Televizyon KumanDası

Sponsorlu Bağlantılar

MySexyCommander

MySexyCommander

Üye
    Konu Sahibi
Televizyon KumanDası
Evet Televizyon Kumandası Telefonu Olsun İsteyenler parmak Kaldırsın...
Kısa Kesiyim İste Link :D
Not1:Program .jar dır Java olması Gerekir...
Not2:Program RuscaDır...
Not3:Henuz Tarafımdan denenmemistir... Lutfen su solemi bu bolemi gibi sorular sormayın...

:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

• Beğen
Tepkiler: bRy@nT, bamboo, rap95kolik ve 1 kişi daha

wanted0035

Üye
ruscAsı olan varmı?

emo67

emo67

Üye
kardeşim denemediğin programı niye veriyosun o zmn :pro: açıklama yok bişey yok :nono:

rap95kolik

rap95kolik

Üye
ben indirdim güzl prog. tavsiye edilir teşkkürler:D ing ama idare ediyoruz

magicspears

magicspears

Üye
teşekkürler

mugorremler

mugorremler

Üye
fake yok böle bişi

firekinq

firekinq

Üye
kardeş sagol ama denemedigin prog. ları linkini verme bide denemediysen rusça oldugunu nerden biliyosun

Anjante

Üye
Ula rusça bilsem bunlarlamı uraşırım :)

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
ben indirdim güzl prog. tavsiye edilir teşkkürler:D ing ama idare ediyoruz
sen denedıgıne emın mısın adam rusca dıo sen ıngılızce dıon
Henuz Tarafımdan denenmemistir... Lutfen su solemi bu bolemi gibi sorular sormayın...
madem sorulara cevap vermıcen nıe konu acıon madem denemedın nıe paylasıon cuvaldızı kendıne bı batır once sonra ıgneyı baskasına batır :bann::@
biri su konuyu kapatsın lutfen:megafon::locked:

bamboo

bamboo

Üye
arkadaslar rusca musca bakmıcaz artık herkes bu pro ıcın kırılıyo :) emegıne saglık kardes calısmalarının devamını beklıyorum rusca farsca farketmez emegıne saglık... +1

yusufaykut16

Üye
yav arkdaşlar rapside diye bir yer cıkıyor hiç sevmedigim bir yer nasıl indiriliyor

withoutme

Üye
artık rapidi bırakın arkadaslar indirmiyo hata veriyo:off:

trhon1903

Üye
usta hem programı denemiyon hem de bizden Rusça bilmemizi beklyon YAPMA BUNU:nono: :hmmm

fearfear2

Üye
Sony Ericsson için HİÇBİR java program kızılötesi kumanda olarak kullanılamaz.. uzatmanın alemi yok. Burda verilen program da rusların tv frekanslarını gösteren bi program..

cedriq

Üye
arkadaslar programı denedım ancak cok yakından alıyo ornegın vestel marka tv ler ıcın 0000 kodunu gırın kızıl otesı acık kalmak kosuluyla tv ye cok yakın oldugunuz zaman kanal degısmı yapıyor ancak ıse yarar bı uygulama degıl :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt