Teşekkür Sistemi Hakkında Açıklama ( İlk Denemeler )

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Teşekkürler gayet güzel gidiyor :)

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
Güzel olmuş ilk teşekkürümü simdi ettim

pro_

pro_

Üye
çok güzel olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık bir de ben teşekkür edeyim :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sistem 10 numara fakat ;

Kullanmasını mı bilmiyoruz acaba , şimdi dikkatimi çeken bir konuyu buraya veriyorum.. Arkadaş konuyu açmış bir kaç teşekkür var fakat yazıyla , yani aldığı teşekkür halen 0 http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/castlevania-2-demon-209847.html#post1337033

verdiğin konuyu inceledim, bir sorun yok. Edilen teşekkürler ise mesaj ile yapılmış bu yüzden profilinde gözükmüyor. Teşekkür et butonu na tıklayarak teşekkür edilirse profilinde gözükecektir.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Recep Dostum , sorun teşekkür edilmiş fakat hesabına işlenmemiş değil .. Ben şunu söylemek istiyorum :

Paylaşım yapan bir arkadaşımıza konuyla ilgili sadece teşekkür ediceksek bunu yazmadan , tıklayarak yapsak..

Bunun dışında bir eklenti ya da yorum yapıcaksak da bunu yazsak ..

Yani sistemin de asıl amacı bu değilmidir

dilaverdinç

Üye
güzel bir hizmet, ekleyene şükranlar...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Recep Dostum , sorun teşekkür edilmiş fakat hesabına işlenmemiş değil .. Ben şunu söylemek istiyorum :

Paylaşım yapan bir arkadaşımıza konuyla ilgili sadece teşekkür ediceksek bunu yazmadan , tıklayarak yapsak..

Evet forumda artık "saol, eyw, eyvallah, teşekkür, teşekkürler" tarzında mesaj görmekten ziyade daha dolu mesajlar görmek istiyoruz ancak bu demek değildir ki buton var diye kimse teşekkür yazmasın...

Hem teşekkür butonuna tıklayıp hem yine teşekkürler de yazabilirsiniz yada teşekkür butona tıklamazsınız "teşekkürler arkadaşım" yazarsınız bunda bir problem yok kimsenin bu sistemi bir sekilde zorunlu kullanma talimatı yok isteyen istediğini yine yapsın :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

sistemin yeni olması ve deneme sürecinde olması nedeniyle üyelerimiz daha tam alışamadılar. Zamanla alışılacaktır. Bu süreçte bu gibi durumların olması gayet normaldir ;)

İmparatore

İmparatore

Üye
saolasin emegine saglik...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Sonunda Türkçe oldu ve baya sevindim. Bence yurtdışından giren insanlar için duyulan kaygı yanlış çünkü zaten yazılan mesajları anlıyorlarsa "Teşekkür Et" ibaresini de anlayabilirler. Pek çok forumun aksine, Maxicep yönetimi Türkçe kullanımına büyük bir özen gösteriyor ve bu da benim bu forumu takdir etmemin en büyük nedenlerinden biri. Bu yüzden butonun İngilizce olması Maxicep yönetimine yakışmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca dil dışında görünüm açısından da eskisinden daha güzel olmuş.. Bu yeniliği düşünen, getiren ve dizayn eden herkese teşekkürler :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çok iyi ben bu fikri söylemiştim yöneticilere iyiki en sonunda düşünüp karara vardılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sonunda Türkçe oldu ve baya sevindim. Bence yurtdışından giren insanlar için duyulan kaygı yanlış çünkü zaten yazılan mesajları anlıyorlarsa "Teşekkür Et" ibaresini de anlayabilirler. Pek çok forumun aksine, Maxicep yönetimi Türkçe kullanımına büyük bir özen gösteriyor ve bu da benim bu forumu takdir etmemin en büyük nedenlerinden biri. Bu yüzden butonun İngilizce olması Maxicep yönetimine yakışmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca dil dışında görünüm açısından da eskisinden daha güzel olmuş.. Bu yeniliği düşünen, getiren ve dizayn eden herkese teşekkürler :)
Dediğim gibi denemeydi o yüzden geçici olarak teşekkür butonu koyulmustu simdi sistem oturdu ve daha gelistirmeler de olacak :oke:

Türkçe ve görünüm konusuna bizler kadar dikkat eden siteler çok nadirdir ..

Salihyet

Salihyet

Üye
Güzel bir uygulama, 8 sayfa da yorum gelmişse ne mutlu :)

pnr2009

Üye
süpersiniz.

mesutates72

mesutates72

Üye
teşekkür

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Çok güzel bir uygulama olmuş..

kuvvetmira_61