Trident MB-1300 Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

gececiartiz

Üye
Arkadaşlar trident mb 1300 cep telefonuna bilgisiyardan nasıl video yükliyebiliyoruz

gececiartiz

Üye
trident mb 1300 e msn yükleniyo mu

Odysseus

Odysseus

Üye
MB 1300 de java olmadığı için MSN programı yükleyemezsiniz.

ua_sekko

Üye
ya bu telefon guzelde takınca USB kablo veya şarz makinesini kapanıo servise yolladım geldinde yine aynısı oldu niye ole oluo

proo2000

proo2000

Üye
bende şarj bakımından tavsiye ederim tv seyretmez sadece mp3 dinlerr ve telefonun diğer öz . kullanırsan 3-4 gün gidiyo bu bakımdan bayağı güzel bi cihaz şarj derdi olan varsa bence ideal bi telefon...

yahyabaran

Üye
Arkadaşlar bu telefon sıyırmalı değilmi ?

fero2634

Üye
Blututun belleğini hafıaz kartı olarak deyiştirin

yahyabaran

Üye
yanı kızaklı telefon

Odysseus

Odysseus

Üye
Hayır. Cihaz dokunmatik

tt.salih

Üye
1122

c4pat

Üye
ekran ayarını fotolardaki gibi yapamak istiyorum bir türlü bulmadım bulan varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdikten teşekkürler

aliry52

aliry52

Üye
arkjadaslar bişey sorucam benım telefon da mms belleği dolu diyorr ne yapabılırım

tt.salih

Üye
1122

burhan5389

Üye
Arkadaşlar trident mb1300 aldım gayet kullanuşlı bir telefon yanlız telefonla konuşurken karşı tarafa çok az ses gidiyor mikrofon ayarları vamı bu cihazın bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

voltelersan

Üye
trident mb1300 telefon aldım.Mikrofondan ses az gidiyor proğramı varmış bilen varmı

aylin-_-pesimis

Üye
bendede ole olyodu3 resim alıyodu disk dolu diyodu meğersem telefona kaydediyomuş bluetoottth-ayarlar-FTP ayarı-paylaşılan klasör-hafıza kartı de artık hafıza kartına kaydetmeye başlar oda kolay kolay dolmuyo zaten

latif_argok

Üye
mesaj yazması nasıl rahat msj yazılıyo mu

sethaa

sethaa

Üye
KArşı taraf da benim sesimi duysaydı aslında güzel telefondu ama bu ses sorunu tüm çin malı telefonlarda oluyormuş herhalde.

gececiartiz

Üye
duvar kağıdını tam boy yapamıyoruzmu

Üst Alt