TELESERVİCE Garantisi Hakkında !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
signor ramon

signor ramon

Üye
    Konu Sahibi
TELESERVİCE Garantisi Hakkında !!
Arkadaşlar öncelikle herkezin ortak sorunu olduğunu düşündüğüm için açtım bu konuyu

Saturn Mağazasından aldığım Teleservice Garantili SONY ERİCSSON NEO V Cihazım Vardı ve Bu Cihazın Genel Problem Olan Tuş Takımı Soyulması gerçekleşti.
Bende Buna İstinaden Garantiye Verdim ve İncelemeye Aldılar Bir gün Sonra Bana Geri dönüş Yaptılar
İşte Kozmetik Problemlerin Kullanıcı veya kullanıma bağlı olduğunu söylediler karşılığında benden 65 tl tamir ücreti talep ettiler.

Bende Bunun üzerine Sony Türkiye'ye Mail Attım Problemimle alakalı , Daha Sonra Teleservice Arayıp Sikayet Kaydı oluşturdum ve hatta oluşturduğum teleservice şikayet kayıdında onları TÜKETİCİ HAKLARINA yani Kaymaklalıkta bulunan hakem heyetine şikayet edeceğimide belirttim.Daha Sonra Bana Bugün Tekrar Bana Dönüş yapıp sizden kaynaklı problem olduğunu tamir karşılığında para istekdeleniri belirtiler bende telefonda bağırdım çağırdım durumla alakalı , daha sonra onlar biz tekrar cihazı inceliyecez deyip 2 saat sonra aramamı istediler 2 saat sonra aradığım ücretsiz tamir edeceklerini söylediler...

Arkadaşlar bu Kalpazan Firmaya Hakkınızı yedirmeyin.

İyi günler Herkeze.

• Beğen
Tepkiler: furkey

MrExpert

MrExpert

Üye
Ama zaten telefondaki çizilme soyulma vb. Sorunlar garanti kapsamında değildir.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Korkudan yapmışlar:ehe

- - - Eklendi - - -

Nasıl bagirdiysan

MrExpert

MrExpert

Üye
Seninkisi biraz zoraki olmuş.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Telefon satıştan kalktı zaten yedek parçayı mezara mı goturcekler yapsınlar bi zahmet

• Beğen
Tepkiler: furkey
signor ramon

signor ramon

Üye
    Konu Sahibi
Ama zaten telefondaki çizilme soyulma vb. Sorunlar garanti kapsamında değildir.

Kardeş Ama Tuş Takımı Soyulması Normal Bi Durum Değil Ama Kesinlikle Garantiye Girmesi Lazımdı Bence Ve Hakkımı Aradım

- - - Eklendi - - -

Telefon satıştan kalktı zaten yedek parçayı mezara mı goturcekler yapsınlar bi zahmet

Para Koparmak İçin Her Yol Var Adamlar'Da

- - - Eklendi - - -

Korkudan yapmışlar:ehe

- - - Eklendi - - -

Nasıl bagirdiysan

Biraz Abarttım :)

- - - Eklendi - - -

Seninkisi biraz zoraki olmuş.

Evet İsteyerek Yapmadıkları Kesin Zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt