Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
bende trident mb330t tel var zaman zaman hafıza kartını görmüyor telefonu kapatıp yeniden açıyorum o zaman hafıza kartını görüyor...birde bu telefona oyun nasıl yükleyebilirim

merhabaar triden t330 a program yükleyip kurabiliyormuyuz belediyenin istanbul rehbiri var bunu kurmak için ne yapmalıyım teşekkürler

trident e71 kullanıyorum messenger özelliği yok program yoluyla olabilirmi aynı tasarım ama başka markalarlada var ancyool diye bir markada gördüm e 71 bir le diğer özellikleri aynı bir fikriniz varmı saygılar

Arkadaşlar bununla ilgili konu açtım. Araştırırsanız göreceksiniz. Cihazlarınızda java yok. Program ve oyun yükleyemezsiniz. "Başkan" senin telefonunun aynı modeli olan Anycool, Verson gibi markalarda MSN yüklü geliyor ancak Trident E71 de java yok. MSN'i ancak bir Wap sitesi üzerinden kullanabilirsiniz.

başkan*

Üye
ademaltıntaş verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim saygılar

osman_1601

Üye
peki bu trident e 71 e java yükleme gibi bi durum yokmu,yüklenemiyomu

Odysseus

Odysseus

Üye
Şu an için işletim sistemleri uygun olmamasından dolayı java yüklenmiyor ama bu sorun da çözülecektir yakında

yemzet

Üye
arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var çözümünü bulamadım.
trident mb-800 kullanıyorum. müzik çalarken tuş ışıkları yanıp sönüyor, bu da bataryadan yiyor. bu ışıkları kapatmanın bir yolu yok mu. müzik çalsın ama ışıklar yanmasın

ekodinamik

Üye
bende trident mb 880t kullanıyorum çok memnunum
özellikle kurtlar vadisi dizisini işim gereği gece telefondan izliyorum gayet net

ayrıca videolarda net değil, internet süper,msne giriyorum,ebuddy farkıyla,televizyonun kayıt yapması radyonun kayıt yapması iyi ama radyonun analog olması biraz üzücü

ama kurtlar vadisi için değer

zaten bu telefonu birazda kurtlar vadisini izleyeyim diye almıştım.:nono:

osman_1601

Üye
cavabınız için teşekkürler

egemay

egemay

Üye
Herkese meraba ben Trident E71 almayı düşünüyoru fakat diğer bir seçenek ise Samsung L700.Bu telefonlar arasından hangisini seçmeliyim, hangisini önerirsiniz?Her ikisininde artı ve eksi yönlerini söylerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

yunusemrevulkan

Üye
Trident MB-330T cep telefonumda ara sıra donma oluyor. Bunun nedeni nedir, öğrenebilir miyim?

kacak1970

Üye
selam bende trident mb1100 modeli var ama usb kablosunu takınca sadece şarj ediyor diyor bana wep kamara özelliğine gecmiyor bana driveri nasıl indirebilirm yardımcı olursanız sevinirim...

benbenberkay

Üye
trident thl de ekran habire ters dönüyor nasıl durdurabilirim illa fabrika ayarlarınamı getirmem lazım her seferinde

arkadaşım bendede trident thl var benimde ekran ters dönüyordu bir zamanlar şimdi düzelttim.
istersen ben sana yardımcı olabilirim e-mail adresim [email protected] ekle senle sorununu düzeltiriz

Odysseus

Odysseus

Üye
arkadaşım bendede trident thl var benimde ekran ters dönüyordu bir zamanlar şimdi düzelttim.
istersen ben sana yardımcı olabilirim e-mail adresim [email protected] ekle senle sorununu düzeltiriz

Arkadaşlar bu tip sorunlarda probleminizi mail adresiniz üzerinden değil sitemiz üzerinden gerçekleştirirseniz daha sonra bu problemi yaşayıp ta konuyu inceleyen arkadaşlara faydalı olur. Ayrıca sorular havada kalmaz.

BaSKeNTLee_06

Üye
trident e 711 aldım 2 gün önce bazen donmalar oluyor takılmalar sebebi nedir acaba?? birde 244 Kb telefon hafıza sı vvar.bu aletin.. bu yüzdenmi donma yapıyordur...

--------------- Ekleme ---------------

bazende takılma yapıor siyah ekrandaaa garantiside dewam ediyor daha yeni alındı bi bilgi verirseniz

girdap43

Üye
selam arkadaşlar kn a 75 d telefonum var ekranın işığı en düşük seviyede yanıyo son kademeye getiriyorum genede farketmiyo yardım edebilecek varmı

--------------- Ekleme ---------------

selam arkadaşlar kn a 75 d telefonum var ekranın işığı en düşük seviyede yanıyo son kademeye getiriyorum genede farketmiyo yardım edebilecek varmı fazla takip edemiyorum msn adresim: [email protected]

BaSKeNTLee_06

Üye
niye takılma yapıorr acaba trident e711 telefon hafızası baya az oldugu içinmidirkii..... bazen donuyor ekran...

gkhn-y

Üye
Arkadaşlar Benim Trident S 193 I Phone m Var Msj Sesini nasıl Değiştirebilirim ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar Benim Trident S 193 I Phone m Var Msj Sesini nasıl Değiştirebilirim ...

Cihazınızın mesaj sesini yalnızca ön tanımlı seslerden seçebilirsiniz. Mp3 ya da farklı formatta sesleri mesaj sesi yapamazsınız

greenmile

greenmile

Üye
bende birşey sorucam bu trident çin malı mı yoksa türk malı mı çarkıfelekte falan hep türk malı diyip duruyor

Üst Alt