Trident MB-1300 Kullaıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

seearee

Üye
oyun demissiniz ama bu telefona oyun olmuyor yüklenmiyor 1 tane oyun linki werirmisin bana zahmet olmassa.

..rüzgar..

Üye
Arkadaşlar aranızda bu telefonu alanlar var peki bu telefonun fiyatı ne kadar???

gizemmturann

Üye
bu trident mb 1300 sesi bende çok az 3d hoparlor dio ama sesi çok yakından bile duyamıyorum klütfen biri yadrdımcı olsn

fayko1907

Üye
arkadaşlar merahaba bnde de bu telefondan var..herhangi bir şikayetiniz olursa telefonla ilgili yardımcı olabilirim e-mail adresim [email protected] özel mesaj atarsanız hotmailde verebilirm :) elimden geldiğince yardımcı olurum:oke::oke:

:megafon:
buradan da birkaç şey söyleyeyim:
-eviniz yüksek bir yerde ise alın tepe tepe kullanın uydudan bile iyi çeker :)
ama yolda seyahat esnasında falan izlerim diye düşünmeyin sakın..izlemeniz imkansız.
-sesi gayet çok çıkıyor.ancak hoparlör telefonun arkasında ..yüzü yukarı bakacak şekilde koyarsanız pek yüksek ses gelmiyor. Bunu kötü düşünmemek lazım aslında ses düşürücü olarak da kullanılabilir. :D
-Kamerası berbat. kadrajına hiçbirşey almıyor.2 metre ilerideki şeyi ancak çekebiliyorsunuz. Görüntü kalitesi de bir hayli düşük.(bu tam ekran çekmlerde geçerli)
-mesajı çok kullananlar kesinlikle almasın.şimdi mesaj için yeni telefon peşindeyim :)
-mesaj yazarken çıkan dokunmatik kalvyedeki tuşlar çok sıkışık bu kadar büyükekran var halbuki daha büyük yapılsa iphone gibi rahat olacak ama çok küçük.tırnaklarınız uzatın mesaj için gerekli olacak.. ;):)
-konuşurken karşı tarafın sesi kesik geliyor.arada bir gidiyor yani.kısa sürelide olsa konuşmanızı anlaşılmaz yapabiliyor.(ki bu genelde çoğu tridentte var)
Telefonun hafıza kartı yuvası dehşet bir şey :) insan düzgün yaylı bir sitem yapar ama yok . Çıkartıyorsunuz ama sistem yetersiz olduğu için tam çıkmadan kalıyor. Eğer bir telefon kılıfı alacaksanız CIMBIZ gözü de olsun :)
-ayrıca kalibrasyon ayarı var ayarlardan bulabilrsniz mutlaka yapın onu. kalemle kullanacsanız kalemle,elle kullanacksanız -ki bn kalemi hiç kullanamam ellerimi çalıştırıyorum- parmklarınızla yavaştan yavaştan yapın bu ayarı..(ekranda çıkan yerlere tıklıyorsunuz)
-java desteği YOK.heryerde soruluyor ama YOk işte ne yaparsın kader..bn şahsen eskiden telefonumu aşırı oyun-prog bozmuş biri olarak çok hissettm eksikliğini ama sizde yoksa böyle bir alışkanlık ..Alın..:D

hep kötü özllikler biraz da sayılı güzlliklerini anlatayım

-tasarımı çok hoş
-ele yakşıyor.bayağı bi havalı duruşu var..ancak içi.... eyvah eyvah :):@
-arka kapağı kaliteli-parlak metal kasa iyi gözüküyor.ayrıca tavisyem öndeki ekrandaki kağıdı çıkartmayın bayağı bi koruyor.sert cisimlerle ekrana kesnlikle dokunmayın:nono:
-harekete duyarlı.. Tv deyken sallayınca kanal deişyiro.Ayrıca sallayarak oynanan bir zar oyunu da var.
-yine de bu özllikler havalı duruyor.bunun için fiyatı uygun.ama havadan başka bir şey beklemeyin ..havanınzı alırsınız.. :):P::naughty::ehe

Son olarak soranlar olabilir..
Alayım mı Almayayımmı?

caevap : yukarıda kötü özllikler ilie ilgili saydıım şeyleri daha önceden hiç duymadıysanız-kullnmadıysanız veya bana ne ya diyorsanız.. Alın

Diğer kişiler için cevap kesin : :bann:Hayır.!:bann:

:coold:sanırım bu kadar yeter fazlası için yardıma hazırım.. ;)
-

--------------- Ekleme ---------------

belki burayı okuyan olur da bi yardımım dokunur. Telefonu almayın arkadaşlar..kullanımı rahat değil. dokunmatik ekranı yeterli değil.yani düzgün algılayamıyor. genel özellikleriyle ilgili konu açtım isteyen bakabilir.

aylin-_-pesimis

Üye
sesi çok mu azzz aynı telefon bendede var sesi gayet iii geçen elektrik kesildi tv açtım tlfdn koydum mecbur kalınca herkez dikildi başına herkezde gayet iii duydu ama bilemem bi sorun olabilir servise gönder demiyom benimki en az 2 aydır serviste gittimmi gelmio

gececiartiz

Üye
Arkadaşlar trident mb 1300 telefonuna nasıl bilgisiyardan video yükliye biliyoruz

aylin-_-pesimis

Üye
çok sk bozuluyo haziranın 15 geldi servisten ama gene yolladık dün ekran gitti bu sefer geçen 71 gün kaldı yerine telefon istedik gelmedii :vurpişmanım desem yeri :allalla:adam gibi bi nokıa alın derim ama fiyat ucuz bozulsa takmam diyosanız alın zevktir güzel tasarımı hoş bi görüntü var ama dediğim gibi bi süreeeeeeee sonra bozulma dönemide giryo odaya girdim yatamın üstüne attım 1 m yok ve yumuşak bi yerrr fırlatmadım ya hoş :@ ekran gittiii çok hassaa karar sizin ben alırkennn telefonun adı yoktuuu soramadımm evkurdan almıştım pişmanım:(

tt.salih

Üye
sakına alma tavsiye etmem cünkü kullanışlı bir telefon deil

sasaki

Üye
bu telefonda oyun varmı

--------------- Ekleme ---------------

manya telefon almanızı tavsiye ediyom

sasaki

Üye
bu telefonda oyun sitesini verrimsin arkadaşım bulamadım da:oke:

Takipçi Satın Al