Teşekkür Sistemi Hakkında Açıklama ( İlk Denemeler )

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Teşekkür Sistemi Hakkında Açıklama ( İlk Denemeler )
Maxicep.com olarak, yazılan birçok "Teşekkür, Teşekkürler, saol" tarzı yorumları engelleyip hatta bunu ifade etmeyi daha kolay hala getirmek amacıyla, otomatik bir Teşekkür sistemi olusturmayı düşündük ve şu andan itibaren devrede.

Bu sayede, aşağıda şimdilik belirtilen kurallar dahilinde, teşekkür ederek veya mesajlarına teşekkür alarak, bu sistemi kullanabilirsiniz.

Teşekkür sisteminde teşekkür ettiğinizde, kullanılan Ajax teknolojisi sayesinde sayfa yenilenmesine gerek yoktur, teşekkür et butonuna bastığınız an, teşekkür direkt mesajın altına işlenmektedir.

Kısa Anlatım

1. (Teşekkür Edin)

2. (Teşekkürü Mesajın Hemen Altında Görün)

3. (Teşekkür İstatistiklerinizi Profilinizde Görün)

4. (Teşekkür İstatistiklerinizi Profil Sayfanızda Görün)

4. (Dilerseniz, teşekkür edilen tüm konuları aratabilirsiniz)

Kurallar:

• Her konunun sadece ilk mesajına teşekkür edebilirsiniz.
  • Gereksiz Mesajlar, Deneme Mesajları, Oyun Cafe Bölümü, Hoşgeldim Hoşgeldin ve Maxi Kutlamalar, 2.El bölümünde teşekkür edilemeyecektir
  • Banlanmış üyelerin mesajlarına teşekkür edilemeyecektir
  • 1000 Günden (yaklasık ~3 Yıldan) eski mesajlara teşekkür edilemeyecektir.
  • Alınan ve edilen teşekkür, kullanıcıların profillerinde görünmektedir
  • Hiç mesaj atmamış üyeler de teşekkür edebilecektir
Şimdilik deneme süreci diyebileceğim bu aşamada, kurallar belirlendi ve teşekkürler izlenecektir. Teşekkürlerin mesaj sayısını arttırması gibi olgular da düşünülmektedir .

Bu sistemin en önemli yanı, sizler için ileride Teşekkür sayınıza oranlı hediyeler dağıtılacağı düşüncemizdir. Yani, sistem oturduğunda bir sonraki aşama olarak aldığınız teşekkür sayısına bağlı olarak sizlere belli ölçütlerde hediyeler vereceğiz.

En çok teşekkür eden, en çok teşekkür alan üyeleri de daha sonraki aşamada sitede belli edeceğiz.

Sevgiler,
Ozan

• Beğen
Tepkiler: murtikaan01, cagil99, H/\S/\N ve 141 diğerleri

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eline sağlık dostum...Şahsım adına çok güzel bir ilerleme ve çalışma olmuş...Maxicep'e faydası olması dileğiyle...İyi çalışmalar...Saygılar...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
güzel olmus emeği geçenlere tşk

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
İşte bu süper oldu.

kemal21

kemal21

Üye
o zaman şimdi teşekkür ediyorum

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Benim Pek Hoşuma Gitmedi, Site Malum Çok Büyük :) Şimdi O Teşekkür Edildikce O Kısım Uzayıp Gidicek :( En Azından İlk 20 gibi Teşekkür Edenler Gösterilse Sonrasında ise " ... " Şeklinde Olsa Daha İyi Olur

efekentli67

efekentli67

Üye
cok guzel olmus bidaha bidaha

cool_eagle

Üye
Güzel olmuş ama buton daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
oh oh iyi iyi bi ded bn teşekkür edeyim :D

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye

Katılıyorum. Butonun "Teşekkür" yerine "Thanks" olması, ben dahil bir çok arkadaşın yazdığı mesajlardaki Türkçe kullanımı özenine yapılmış bir haksızlıktır.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Benim Pek Hoşuma Gitmedi, Site Malum Çok Büyük :) Şimdi O Teşekkür Edildikce O Kısım Uzayıp Gidicek :( En Azından İlk 20 gibi Teşekkür Edenler Gösterilse Sonrasında ise " ... " Şeklinde Olsa Daha İyi Olur
Çözüm üreteceğiz bu konuya. Görünüme en çok önem veren sitelerden biriyiz.
Buton henüz yapılmadı simdilik geçici buton var o yüzden deneme süreci diye belirtiyorum zaten, yeni buton çok şık ve belirgin olacak grafikerimiz Nazy yaptığı zaman:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Aslında bir yandan güzel bir yandan kötü... Güzel yanı teşekkür ederim v.s. gibi cevaplar yazılacağına teşekkür etme butonunun kullanılması... Kötü yanı ise sitemiz zaten yeteri kadar büyük ve gelişmiş şimdi herkes teşekkür butonunu kullanırsa teşekkür etme ekranı aşşağıya doğru uzayıp gidecek... Herneyse... :) Çalışmalarınız için teşekkür ederim... Bununda bir çaresini bulursunuz... :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Genel anlamda böyle birşey konu acan arkadaşları ve acmayan arkadaşları daha da cesaretlendirir malum cok teşekkür alana hediye var dedin Ozan abi...:ehe:)
Ya ayrıca birde bu s60 oyunlarında gizli içeriği görmek için teşekkür ediniz diye bişi olacak mı malum coğu oyun 1000 kere bile indiriliyor yani ilerisi için her hangi bir oyun için 1000 teşekkür bir facia olabilir...:allalla:

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Bide Şöyle İlk 10 Olsa :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Evet ya süper olur ama hafta hafta mesela bu hafta en cok teşekkür alan üyeye 25 kontor bu ay en çok teşekkür alan üyeye Mini Cooper:

Bir yıl boyunca en cok teşekkür alanıda Maxide Admin yapsınlar...:)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Teşekkür etme limiti gün sayısı 1000' e çıkartıldı zira görüyorum bazı 2008 yılı konuları çok güzel olmasına ragmen tesekkur edilemiyor. Yaklasık 2006 sonundan sonra açılmıs bütün konulara teşekkür edebilirsiniz artık

Ayrıca en çok teşekkür eden, en çok teşekkür alan üye ayı bir sayfada sitede yayınlanacak bir sonraki aşamada.

Bol teşekkürlü günler :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Uygulama İçin Acemiyim Şimdilik İyi mi Kötü mü Olduğunu Söyleyemeyeceğim..
Ama Meselâ Benim Açtığım Paylaşımda/Konuda Teşekkür Olunca Konu Başlığı Koyulaşacak mı ?
Ya da Bir Şekilde Haberdar Olacak Mıyım ?

Emeğiniz İçin Teşekkürler.. :oke:

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Ben Sevmedim Çünkü;

Sitede x isimli Birisinin 20 Tane Arkadaşı Vardır ve Onunda Arkadaşları O Konuları Takip Eder ve Arkadaşı Olduğu için mesajlarına teşekkürleri verir, bu bence iyi değil.mesela ben onurbaba nın konularına bakıyorum ve baktığımda da mesajlarına teşekkürlerimi atıcam e bu böyle olunca ben mesaj yazmadan da kaçınıcam ve arkadaşımı da diğer paylaşım yapanlardanda bi adım önde tutucağım ki hep açtığı konulara teşekkür atınca bu diğer konu açanların dezavantajı olucak, ayrıca bi çok konuda belli edilmişti ki özellikle yönetimde olanlar bu özelliğe karşıydı. diğer bi kötü tarafı çok fazla paylaşımcı arkadaşlar var mesela onurbaba, Mustafa Furkan, crespo9 gibi arkadaşlar konu açarken bi açmaya 10 - 15 konu açıyor ve konuları hep arkaya gidiyor böylece o arkada kalan konular teşekkür edilmiyor veya günışığına kapanmış gibi oluyor.

Sonuç: Böyle bi özellik getiriliceğine buna benzer her konu açana otomatik puan gelse hem bu şekilde herkes arkadaşlarına teşekkür etmez, ayrıca herkesin konu açma iştahı gelir, sayfa teşekkür edenler şeklinde uzayıp gidmez, arkada kalan konulara teşekkür edilme şansı azalacağına; arkada kalan konuları açan bile puan almış olur. ayrıca her konu açıldığında ilerki zamanda teşekkürleri esirgemeyin gibi vasat sözcüklerde kullanılmaz, isteyen konusunu açar ve puanı da kapar

burak9400

burak9400

Üye
harbiden çok güzel bi uygulama olmuş ellerinize saglık en azından bundan snra konularda boş mesajlar olmicak ve konu hakkında daha ayrıntıya inilicektir:Dçok sagolun

ZaZuM

ZaZuM

Üye
güzel bi uygulama paylaşın,m yapan arkadaşlara şevk getirir diye umuyorum

Üst Alt