Trident MB-1300 Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

CoolDes

CoolDes

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB-1300 Hakkında Bilmek İstedikleriniz
Arkadaşlar Trident MB-1300 ile ilgili sorularınız olursa cevaplayabilirim. Ürünü satın aldım ve baya inceledim. Evkurdan aldım. 2 yıl garantili. Ben almadan önce soracak kimseyi bulamamıştım. En azından ben yardımcı olayım merak edenlere ve de almayı düşünenlere.
Telefonla ilgili Link:

• Beğen
Tepkiler: By Y@VUZ, 1243 ve alibas18

musti13

Üye
Güle güle kullan. Hayırlı olsun

Fotoğraf çekimi nasıl?
Tavsiye eder misin almamızı?

Bir kaçta telefonun görüntülerini koyarsan çok seviniriz...

CoolDes

CoolDes

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Eğer fotoğraf çekimi senin için çok önemli ise sana yeterli gelmeyebilir. Efekt ve ışık ayarlamaları var ama resmi pc ye aktardığın zaman çokta iç açıcı olmuyor.

musti13

Üye
Teşekkürler.Diğer çin telefonalrında ki gibi demekki fotograf kalitesi.

Diğer özellikleri nasıl? Alınabilir mi?

Bir kaç tane telefonun sağından solundan arkasından fotoğraflarını çekip yollayaybilir misn?

cenkermurat

Üye
diğer çin mallarından daha iyi diğerlerinde max. 640x480 var bunda 1280x960 çözünülürlük var...tv bluetooth radyo full dokumatik ve sensorlü...iyi bir ürün tavsiye ederm

metrohost

Üye
arkadaşlar telefonum mb1300 ama fabrika ayarına dönmek istiyorum şifre istiyor telefon sıfır

ferit-kaan

Üye
Teşekkürler arkadaş..

muratti_2941

muratti_2941

Üye
bende mb 1300 aldım harıka telefon fakat pc suıte lazım usb baglayınca pc tanımıyor bunun ıçın program lazım yardımcı olurmusunuz

CoolDes

CoolDes

Üye
    Konu Sahibi
forumda trident için pc suite var. onu kullanabilirsin. Fakat usb yi taktıktan sonra telefondan com u seç. Ben bağlandım. Bir problem yok.

Yalnız bu telefonun gizli kodlarını bulamadım. o 3646 lı kodlar çalışmadı. Bunun kodları ayrı sanırım. Bilen varmı ?

armegedone

Üye
Arkadaşlar Evkur'dan Trident MB 1300 telefon aldım. Fakat Bloetooth'dan müzik yükleyemiyorum Disk dolu diyor. İçinde 1 Gb'lık hafıza kartı var ama sorunu çözemiyorum. Yardımcı olurmusunuz

CoolDes

CoolDes

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth ayarlarından kaydetme yerini hafıza kartında bir klasör olarak seç. O default olarak telefonun hafızasına kaydetmeye çalışıyor.

musti13

Üye
@CoolDes
bilgilerin için sağol.

Ürünün sağ sol arka görünüş fotoğraflarından gönderebilir misin acaba?

bywarm

Üye
CoolDes benimde MB 1300 geldi bayağı kullnışlı ama trident in sitesinde ses değiştirme efektleri var yazıyordu fakat telefon üzerinde ben böyle birşeye raslamadım eğer konuşurken aktif oluyorsa konuşurkende böyle 1 eklenti aradım seçeneklerden fakat yok bana bu konu hakkında yardımcı olurmusun bilgin varsa

takumasato

Üye
sallayınca değişen arka plan görüntüsünü değiştiremiyorum. daha doğrusu arka plan resmini değiştiriyorum ama sallayınca değişen diğer resimleri değiştiremiyorum. yine o gıcık resimler çıkıyor iki haftadır uğraşıyorum ama bi türlü beceremedim. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

gonzales54

Üye
1122 dir...

musti13

Üye
Arkadaşlar bu telefonun menulerinin görüntülerini , sağdan soldan görünüşünü gönderebilecek bi arkadaş varmı?

Çok teşekkürler

musti13

Üye
Kimse umursamıyor.
bari ben kendim koyayım fotolarını

Fakat telefonu tavsiye etmem.Java dahi yok...

NighT_marE

Üye
Hoparlör sesi nasıl yüksek mi ?

aluc_selim

Üye
arkadaşlar bende yeni alacağım trident inşallah bi sorunum olmaz şifrelere gelince aldıktan sonra bi şekilde bulmaya çalışırım :hmmm

aylin-_-pesimis

Üye
:vurya bende yeni aldım bluetoothdan bişi atılmıyo disk dolu diyo usbyle pcden atyom mecbur

--------------- Ekleme ---------------

:(ya bluetooth sorununu çözdümde tlfnun kalemiyle msj yazılyomuş ama nls olyo o beceremedim gittti bilenler yardımcı olsa:mahcup:

--------------- Ekleme ---------------

salllayınca değişen arka plan görüntüsü yada müzik için önce:
ayarlar-telefon ayarları-hareket algılaıcı ayarları sonrada-durum-ordanda açık değin oluyo ben yaptım ama şu mesajı kalemle yazmayı yapamadım biride bana yardım etsin bea

Üst Alt