TP-LINK'in 3G router'ları 4G destekliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
TP-LINK'in 3G router'ları 4G destekliyor!
Bu 3G destekli ürünlerden birine sahipseniz, 2015'te ülkemize gelmesi beklenen 4G'ye de hazırsınız!

TP-LINK, kablosuz 3G router'larının (yönlendirici) 4G'yi de desteklediğini duyurdu. Şu anda mevcut olan 3G standardını destekleyen TP-LINK router'lar, ileride 4G teknolojisi devreye girdiğinde de kullanılabilecek ve 4G'nin yüksek hızlarını destekleyecek.

TP-LINK Ülke Müdürü Ali Dinçer, TP-LINK'in sürekli gelişen, yenilenen teknolojileri takip edip tüketicilere sunarken, mevcut yatırımların da korunmasına dikkat ettiğini belirterek, "Bu nedenle örneğin router ailemizde 3G desteğinin yanı sıra 4G desteği de bulunuyor. Böylece birkaç yıl içinde ülkemizde geçilecek olan 4G'ye hazır ürünleri tüketicilere sunuyoruz" diyor.

Türkiye'de operatörlerin testlere başladığı 4G teknolojisine 2015 yılında geçilmesi planlanıyor. 4. kuşak kablosuz telefon teknolojisi olan 4G, çok daha hızlı kablosuz bağlantı sağlıyor. Böylece mobil cihazlar ile oyundan HD filme kadar her türlü uygulama çok hızlı, kesintisiz yapılabiliyor.

aleranol

aleranol

Üye
Zaten 3gnin tan gücünde herşey yapılabiliyor.

aleranol

aleranol

Üye
Neyin 1mb hızı? Zaten 3g+ saniyede 2.5mb a kadar hız sunuyor size. 4gnin farkı saniyede max 5mb olmasi mı?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Ya en son turkcell olmasi lazım 4g testin de 800 kusur kb indirme hizi diye ordan aklımda kaldi da o 5 mb hız türkiye de olacagini zannetmiyorum anca İstanbul ankara da falan ama yeni teknoloji her zaman iyidir

aleranol

aleranol

Üye
Vallahi arkadaşım 3g+ (21.7mbps)a hemen hemen denk olan fiber netiyle (turkcell fiber 20mbps) saniyede 3mb görebiliyor. Ama türkiyede telefonlarda en fazla ankarada 3g ile turkcell ile taş catlasin 14mbps gorebildim arkadaşlarımda. Hesapta çift taşıyıcıli internet 41mbps falan deniliyor. Biz daha bunu oturtamadik ki 4g nasıl oturacak?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Aynen öyle sadece adi 3g veya 2015 de 4g olacak alt yapi yok birşey yok sonra hava atarlar bizim internetimiz işde abd den hizli falan

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yahu sacmalamayin. Interneti bize adamlar sagliyor zaten hizli olsa ne olacak? Ben turkcelliyim. 100 mb internet paketini bana 10 tlye satiyor. Ne yani ben 10 tlyi 100 saniyede(1mb/sn) bitirecegim diye mutlu mu olacagim? Bu fiyatlarla istedigi kadar hizli olsun Turkiyede yemez o. Sadece mobil net acisindan soylemiyorum telekom netinin de adil kullanimi var.

aleranol

aleranol

Üye
Telekom netinin adil kotası neden 50gb ki? Hemen hepsi böyle. 2 tane sağlam oyuna eşdeğer. Ee 2 tanesini ne yapayım ben belki beğenmedim. Gerçekten hakettiklerinden çok fazla para talep ediyorlar ve bu sayede ayakta kalıp lüks içinde yaşıyorlar. Ev telefonu hiç kullanmasan 10-30 lira arasında internet 20-1000 tl arası (genelde 20-100luk olanlar var) gereksiz onca şeyden vergi cart curt derken bir bakıyorsun her ay 80 lira kadar telekom Saçmalığına gidiyor mobil hariç. Ohooo bu insanlar ne yapıcak arkadaş?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bizde (Türkmenistan) 4g var ama benim 4g destekleyen telefonum yok :)

Internet hızı
2G internet - 0,1-0,5 Мbit/s
3G internet - 1-5 Мbit/s
4G internet - 10-50 Мbit/s

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bizde (Türkmenistan) 4g var ama benim 4g destekleyen telefonum yok :)

Internet hızı şimdilik(çalışmalar devam ediyor)
2G internet - 0,1-0,5 Мbit/s
3G internet - 1-5 Мbit/s
4G internet - 10-50 Мbit/s

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
4g olsa pek yaramaz işimize bızım evde 3g çekmıyor ankarada oturuyorum

Üst Alt