Trident MB-1300 Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

themky

themky

Üye
arkadaş DOKUNMATİK EKRAN telefon arıyorum ayrıca TRİDENT THL ve S193 üzerinde yoğunlaşıyorum fakat hiçbir bilgi yok bu telefonlarla.... Peki bu telefonu da almalı mıyım?

Yoksa bana başka telefon önerebilir misiniz? ( Dokunmatik olması şart değil fakat olursa iyi olur :D

Şimdiden teşekkürler.............
Peki bu TRİDENT telefonlar BenQ-SIEMENS EF71 telefondan daha iyi mi? (Özellikle dokunmatikler...)

maxijep

Üye
-ARKADAŞLAR,MESAJI KALEMLE YAZMA ÖZELLİĞİNİ BULDUM VE AÇIKLIYORUM...:oke:
İLGİLENEN VARSA ŞU YOLU İZLESİN:
MESAJLAR - SMS - MESAJ AYARLARI - SIM 1 MESAJ AYARLARI - PROFİL AYARLARI - PROFİL 1 - SAYFA (ALTTAKİ '"YAZI" BÖÜMÜNÜ DEĞİŞTİRİP "SAYFA" YAPIN.ASIL MEVZU DA BU ZATEN..):coold:

day-walker.1907

day-walker.1907

Üye
ben de trident mb 1300 var.bunun menüsü değişiyomu acaba aradm ama bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.(şimdiden teşekkürler)

merten26

Üye
bluetooth ayarlarından ftp setting den gelen dosyanın kaydedileceği yeri hafıza kartından secersen yükleyebilirsın

sasaki

Üye
pc den veri aktarcam pc suite yi takıom com u seçiom tık yok

merten26

Üye
arkadaşlar mb1300 aldım ama ekrandaki operator adını silemiyorum dahaönce anycool kullanıyordum operatör adını gösterme diye ayar vardı bunda yok. bu ayarın yapıldığı başka bir yer yada kod bilen varmı yada bunu başaram varmı acaba yardıncı olurmusunuzz.

ua_sekko

Üye
hiç kimseye önermiyorum bu telefonu tam anlamıyla berbat bi telefon

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
saol

kimo26

Üye
ByLeR Bnn KodLarını bLduM !

*#864364#

Sölüom Mb1300 de denedim çalısıor Baska Telefonda deneyip te calısmıor Diyen Geri__Zekalı OLabilR :D

--------------- Ekleme ---------------

ReP İstemiorum Bi TşK YeTeR İsteyen RePde VerebiliR :D

teoman33

Üye
arkadaşlar trident fabrika ayarının şifresi 1112 dir.

maykcorden

Üye
s.a cordes kardeş bu telefonu forumda kullanan sensin galibe sesi nasıl iyi çıkıyomu biraz bilgi verebilirmisin...

buraq-126

buraq-126

Üye
arkadaşlar bazı arkadaşlar konuşma yaparken ses az çıkıyo diyorlar o doğrumu:hmmm birde video izlerken resime bakarken falan ekran ya dönüyor mu?:hmmm

elbezer

elbezer

Üye
bende yeni yeni kullanıyorum amcamdan aldımda telefonda mesaj yazarken noktalama işaretlerini bulamıyorum bide fotograf çekerken çok yakın nasıl uzaklaştırcam görüntüyü onları bulamadım yardım edermisiniz :S çok saçma bi telefon gibi gelmeye başladı fabrika ayarlarına döneyim dedim kodunuda bulamadım yanlış şifre deyip duruyo sinirden ağlıcam :S yardım edermisiniz acaba...:angry::angry:

crazy_277

Üye
selam arkadaşlar benim sorunum sım2 ile konuştugumda sım1 kapalı olarak gözüküyor yani aradıgınız kişiye ulaşılmıyor diyor bu sorunu nasıl cözebilirim

--------------- Ekleme ---------------

selam tekrardan bana yardımcı olursanız sevinirim yoksa tlf satacagım bu sorun devam ederse cift hat oldugu ne işe yarıyor o zaman beni mb1300 kullanıyorum sım2 ile başkasıyla görüşme yapıyorum başkası sım1 arıyor kapalı olarak gözüküyor bu sorunu nasıl cözebilirim

crazy_277

Üye
selam tekrardan bana yardımcı olursanız sevinirim yoksa tlf satacagım bu sorun devam ederse cift hat oldugu ne işe yarıyor o zaman beni mb1300 kullanıyorum sım2 ile başkasıyla görüşme yapıyorum başkası sım1 arıyor kapalı olarak gözüküyor bu sorunu nasıl cözebilirim

Üst Alt