Uzun bir süredir Forma giremiyorum. sorunları şimdi teker teker okuyup yardımcı olacağım arkadaşlar.
--------------- Ekleme ---------------
ya beyler bendede trident mb700 cep telefonu var fakat program oyun vs bulamıyorum yardımcı olur iseniz çok mutlu olurum
Şuan için ÇİN cihazlarına oyun,tema eklentisi yapılamamktadır. Yakın tarihtede olmayacağını üzülerek bildirmek istiyorum.
merhaba arkadaslar benım trıdent kna-75d cep telefonum var acaba telefonuma msn yukleyebılırmıyım cevab yazarsanız sevınırım hepınıze tesekkurler...
MSN ve diğer java dtekl prograları henuz desteklememektedr. ÇİN yapımı bir program war fakat MSN serveriegiriş yapmıyor. AOL tarzı server desteği var sadece.
Slm lar.Trident KN-A75D cep tlf num var.internette gördüğüm gprs ve mms ayarlarını uyguladım ama maalesef olmadı.Lütfen bana gprs ve mms ayarlarını iletirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler.
Turkcell için ilgili linkteki herşeyi addım yaparsan lur. WAP için port numrı 9021 MMS ııcn 8080
trident mb-600t resimleri jpg olarak desteklemiyor.hangi formatta resim yükleyeceğiz
dosya boyutunu bilgisayardan düşürürsen destekler. Maxiömum 250-300kb büyüklükte dosyaları açmaktadır.
Peki bu telefonlarda neden 2. sim karttan mesaj iletim raporu gelmiyor?
bu çok sinir bozucu bi durum.
Bunun bi çözümü var mı?
ANA hat 1oldüu iin 2. hattan ileti raporu alınamamaktadır ayrıca kontor bilgisid qlmemektedir.
Selamlar, bütün gün araştırdım ama nedenini bulamadım.. trident mb 700 telefon usb ile pc ye bağlandığında dosyalara ulaşabiliyordum ,birden tüm bilgisayarlar cihazı tanımaz oldu.. usb aygıtı tanınmadı uyarısı alıyorum...sorunu nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkürler..
Bu sorununiki nedeniwr. 1.si USB kablon arızalanmış olabilir. 2. si Telefonun USB girişi bozulmuş olabilir. Bnun için yakın servise başvurarak bir kablo ile test yaptır.
Trident t828.. yeni teknoloji.. on numara telefon.. valla bravo, bu mu yeni teknoloji? ''yeni teknoloji'' diyen bir arkadaşımın '' mp4 izlerken sorun yaşıyorum'' diyen bir arkadaşıma verdiği cevabı aktarıyorum ''sende hiç bişey beğenmiyorsun arkadaşım en nihayetinde cep telefonu bu konuşma yapmak için. Bence sen çok fazla şeylerde bekliyorsun telefondan. Şunu unutma ne kadar çok özellik olursa telefonun ömrü okadar kısa olur.'' technoman34, nokia 3310 ile de konuşma yapılabiliyor ve fiyatı en fazla 30 lira. benim t828 e verdiğim para 490 ytl... neden bana vaadedilen özelliklenden faydalanmayayım ki. önce mb-100 aldım ubs-kulaklık girişi arızalıydı(telefon sıfır yeni teknoloji!!!). T828 ile değiştirdim. wap-mms-gprs ayarlarını yaptırmak için operatörümü aradığımda bana cihazınız LİSANSSIZ cihazınızı aldığınız yerle görüşün. 490 lirayı lisanssız bir ürün için vermişim. mp4 problemi var cihazımın çözümü TOTAL VİDEO CONVERTER. cihazın comport özelliği var ilacı çin malı TRİDENT PC SUİTE. aldığım cihaz çin malı değil sanki üzerinde made in P.R.C. yazıyor. analog kullanarak tv kanalı ayarlıyorsunuz süper beyin T828 kanalı istedği yerde kaydediyor ikinci kanalı kaydetmeye çalıştığınızda önceki kanalın üzerine kaydediyor izlemek istediğimde kanal arayarak izliyorum bu da beni soğutuyor tv izlemek istemiyorum TRİDENTTEN MEMNUN DEĞİLİM...
Bende CEP telefonu kullanıyorum ama bu saydıklarını sorun olarak görmüyorum bence bu eksiklik değil. Film izlemek istiyorsan, Portable DVD player al. ayrıca dosyaları 3.gp ye çevirdiğin an hiç bir sorun yaşanmıyor.
JAVA 1.0 olan sayfaları açmaktadır. wap.yahoo.com/ wap.mynet.com/ wap.iddaa.com gibi sayfaları dene istersen.
Telefonda mp4 oynatıyor diyor ama be bi türlü beceremedim geçersiz video dosyası diyor Total Video Converter ile mp4 yapıyorum ama olmuyor wap ayarlarını yaptım bana gelen bi wap msj vardı onu alamıyrum. Bir sorum var ekran ışığı yaklaşık 1 dakika yanık kalıyor bunu 15-20 saniyeye indirme şasım var mı? ayarlarını bulamadım
3.gp formatına dönüştür. sorun kullan