Öncelik ile iyi günler,
Yardım bölümlerinde ilk mesaja edilen teşekkürleri kaldırıp, diğer mesajlara teşekkür edilmesi daha doğru değil mi?
güzel fikir ama görünüşte. Bunu birde şu şekilde düşünmek gerekir. Ileride hediyeler verileceğini düşünürsek ve konulara yazılabilecek onlarca mesajlara yapılabilecek teşekkür ile suistimal sorunu ortaya çıkar. Fikrini güzel bulmakla beraber böyle birşey olmasından yana değilim.
Konuda 30 cevap varsa 30 teşekkür edilebilir bu dezavantajıÖncelik ile iyi günler,
Yardım bölümlerinde ilk mesaja edilen teşekkürleri kaldırıp, diğer mesajlara teşekkür edilmesi daha doğru değil mi?

İşte bende onu sordum 30 cevap var ancak, bir teşekkür hakkı olabilir miKonuda 30 cevap varsa 30 teşekkür edilebilir bu dezavantajı![]()

Buton hazırlanmıştır gecikme için özürdilerimKatılıyorum. Butonun "Teşekkür" yerine "Thanks" olması, ben dahil bir çok arkadaşın yazdığı mesajlardaki Türkçe kullanımı özenine yapılmış bir haksızlıktır.
LAZIMDI BÖYLE BİRŞEY ZATEN HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM (14 YILLIK HAYATIMDA..) EN ORGANİZE SİTE

Bu forumda Türkçe kullanalım propagandasını en çok yapanlardan biriyim ancak;Katılıyorum. Butonun "Teşekkür" yerine "Thanks" olması, ben dahil bir çok arkadaşın yazdığı mesajlardaki Türkçe kullanımı özenine yapılmış bir haksızlıktır.
1) Ozan gayet net açıklamış, ben de katkıda bulunayım.Ben Sevmedim Çünkü;
Sitede x isimli Birisinin 20 Tane Arkadaşı Vardır ve Onunda Arkadaşları O Konuları Takip Eder ve Arkadaşı Olduğu için mesajlarına teşekkürleri verir, bu bence iyi değil.mesela ben onurbaba nın konularına bakıyorum ve baktığımda da mesajlarına teşekkürlerimi atıcam e bu böyle olunca ben mesaj yazmadan da kaçınıcam ve arkadaşımı da diğer paylaşım yapanlardanda bi adım önde tutucağım ki hep açtığı konulara teşekkür atınca bu diğer konu açanların dezavantajı olucak, ayrıca bi çok konuda belli edilmişti ki özellikle yönetimde olanlar bu özelliğe karşıydı. diğer bi kötü tarafı çok fazla paylaşımcı arkadaşlar var mesela onurbaba, Mustafa Furkan, crespo9 gibi arkadaşlar konu açarken bi açmaya 10 - 15 konu açıyor ve konuları hep arkaya gidiyor böylece o arkada kalan konular teşekkür edilmiyor veya günışığına kapanmış gibi oluyor.
Sonuç: Böyle bi özellik getiriliceğine buna benzer her konu açana otomatik puan gelse hem bu şekilde herkes arkadaşlarına teşekkür etmez, ayrıca herkesin konu açma iştahı gelir, sayfa teşekkür edenler şeklinde uzayıp gidmez, arkada kalan konulara teşekkür edilme şansı azalacağına; arkada kalan konuları açan bile puan almış olur. ayrıca her konu açıldığında ilerki zamanda teşekkürleri esirgemeyin gibi vasat sözcüklerde kullanılmaz, isteyen konusunu açar ve puanı da kapar
İşte aslında teşekkür sisteminin güzelliği de burada yatıyor!Gerçekten çok hoş.
Fakat benim kaygılandığım konu teşekkür et sistemi devredeyken bu sistem konulara yapılan yorum sayısını etkilemez mi?
Yani konulara yapılan yorum sayısı azalmaz mı?
yazıyorum. Bu teşekkürler 1 değil 10 değil yüzlerce oluyor ve gereksiz bir yığına dönüşüyor.Teşekkürler!..
Buton Tükçe olabilir mi lütfen?
Butonun Türkçe olması konusunda kaygılarım varButon değiştirildi arkadaşlar , grafikerimiz henüz yaptın:
Eğer güncel hali görünmüyorsa, tarayıcınızın cache ini yenilemek için CTRL + F5 tuslarına basın![]()