başkan*
Üye
arkadaşlar ben şimdi yeni üye oldum trident e 71 cep aldım fakat ses yükseltme şansımız varmı diger sorum usb aracılıgıyla dosya alıp verme şansımız webcam olarak kullanma gibi özellikleri kullanamadım pc yae tanıtamadım yardmcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler bazen okumaktansa anltımlar daha iyi cözüm oluyor.
arkadaşlar ben şimdi yeni üye oldum trident e 71 cep aldım fakat ses yükseltme şansımız varmı diger sorum usb aracılıgıyla dosya alıp verme şansımız webcam olarak kullanma gibi özellikleri kullanamadım pc yae tanıtamadım yardmcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler bazen okumaktansa anltımlar daha iyi cözüm oluyor.
Yeni bir telefonn aldım trident mb1300 dokunmatik ekran kullanımını çözdüm diyebilirim tek bi yerde takıldım o konuda yardımınızı bekliyorum
Telefonun ana ekranında tuş kilidi oldumu açabiliyorum ama mesela menü'de bi yerde tuş kiliti geldimi açılmıyor galiba yöntemleri farklı bu konuda bilgisi olanların yardımları lütfen
ya ben seçtim ve telefonum kapandı nasıl yüklenicek bu yazılımarkadaşım sanırım telefonun mb 888 t onun kodu *#864364# bende de aynı telefon var. ben kullandım o kodu işe yarıyor. Ama bu kodu yazınca menüde karşına high speed sim diye bi yazı çıkarsa sakın seçme tel kapanır yeni yazılım attırmak zorunda kalırsın.
tabi ki bu telefonda telefonu yan çevirdiğinde menü ve idle screende yan dönüyor bakma yönüne doğru ancak normale dönmüyor sonra
Arkadaşlar tirdent mb330 kullanıyorum ve mesaj sesi olarak mp3 yapmak istiyorum trident pc suite ile de denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar mb-770 marka telefonumun ekranı kırıldı. telefon çalışıyor. benim sizden ricam, bu telefonun aynısından varsa telefon rehber hafızasını sim'e nasıl kopyalayacağımı numaralarıyla tarif ederse sevinirim. örnek: rehbere girdikten sonra 5. sırada, sonra kabul et falan gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?