Teşekkür Sistemi Hakkında Açıklama ( İlk Denemeler )

Sponsorlu Bağlantılar

adem3177

Üye
şükranlarımı iletirim gitmesi gereken yerlere

greenmile

greenmile

Üye
uyguluma çok yerinde oLmuş teşekkürler...

lord74

lord74

Üye
Heey bu çok iyi :D

cingitas51

Üye
tesekürler

saitsal

Üye
kabul ettiğiniz için teşekkür ederim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kabul edilen nedir? :dry:

husmenaga

Üye
Siz harka bi sitesiniz bana cok faydanız oluyor eger yapabilcegim bireşy olursa yaparım herşey icin teşekkür ederim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
teşekkür butonu daha iyi olurdu

NobLe

NobLe

Üye
Güzel bir sistem olmuş gerçekten

ism@il 54

ism@il 54

Üye
süppeeerr:D

dochtor

Üye
bu nasıl iş böyle ya .. coğu aramaların hepsı boş aynı yere gelıyorum. içerik yok yada alakasız .

zaman öldürtmekten başka bir işe yaramıyor . siteyi beğenmedim . birde üye oldum . harcadığım zamana yazık

mb-330 trident model telefonun mms ayarlarını bir türlü bulamadım . nerdeyse tüm sitenın o konu ıle alakalı her yerını aradım bulamadım. güya paylaşım sitesi

Salihyet

Salihyet

Üye
bu nasıl iş böyle ya .. coğu aramaların hepsı boş aynı yere gelıyorum. içerik yok yada alakasız .

zaman öldürtmekten başka bir işe yaramıyor . siteyi beğenmedim . birde üye oldum . harcadığım zamana yazık

mb-330 trident model telefonun mms ayarlarını bir türlü bulamadım . nerdeyse tüm sitenın o konu ıle alakalı her yerını aradım bulamadım. güya paylaşım sitesi

Pm ile bilgilendirmeye çalıştım, umarım işine yarar..
Arama yaparken konu içeriğine en uygun cümleyi kullanırsanız uygun yere gideceksinizdir ;)

sebo1757

Üye
emeği keçen herkesin ellerine sağlık.teşekkürler

zadican

Üye
Bence çok iyi düşünülmüş bu iş

vatzen

Üye
tesekkurler

L.J.

L.J.

Üye
Bu kadar büyük bir sitede böyle güzel bir uygulamaya 1 ay önce geçilmiş olması gercekten düşündürücü

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Güncelleme:

Eğer bir konuda, 10 ' dan fazla sayıda üyenin teşekkürü varsa, teşekkür edenlerin listesi gizlenmekte ve ilgili alandaki "göster" linkine basılarak gösterilmektedir. Bu sayede, çok teşekkür alan konularda teşekkür edenlerin listesi, görüntü kirliliğine yol açmayacak

Örneğin; bu konudaki benim ilk mesajımdaki gibi.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Güzel olmuş

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Güncelleme:

Eğer bir konuda, 10 ' dan fazla sayıda üyenin teşekkürü varsa, teşekkür edenlerin listesi gizlenmekte ve ilgili alandaki "göster" linkine basılarak gösterilmektedir. Bu sayede, çok teşekkür alan konularda teşekkür edenlerin listesi, görüntü kirliliğine yol açmayacak

Örneğin; bu konudaki benim ilk mesajımdaki gibi.
Süper! :oke:
:)

Üst Alt