne kendi açıyor, başka bir düşüncen var ise kendin oradan kopyalayıp alabilirsin. exe olması atılacak yere dosyaları kendisinin kopyalaması için düşünülmüştür. kendisi ilgili klasöre attıktan sonra sizin oradan alamama gibi bir durumunuz yok, istediğiniz yere alabilirsiniz.kurulum dosyalarını exe olmadan upload edecek bir arkadas yok mu kendisine cok minnettar olucam şimdiden yapan olursa ona şimdiden allah razı olsun diyorum
Yine bir şaheser yaratmışsın kotukoylu tebrikler .....

((
kardeş kurulum dosyalarının exe olmasının bi sakıncası yokki, exe indirmiş isen o ilgili klasörüne kendi açıyor, başka bir düşüncen var ise kendin oradan kopyalayıp alabilirsin. exe olması atılacak yere dosyaları kendisinin kopyalaması için düşünülmüştür. kendisi ilgili klasöre attıktan sonra sizin oradan alamama gibi bir durumunuz yok, istediğiniz yere alabilirsiniz.
Ne farkı oluyo ki bizim yüklediğimiz yazılımlardan ? Şu son çıkan yazılımı yüklesek artımız var mı ? v5.2 ye dönemiyomuşuz dogru mu ? Merakımdan soruyorum kardeşTurkcell ya da diğer operatörlerin verdiği cihazları gördünmü