Arkadaşlar bir sorum oalcak.. Bir türlü çözemedim..
Trident Mb 600T telefonumda Kısayollar menüsü var .
Ama bu menünün ne amaçla ve nasıl kullanıldıgını anlamadım..
Tuslara kısayol mu atanıyor diye düşündüm ama onu da çözemedim..
Yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Kılavuzu okdum . Ayrıntılı anlatılmamış..
telefonda da baya kurcaladım.
Ne amaçla kullanılıyor? Yardım ederseniz sevinirim
Benim sorunum şu: Trident MB-600T cihazını XP'ye tanıtamadım birkaç bilgisayarda denedim ama usb kablosunu taktığımda bilgisayar yeni donanım falan algılamıyor şimdi usb kablosu bozuk dicem ama bilgisayara takınca şarj olmaya başlıyo. Acep nedendir?
Kısayolları SOL-SAĞ-YUKARI-AŞAĞI tuşlarına atayabilirsin. Böylece tek tuşla bütün ayarlara ulaşabiliyorsun bunu yapmak için;
Ayarlara gir,
Telefon Ayarlarına gir,
Atammış Tuşa gir
Burada hangi yön tuşuna eklemek istiyorsan onu seç,
Örnek: SOL u seç düzenle de Kısayollar' ı seç.
Daha sonra menuden çık ve SOL tuşa bas.
Sen kurulum yapamıyorsun ki arkadaşım. Önce telefonu bilgisayara gördürmen lazım ki webcam olsun, pc suite görsün.
Linkteki dosyayı indir içerisinde kurulum anlatımı war turkce olarak hepsını uygula bakalım oluyormu. Hemen cihazda suç buluyor zaten insanlar kendi hatalarını kabul etmezki. Biz burada süs olsun die mi koyuyoruz bunları anlamıyorum ki. Biz kendimiz deneyerek, bularak koyuyoruz bunları siteye. Biz nasıl yapıyoruz öyleyse? Doğa üstü qüçlerimiz mi war sence? Hayır tabiki. Hatayı kendinde ara bence.
Güzel kardeşim kurulumu yapamıyorum zaten asıl sorun burda verdiğin dosyayı indirdim TRIDENT PC SUITE klasörü içindeki setup.exe yi çalıştırıyorum %99'a geldiği anda aşağıdaki gibi hata veriyo
" An error occured during the move data process :-113
Component: Program Files
File Group:Program executable files
File: c:\..............\driver\2k_xp_com\usb2ser_2k.inf "
niye böyle bi hata veriyor acaba?
--------------- Ekleme ---------------
Bence verdiğin linkdeki dosyayı incele arkadaşım birkaç ayrı bilgisayarda denedim aynı yerde aynı hatayı veriyo belki yani upload ettiğin dosyayı indirip denersen memnun olurum belki dosya hatalıdır.
--------------- Ekleme ---------------
Kardeşim hatalı dosya upload etmişsin sorunu çözdüm driver klasörü içinde "2K_XP_COM" klasörü arıyor kurarken sende xp driver'ini "xp comport drivers" klasörünün içine koymuşsun yani xp comport drivers klasörünün ismini "2K_XP_COM" değiştirdinmi sorun çözülüyor.
Birdaha sert çıkıp cevap verirken birdaha düşünün "biz deneyerek koyuyoruz bunları hatayı kendinde ara" diyodun...
benim soru arada kaynadı
Kısayolları SOL-SAĞ-YUKARI-AŞAĞI tuşlarına atayabilirsin. Böylece tek tuşla bütün ayarlara ulaşabiliyorsun bunu yapmak için;
Ayarlara gir,
Telefon Ayarlarına gir,
Atammış Tuşa gir
Burada hangi yön tuşuna eklemek istiyorsan onu seç,
Örnek: SOL u seç düzenle de Kısayollar' ı seç.
Daha sonra menuden çık ve SOL tuşa bas.
4 yön tuşunu kulanabiliyorum.İsteğime göre ayarladım daha once..
Benim sorum biraz farklı.
Ekrana dokunup menüye girdiğimde sağ alt köşedeki Kısayollar menüsü var.
Bu menuyu anlamadım ben? Ne amaçla kullanılıyor?
Şimdiden teşekkürler
Bi sorum olacak. Telefonu USB den bağladıgımızda telefon direk şarja geçiyor.
Kabloyu tak çıkar yaptıgımızdan dolayı kısa sarjlar oluyor..
Bunun pil omrune olumsuz etkileri olmaz mı?
Telefonun kabloyu takar takmaz şarj olmasını nasıl engelleyebiliriz