Ozan
Admin
Size teşekkür edilen konuları, kendi profilinize girdikten sonra, İstatistik sekmesinde görebilirsiniz. Orada toplam tesekkur sayınız oldugu gibi, teşekkür ettiğiniz ve teşekkür aldığınız mesajları aratma gibi opsiyonlar da bulunmaktadır .. ( Bkz: İlk mesajımdaki Resim 4)Uygulama İçin Acemiyim Şimdilik İyi mi Kötü mü Olduğunu Söyleyemeyeceğim..
Ama Meselâ Benim Açtığım Paylaşımda/Konuda Teşekkür Olunca Konu Başlığı Koyulaşacak mı ?
Ya da Bir Şekilde Haberdar Olacak Mıyım ?
Emeğiniz İçin Teşekkürler..![]()
Bize böyle eleştiriler de lazım, bunların hepsini tartacağız şu an sistemi deneme olarak düşünebilirsiniz bir süre izleyip durumu tespit edeceğiz.Ben Sevmedim Çünkü;
Sitede x isimli Birisinin 20 Tane Arkadaşı Vardır ve Onunda Arkadaşları O Konuları Takip Eder ve Arkadaşı Olduğu için mesajlarına teşekkürleri verir, bu bence iyi değil.mesela ben onurbaba nın konularına bakıyorum ve baktığımda da mesajlarına teşekkürlerimi atıcam e bu böyle olunca ben mesaj yazmadan da kaçınıcam ve arkadaşımı da diğer paylaşım yapanlardanda bi adım önde tutucağım ki hep açtığı konulara teşekkür atınca bu diğer konu açanların dezavantajı olucak, ayrıca bi çok konuda belli edilmişti ki özellikle yönetimde olanlar bu özelliğe karşıydı. diğer bi kötü tarafı çok fazla paylaşımcı arkadaşlar var mesela onurbaba, Mustafa Furkan, crespo9 gibi arkadaşlar konu açarken bi açmaya 10 - 15 konu açıyor ve konuları hep arkaya gidiyor böylece o arkada kalan konular teşekkür edilmiyor veya günışığına kapanmış gibi oluyor.
Sonuç: Böyle bi özellik getiriliceğine buna benzer her konu açana otomatik puan gelse hem bu şekilde herkes arkadaşlarına teşekkür etmez, ayrıca herkesin konu açma iştahı gelir, sayfa teşekkür edenler şeklinde uzayıp gidmez, arkada kalan konulara teşekkür edilme şansı azalacağına; arkada kalan konuları açan bile puan almış olur. ayrıca her konu açıldığında ilerki zamanda teşekkürleri esirgemeyin gibi vasat sözcüklerde kullanılmaz, isteyen konusunu açar ve puanı da kapar
Ancak sadece şu konuda katılmıyorum, belli kisilerin arkadas gruplarından söz etmişsiniz. Bu kötü birşey degil,keske her üyenin onu çok seven 50 100 arkadaşı olsa da teşekkür etse. Biraz da üyenin arkadaslarının olması, onun yaptıklarına ve forum içi davranıslarına baglıdır yani bir üyeye sürekli teşekkür eden bir arkadası olması bile, o üyenin bu sitede iyi birşeyler yaptıgına işaret aslında

En Azından İlk 20 gibi Teşekkür Edenler Gösterilse Sonrasında ise " ... " Şeklinde Olsa Daha İyi Olur
n: